Pokaż pełną wersje : Zosed...
Name: Zosed
Sex: male
Profession: Master Sorcerer
Level: 121
World: Isara
Residence: Edron
House: Central Circle 8 (Shop) (Edron) is paid until Oct 03 2005
Guild membership: Ruthless Executor of the Isaras Finest
Last login: Sep 25 2005, 19:48:49 CET
Comment: weee
Account Status: Premium Account
Account Information
Homepage: http://www.fotolog.net/johanxD [Do not look at external websites. Your account could be hacked.]
Banished: until deletion because of offensive statement
Created: Jan 02 2004, 21:49:39 CET
No i po Zosedzie... PG do broni !!
Hah ! Jak ja długo na to czekałem, jeszcze Bapupa i Damgrath i zobaczymy kto będzie płacił :)
Sądze ze to może wiele zmienić...na lepsze! :) ! PG na coraz wiekshe shanse...chociaż rano padł jeden z Praetor'ow...Patriarch Michael (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Patriarch+Michael) ;( X( :confused: Hail Praetorian Guard!
Patryjarcha padł bo został zsolowany przez Vildena 111 RP...
Patryjarcha padł bo został zsolowany przez Vildena 111 RP...
Pat padł bo wpadł w trapa.... najpierw byl męczony z SD Bapupy, Bap niechcial zaliczycz unjusta i dosc wczesnie przestal atakowac. Nastepnie 5 osób blokowalo Michala.... przyjmowal poprostu sd i bolty nie mogl nic zrobic :( przed samym Vildenem dal by rade uciec do dp(ponad 10 bp uhow)! Ja nie uwzam tego za solowanie... jesli mash ze soba 5 kumpli.
@up
Z tego co mi mówił Athaniel to był on zsolowany przez 111RP Vildena więc ja tylko powtarzam jego słowa
Mauzes nic nie wiesz i lepiej uważaj żebym cie nie ubił za gadanie głupot
Co do tematu to Zosed został skasowany za komentarz na tibia.com i starają sie cofnąć tego bana. Damgrath posądza o to członków PG, a jeżeli zrobili to oni to są lamkami.
Pymyn of isara
26-09-2005, 17:20
Damgrath zawsze posądza ludzi które są gówno prawdą. Tak samo jak w przypadku athaniela wystapil bug to ten ze on uzywal bota lub macro. Miejmy nadzieje że Zosed bedzie deleted bo osłabi ich to w sporym stopniu.
Hmm co do Patriarcha to on expił czy co że go dorwali?
MUAHAUHAUAHUAHAHAAA
A dobrze mu tak
muihauahuahauahauahuaha
yryeyeeyeyeye
Sozemego
26-09-2005, 20:11
smutne, ze zosed dostal bana, no ale coz zawsze to 121 master mniej
co do patriarcha, to sam nie wiem prawie nikt mu nie wierzy w to ze bylo tam pare osob, vilden twierdzi ze mia filmik, nikt nic nie wie, czeski film
smutne, ze zosed dostal bana, no ale coz zawsze to 121 master mniej
Soze nie bana. Jego konto jest untildeletion. Czyli jeśli nie będzie jakichś niespodzianek to mu to konto wykasują xD
Giancardi
26-09-2005, 20:28
Zabil go sam Vilden? Bez trapa i pomocy kumpli? No to powiem co o tym mysle w kilku punktach:
-Michal miał 16 plecakow uh
-Nie miał lagow
-Vilden nie mial najmniejszych szans go zabic sam
Dlaczego padł?Padł poniewaz zaatakowalo go 3 lub 4, zabili go na trapie - nie mogl uciec. Po stracie 2 plecakow uh wiedzial ze to bez sensu i dal poprostu "exit".
-Nie miał lagow
-Vilden nie mial najmniejszych szans go zabic sam
Dlaczego padł?Padł poniewaz zaatakowalo go 3 lub 4, zabili go na trapie - nie mogl uciec. Po stracie 2 plecakow uh wiedzial ze to bez sensu i dal poprostu "exit".
Dawanie "exit" było bez sensu. Walczy się do końca.
Dawanie "exit" było bez sensu. Walczy się do końca.
He he he ... Syrion i kto to mówi :)))
A przypomnij sobie trapa , Helixiza , Sewova ... Coś Ci to mówi ???
Ja się cieszę , że Zosed dostał kasację.
Na Isarze jest piekło , im mniej takich kolesi jak Zosed tym lepiej.
Pymyn of isara
29-09-2005, 23:27
A tak wogle to co do Patriarcha wszystko jest mozliwe bo gra jakby kupil tego chara ;/. Chociaż według mnie to niejest aż tak głupi żeby sie niewyuhac przy atakujacym go palku, chyba że zaczął sie trząść i nietrafial sie uhem ze strachu tak jak ja na Bapie xD tylko że mi sia udalo przeżyć.
Dark Niszczyciel
30-09-2005, 18:58
No żeczywiście musiałeś mieć niezłą przygodę.
Ale pomyśl sobie co musi czuć bloker, który idzie z gildią na Orshaballa. 8o
I bardzo dobrze, że Zosed dostał bana - myślał, że może robić co chce i oby CIP Soft tego nie wycofał bo się troche wkurzę X( X(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.