Pokaż pełną wersje : Wojna / MK vs Allianci
Nosso Mc'Furry
26-09-2005, 00:07
W niedziele po godzinie 20 na serverze zapanował haos. Szwedzi zalogowali się jednocześnie (MASSLOG). Od alliantów (Silent Force , Wanted , Defenders of Fangord ) było niewiele osób. Już w pierwszych minutach po masslogu szwedzi dopadli członka Silent Force. Walka nie była długa ponieważ został on trapnięty. Wszystko działo się w Venore w sklepie w którym kupić można Bpki etc. Niewiele czasu później zalogowało się niewielu z Wanted. Szwedzi nadal mieli przewage liczebną i ustawili się w takiej pozycji że nikt nie mógł strzelać w nich z run ponieważ wykorzystali to że zamiast nich było widać dach budynku (całkiem niezły sposób ale tylko cioty tak robią:P). Większośc aliantów zebrało się i uderzyło na szwedów. Walka ze strony szwedzkiej polegała na tym ze spamowali SDkami co było skuteczne ponieważ po chwili padło dwóch członków Wanted Falzer i Creiya. Poźniej szwedzi czekali już na zniknięcie PZ locka i wszyscy dali loga (Jak zawsze). Niestety ta potyczka skończyła sie źle dla nas (alliantów). Następnym razem myśle ze im dokopiemy ;)
Hail SF/WANTED/DOF
>< Jeżeli jest ktoś w posiadaniu filmików z wojny prosze o podanie linków (Bez Gejloogerów)
zeus1985
26-09-2005, 11:31
@Nosso~
Powinieneś dodać, że nie było by massloga, gdyby nie śmierć Nitrosa Thinderfista (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Nitros+Thunderfist)
Mac'Abra
26-09-2005, 15:17
Nosso jestem twoim idolem
HAIL NOSSO MC'FURRY I CALE SF WANTED DOF !!!!!!!
Nosso Mc'Furry
26-09-2005, 18:31
:P
@ZEUS
No fakt masz racje ale skad mozesz to wiedziec moze planowali massloga
a ze Nitros padł to chociaz 3 : 1 chociaż mamy tego honorowego fraga , ale zeby za taką cenę :(
zeus1985
26-09-2005, 19:03
@ZEUS
a ze Nitros padł to chociaz 3 : 1 chociaż mamy tego honorowego fraga , ale zeby za taką cenę :(
Nie nie macie fraga >.< Nitros nie wiedział że padnie, więc ten frag się nie liczy, był neutralny. Więc jest 3:0 dla nich. A massloga planowali jako odwet za Nitrosa.
@Mac'Abra
SSij
Nosso Mc'Furry
26-09-2005, 22:57
Nie nie macie fraga >.< Nitros nie wiedział że padnie, więc ten frag się nie liczy, był neutralny. Więc jest 3:0 dla nich. A massloga planowali jako odwet za Nitrosa.
@Mac'Abra
SSij
Nie sluchac sie Zeusa !
Wcale ze nie planowali tego od zabicia nitrosa !~
To bylo planowane dlugo przed tym nie widziales jak byli zorganizowani?
Szwedzi sa głupi i by tak szybko na to nie wpadli !
@Mac'Abra
HAIL!
Rondelman
27-09-2005, 01:54
Nie sluchac sie Zeusa !
@Mac'Abra
HAIL!
Glupi? a sprawdzales ich iloraz inteligencji ze tak twierdzisz?
filmik wrzucilem w dziale "filmy" jak nietrudno sie domyslec
P.S. Zagrywka z dachem i noobkami przepychajacymi falzera i creiye byla mistrzowska:D prawie tak dobra jak zbanowanie sampzor'a:D
Hail Kisia
Hail Rondel
zeus1985
27-09-2005, 10:29
Nie sluchac sie Zeusa !
@Mac'Abra
HAIL!
Nie doceniasz ich. Jak by byli głupi to by tego nie zorganizowali, a na zorganizowanie dobrej akcji wystarczy 2-4h, oni mieli na to więcej czasu.
Nosso Mc'Furry
27-09-2005, 13:57
Rondel nie bron ich Zeus tez
Gdyby byli chodz troszke odwazni to by wyszli i walczyli a nie caly czas tylko masslogi i trapy. Nie wyszli choc było nas o polowie mniej he?
I to ma być szwedzka odwaga? No plx...
zeus1985
27-09-2005, 14:03
Było Nas o połowe mniej? SF/DoF/Wanted, nie masz wszystkich w Vipach a oni mają na nOOb charach, więc nie sądze aby było Nas o połowe mniej.
EDIT
Ja nikogo nie bronie.
@ZEUS
muahah, mimo ze jush dawno nie gram na azurze to jednak mam tam kolgow z rl;;] dosyc duze lvl;] powiedzieli mi ze szwedzi zaplanowi masslog poniewaz Nitros padl^^ a to przypadkiem nie bylo tak ze Nitros zaplacil za bycie wolnym?? i za to zeby moc swobodnie grac?? nie jest tak?? nie rozumiem czemu SF go zabilo^^ widac polacy jeszcze nie do konca rzadza na tym servie:) ciesze sie ze polacy dostali w d*** poniewaz opusilem ten server ze wzgledu na nich:) oni za bardzo kozacza:) mysla ze jak maja duze lvle a szwedow wykopali z serva to beda wiecznosc rzadzic:)
HAIL szwedzi!!
HAIL AVIS!!! :P
HAIL FURORA:)
HAIL NEMESIS:)
HAIL SUNBLADE:)
P.S. w zyciu sie tak nie ucieszylem jak zobaczylem filmik ze smiercia SF:) jak to szwedzi pomysleli, "jak tu mozna glupich polakow zabic":):) prawda jest taka ze szwedzi sa od nas lepsi, wiec lepiej z nimi nie zadzierac:P:P
~~Yours Strawberi~~~
~~yours Ayla~~
Nosso, nie obraz sie za to co powiem...
Oni tu nikogo nie bronia, nie maja po co. Oni stwierdzaja fakty.
Gdyby byli chodz troszke odwazni to by wyszli i walczyli a nie caly czas tylko masslogi i trapy.
Z tego co wiem SF wlasnie w taki sposob zyskalo przewage... Z reszta, tu nie o odwage chodzi tylko o taktyke i inteligencje, SF, DoF i Wanted maja o wiele wiecej czlonkow niz Mort Kell.
Nie wyszli choc było nas o polowie mniej he?
Bo oni robili to z glowa. Moze brali tez pod uwage mozliwosc massloga reszty przeciwnikow? Wygrali ta bitwe w calkiem obmyslany sposob, nie zaprzeczysz tego. Obsmarowywanie ich na lewo i prawo tez nic nikomu nie da.
Szwedzi nadal mieli przewage liczebną i ustawili się w takiej pozycji że nikt nie mógł strzelać w nich z run ponieważ wykorzystali to że zamiast nich było widać dach budynku (całkiem niezły sposób ale tylko cioty tak robią:p
Skoncz... Bo tracisz nie tylko w moich oczach...
Przegraliśmy bitwę ale nie wojne... Nadal to my tu expimy/trenimy itd a oni masslog => frag => (15 min pzl) => logout.
Chciałbym jedynie wiedzieć "gdzie jest Drazharm?" może mi ktoś to powiedzieć?
Gdyby byli chodz troszke odwazni to by wyszli i walczyli a nie caly czas tylko masslogi i trapy. Nie wyszli choc było nas o polowie mniej he?
I to ma być szwedzka odwaga? No plx...
NUB BLZ!! FRI ITANZ?? BR??-.-
i po co mieli by wychodzic?? aby pasc?? SF jest troszke wiecej, oni graja na servie za to szwedzi nie^^ skad oni maja brac zapasy runek na walke z wami na odkrytym terenie??^^ toc to troszke glupie;s jak ktos na servie nie gra to loga sie po to zeby popekowac albo trapy porobic:) szwedzi pomyslelli i zorganizowali to na dosc szeroka skale:):) to jest tylko gra:):) glowa do gory:P:P (a moze budyn?? :baby: :) predzej czy pozniej SF odrobi straty i nauczy sie czegos:P nie zadzierac ze szwedami:P:P "..Nie wyszli choc było nas o polowie mniej he?.." heh aktualnie bylo was o polowe mniej:P:P ale naprzyklad ile osob gra z jednego miasta, np Adi i jego kumple, co to za problem np zadzwonic do kogos i powiedziec :SLUCHAJ!! LOGAJ SIE FAST!! SZWEDZI CHCA NAS UDUPIC!!.." nie ma problemyu:P:P chwilke pozniej mogla byc was 2x wiecej:P:P to wszystko co chcoialem powiedziec:P:P stracilem wene:P:P papap
~~yours ayla~~
~~yours Strawebri~~
zeus1985
27-09-2005, 17:07
Przegraliśmy bitwę ale nie wojne... Nadal to my tu expimy/trenimy itd a oni masslog => frag => (15 min pzl) => logout.
Chciałbym jedynie wiedzieć "gdzie jest Drazharm?" może mi ktoś to powiedzieć?
Drazharm ma bana i gra na noobcharach
Drazharm ma bana i gra na noobcharachThx ;)
A do kiedy ban? ;(
Dokladnie czekam na nowe swiaty ,zmusili mnei do tego polacy! wilecy cwaniacy! np.Cors Ent,Pollbull,Drazharm,Dragoholikus --- ale znich kozacy -.- maja lvl i mysla ze im all wolno! A to ze Ania padla (Creiya) jest przykre ! Jeden z nielicznych graczy ktorzy sa wporządku !Falzer to nastepny noob i pa !
Szwedzi win -.-
Dokladnie czekam na nowe swiaty ,zmusili mnei do tego polacy! wilecy cwaniacy! np.Cors Ent,Pollbull,Drazharm,Dragoholikus --- ale znich kozacy -.- maja lvl i mysla ze im all wolno! A to ze Ania padla (Creiya) jest przykre ! Jeden z nielicznych graczy ktorzy sa wporządku !Falzer to nastepny noob i pa !
Szwedzi win -.-
hehe, zgadzam sie:) ja opuscilem server ponad 10miechow temu z powoduu polakow:) Adi gotti (pala z mojego miasta xD), drazharm ktory mnie i kolege zpower abuserowal swoim pk charem^^, Przemo Ent, Qazo, Franco de'lago.. reszta bylo nawet spoko^^ mialem nawet kilku kolegow w SF, pollbul, Zordam Storm..^^ no ale spoko.. co do Creiya to masz racje.. zal mi jej troszke^^ no ale to tylko gra:) po co uzalac sie ze szwedzi zrobili najazd:) polacyy sobie sami to zgotowali:) nie lepiej pojsc naprzyklad do clubu i sie bawic?? xd :]
janou podaj nicka na azu skoro taki "mondry" jestes
thx for u !
Ostatnio jakos 2 tygodnie temu :) polowalismy na Exminda ktory zrobil pz-et w ab -.- oczywiscie polacy nooby zamiast go dojechac w ab to mysleli ze to jakas pulapka "czysty idiotyzm!".Po czym Exmind dal loga -.- "moze i maja te 100lvl+ ale w mozgu zagrosz rozumu nie maja --- to my polacy :)
Chętnie bym im dokopal ile wlezie ale nic o tym nie wiedzialem niestety!!!!!!!!! X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
janou podaj nicka na azu skoro taki "mondry" jestes
no ok:P podac CI wszystkie postacie?? jakie mma?? okey:
~Strawberi Angel (azura) 21druid
~Ayla de'shin (morgana) 29 sorc (byl 50mgllvl:D)
~Ferry Costner (furora) 13 palek
~Niki de'shin (morgana) 12 drut
~Petro de'shin (morgana) 22 palek (14mglvl:D)
~Fery Corsten (furora) 15knight
~Trancemaster (furora) 15 drut
cos jeszcze chcesz wiedziec??:D pozdro:*:*
thx for u !
Ostatnio jakos 2 tygodnie temu :) polowalismy na Exminda ktory zrobil pz-et w ab -.- oczywiscie polacy nooby zamiast go dojechac w ab to mysleli ze to jakas pulapka "czysty idiotyzm!".Po czym Exmind dal loga -.- "moze i maja te 100lvl+ ale w mozgu zagrosz rozumu nie maja --- to my polacy :)
heh, mowi sie ze szedzi to najgorsze szm***, ale ja sadze inaczej:P:P ze to polacy sa tacy:P:P troszke poczuja wladzy odrazu odbija im:)
Nosso Mc'Furry
27-09-2005, 23:21
Hmmm ale z was nooby nie graja na servie ale sie udzielaja...
Po 1 kiedys to szwedzi rzadzili server i wiekszosc graczy bylo pod ich wladza najwieksze lvle na azurze teraz. Popatrzcie jak stowrzyli SF pierwsza gildie ktora postawila sie szwedom. Wtedy oni walczyli na otwartych terenach jak Edron wiele filmow bylo z tego.
Po 2.
Szwedzi teraz gdyby sie nie bali wyszli by jak wtedy w AB i walczyli a ze SF Wanted I DOF ma przewage to jedynie ich zasluga (MK) ze tylku jest od nas bo nie wiem czy wiecie ale to oni zabijali ludzi za free. Fakt teraz duzo jest przypadkow ze Polak zabija Polaka i co poradzisz? Nie masz kumpli to tak jest a z reszta nie wiem nigdy nie bylem ofiarą hlvla polaka tylko raz zabił mnie Hawek za co?
Nie wiem za co. Bylem w gildi w ktorej byl dobry kumpel Hawka (Polakiem był)
I co? Raz poplynolem do Carlin zeby dokonczyc postmana i patrze hawek ze skullem i mnie leje a ze mialem potezne lagi (dlatego tez robilem postmana tak bym expil) dopadl mnie i nie zajelo mu to duzo czasu bo bylem praktycznie bezradny. I co to jest wlasnie cale dzialanie szwedow. Jestem w SF bo kiedys szwedzi wybijali mi najlepszych kumpli wtedy kiedy nie bylo jeszcze wojny na Azurze.
A co do ludzi z tego samego miasta...
Gdyby bylo tak latwo to juz w pierwszych minutach walki byla by massa naszych ludzi , a jakos do konca walki utrzymywal sie wynik ujemny z naszej strony wiec nie gadaj skoro nie znasz sie na rzeczy. Najlatwiej komentowac a znajac zycie nie wiesz co to prawdziwa wojna ( Ja nie walczylem bo od tego czasu kiedy jestem w SF byly 2 moze 3 potyczki (Jak zwykle szwedzi masslog i trap) i nie zalapalem sie tylko na ta ostatnia (3) ktora byla ta ostatnia. Nikt niemogl nic zrobic bo szwedzi byli tacy ze nie wyszli i schowali sie tak ze nie mozna bylo w nich strzelac i gdzie tu jest ODWAGA?
@Zeus
Bylbys po mojej stronie bo sam sluzyles w SF/Wanted dosc dlugi czas wiec nie rozumiem skad ta nagla zmiana jak poklociles sie z Drazem i wywalili Cie z Wanted i mowiles ze pojdziesz do MK a co sie pozniej okazalo z tego co mowil mi Abol w nocy zostales przez nich trapniety i po co Ci to bylo?
***Ostatnio jakos 2 tygodnie temu polowalismy na Exminda ktory zrobil pz-et w ab -.- oczywiscie polacy nooby zamiast go dojechac w ab to mysleli ze to jakas pulapka "czysty idiotyzm!".Po czym Exmind dal loga -.- "moze i maja te 100lvl+ ale w mozgu zagrosz rozumu nie maja --- to my polacy***
Wiesz szwedzi tak panicznie boja sie wychodzic z PZ co jeszcze robic PZlocka wiec prawdopodobnie byla to pulapka z reszta skad mozesz wiedziec?
Moze wtedy szwedzi czekali az ktos zaatakuje Exminda i daliby massloga a ze Polacy nie zaatakowali to dali sobie spokoj.
Nosso Mc'Furry
27-09-2005, 23:31
Nosso, nie obraz sie za to co powiem...
1Oni tu nikogo nie bronia, nie maja po co. Oni stwierdzaja fakty.
2Z tego co wiem SF wlasnie w taki sposob zyskalo przewage... Z reszta, tu nie o odwage chodzi tylko o taktyke i inteligencje, SF, DoF i Wanted maja o wiele wiecej czlonkow niz Mort Kell.
3Bo oni robili to z glowa. Moze brali tez pod uwage mozliwosc massloga reszty przeciwnikow? Wygrali ta bitwe w calkiem obmyslany sposob, nie zaprzeczysz tego. Obsmarowywanie ich na lewo i prawo tez nic nikomu nie da.
4Skoncz... Bo tracisz nie tylko w moich oczach...
1.
Rondel razem z Makefaje od zawsze byli ze szwedami Makefaje tak im sie podlizywal a jak przyszlo co do czego jak byla wojna do Makefaje siedzial po PZtach sam to widzialem.
Zeus sie wk*rwil na Draza dlatego tak gada jeszcze tydzien temu mialby odmienne zdanie
2. Widocznie wiesz zle bo SF stare walczylo nie siedzac w pztach albo w trapach zobacz sobie stare filmiki tos ie przekonasz
P.S NIE WIESZ? NIE GADAJ!
3. W wojnie liczy sie glownie odwaga (Falzer) moze nie potrzebnie wszedl w ten kociol ale widzisz probowal sie dostac i zaczac bic a nie Jak to szwedzi stac i nawalac tylko. Odwaga szwedow hmm... nie wiem czy ogladales film jak padl Manur. Wtedy oczywiscie tez byl trap tylko za jak padl manur to uciekali jak dzieci a liczba osob byla identyczna jak w Wanted/SF/DOF.
4. Wisi mi twoja opinia na temat tego
Znajac zycie nie grasz na azurze i tylko potrafisz kometowac
A co do tego ze polacy rzadza.
Gdybyscie umieli niektorzy z was robic lvle a nie siedziec na charach z 20 lvlami i sie wszystkiemu przygladac byscie mogli zajac server. Dobrze ze Polacy sa na servie a nie szwedzi za czasow szwedoe bylo znacznie gorzej (Oczywiscie wtedy polowa z was nie grala na Azurze ale sie wypowiadadacie jakbyscie wiedzieli doslowanie wszystko)
__________________________________________________ ______________
NUB BLZ!! FRI ITANZ?? BR??-.-
i po co mieli by wychodzic?? aby pasc?? SF jest troszke wiecej, oni graja na servie za to szwedzi nie^^ skad oni maja brac zapasy runek na walke z wami na odkrytym terenie??^^ toc to troszke glupie;s jak ktos na servie nie gra to loga sie po to zeby popekowac albo trapy porobic szwedzi pomyslelli i zorganizowali to na dosc szeroka skale to jest tylko gra glowa do gory (a moze budyn?? predzej czy pozniej SF odrobi straty i nauczy sie czegos nie zadzierac ze szwedami "..Nie wyszli choc było nas o polowie mniej he?.." heh aktualnie bylo was o polowe mniej ale naprzyklad ile osob gra z jednego miasta, np Adi i jego kumple, co to za problem np zadzwonic do kogos i powiedziec :SLUCHAJ!! LOGAJ SIE FAST!! SZWEDZI CHCA NAS UDUPIC!!.." nie ma problemyu chwilke pozniej mogla byc was 2x wiecej to wszystko co chcoialem powiedziec stracilem wene papap
Po 1 kto tu jest noobem? sadze ze Ty.
Po 2 nie znasz sytulacji na Azurze wiec S T F U (W tlumaczeniu 4 You znaczy zamknij sie )
Po 3
Nie maja na runki wiec po co walcza? Mogli by wyrzucic nas z servera i go przejac czemu nie zrobia tak?;(]
Allianci juz wygrali wojne nie tylko w fragach ale w tym ze wygonili Szwedow na inne servery. Ambellyn i cala reszte Makefaje tez sobie poszedl ;(;) (Rondel ;])
Jak juz wspomnialem post wyzej gdyby tak bylo ze zadzwonia i juz jest nas o 2x mniej to by tak bylo w czasie wojny a jakos do konca mieli przewage liczebna.
Sorry za double post ale juz sie gubie :P
@ Nosso M~
W pelni sie z toba zgadzam. Dzis okolo 17, gdy sprzedawalem loot w thais, lognal sie Cleytion. Zlokalizowalem ze jest w gh Mort Kellu (Dark Maison). Zaczailem sie wiec kolo polnocnej bramy i postanowilem czekac. Po 5 minutach pojawil sie na ekranie, szedl w strone depo. Zaczalem go jechac, kolo depo stalo sporo noobow, bal sie zblokowania to zawrocil w strone gh. Zeszlo mu 8 uhniec. I wlasnie tak powinna wygladac sprawa. Wkurzaja mnie goscie ktorzy po zalogowaniu swe wracaja do pz. Im trzeba dac kopa, to zrozumieja kto rzadzi swiatem i nabiora dystansu do nas. Bo narazie to czuja sie bezkarnie.
Oj Nosso Nosso :p
Szwedzi zaplanowali tą akcje po mistrzowsku, teraz czas na was ;)
Rondelman
28-09-2005, 11:45
@ Nosso M~ : Oj stary jesli sądzisz ze trzymalem ze Szwedami i odszedlem z tego serwa bo oni przegrali wojne to sie grubo mylisz.
1.Mataca zabil mnie dwa razy swoimi PK charami bo wzią mnie za kogoś innego, Hawek pogonił mnie z Necro poczym kazal placic 100k za to ze niezginolem tylko dobieglem do depo, moj rl kumpel byl PA przez Rulabima i Trevelyana za to ze mialem aola jak padlem od Matacy i nic na mnie niezarobili. Wiec zastanow sie jeszcze raz czy aby napewno z nimi trzymalem po takich incydentach
2.Podczas wojny i jeszcze przed nią w sumie sprzedalem Drazowi ~150 bp hmm i z ~20 bp sd.
Ja nie trzymalem z nikim a opuscilem ten serwer bo kumple sie przeniesli na Iridie i mnie przekonali do tego samego.
zeus1985
28-09-2005, 13:20
@Nosso
Jeśli mówisz o Maslogach, to SF/Wanted co robiło? To samo. Wiesz jak padł Tano/Rulabim/i jeszcze ktoś? Nasi czekali z Maslogiem, połowa czekała połowa sobie odpusciła, ja siedziałemw Domku Anorusa i co chwile sie kołomnie MK kręciło, a PZ zrobili na którymś z ArSolów, wtedy reszta z naszych na noobach już była , draz sie zalogował a potem cała reszta i w ten sposób padli.
Mówisz, ze inaczej bym mówił gdyby nie pare incydentów? Mylisz sie, zapominasz o tym, ze mnie też szwedzi u***ali, a jak byłem Neutralny to wpadli po mnie na Dlair ale udało mi sie dać Loga.
A wojna na azurze trwa już od Daaawna... Od bardzo dawna nawet sam nie wiesz jak :)
Jesteśmy kumplami więc mnie nie obrażaj pisząc o mnie brzydkie rzeczy.
Myślicie, że MK nie ma run? Ma ich setki, tak samo jak kasy. Jedyne czego im brak to ludzi.
simon777
28-09-2005, 13:58
Najlepiej to dokopać szwedom B) nie wiem może tak niech ktoś po szwedzku się nauczy :evul: niech ktoś szwedów nauczy pokory
Kiedys Heg powiedzial madre slowa: Co z tego jak oni nas zabili i stracilismy lvl. My potem zrobimy 10, a oni 0.
To tylko wygrana bitwa, a nie wojna. Divinitus praktycznie przegrali wojne ale stac ich wlasnie jeszcze na takie masslogi i jak widac robia to z powodzeniem mimo to, ze przegrali wojne, graja na innych serwerach sa retired itp. Oni nie expia, a nasi tak. Trzymam strone z naszymi, a nie z Divi. Przez naszych nigdy nie zostalewm zpowerabuserowany a moi koledzy w nielicznych przypadkach. O divi niechce mowic, koledzy byli huntowani placili i dalej byli huntowani i tak w kolko za byle co.
Ciesze sie, ze SF bardzo madrze rozegralo ta wojne tez sa pomyslowi, nie zawsze im sie udawalo ale w najwazniejszych bitwach byli gora co przewazylo o losie tej potyczki, ktora trwa praktycznie od poczatku Azury i pewnie jeszcze troche potrwa z tego co widac.
Nosso Mc'Furry
28-09-2005, 15:48
@ Nosso M~ : Oj stary jesli sądzisz ze trzymalem ze Szwedami i odszedlem z tego serwa bo oni przegrali wojne to sie grubo mylisz.
1.Mataca zabil mnie dwa razy swoimi PK charami bo wzią mnie za kogoś innego, Hawek pogonił mnie z Necro poczym kazal placic 100k za to ze niezginolem tylko dobieglem do depo, moj rl kumpel byl PA przez Rulabima i Trevelyana za to ze mialem aola jak padlem od Matacy i nic na mnie niezarobili. Wiec zastanow sie jeszcze raz czy aby napewno z nimi trzymalem po takich incydentach
2.Podczas wojny i jeszcze przed nią w sumie sprzedalem Drazowi ~150 bp hmm i z ~20 bp sd.
Ja nie trzymalem z nikim a opuscilem ten serwer bo kumple sie przeniesli na Iridie i mnie przekonali do tego samego.
Dobra fakt cofam ze trzymales ze szwedami ale Kisia trzymal -.-
@Nosso
Jeśli mówisz o Maslogach, to SF/Wanted co robiło? To samo. Wiesz jak padł Tano/Rulabim/i jeszcze ktoś? Nasi czekali z Maslogiem, połowa czekała połowa sobie odpusciła, ja siedziałemw Domku Anorusa i co chwile sie kołomnie MK kręciło, a PZ zrobili na którymś z ArSolów, wtedy reszta z naszych na noobach już była , draz sie zalogował a potem cała reszta i w ten sposób padli.
Mówisz, ze inaczej bym mówił gdyby nie pare incydentów? Mylisz sie, zapominasz o tym, ze mnie też szwedzi u***ali, a jak byłem Neutralny to wpadli po mnie na Dlair ale udało mi sie dać Loga.
A wojna na azurze trwa już od Daaawna... Od bardzo dawna nawet sam nie wiesz jak :)
Jesteśmy kumplami więc mnie nie obrażaj pisząc o mnie brzydkie rzeczy.
Myślicie, że MK nie ma run? Ma ich setki, tak samo jak kasy. Jedyne czego im brak to ludzi.
Moze robili masslogi ale ich walka nie opierala sie glownie na tym walczyli w polu he?
btw nie obrazam cie tylko tak by bylo lol
zeus1985
30-09-2005, 00:32
Dziś MK ponownie zrobiło massloga i pułapke na naszych :|
Przemo Ent
Sep 29 2005, 22:45:48 CET Killed at Level 115 by Hawek and by Anakin Darkwood
Pollbull
Sep 29 2005, 22:54:25 CET Killed at Level 106 by Mataca and by Rulabim
Zordan Storm
Sep 29 2005, 22:54:30 CET Killed at Level 103 by Anakin Darkwood and by Exmind
Asari
Sep 29 2005, 22:55:21 CET Killed at Level 73 by Cleytion and by Anakin Darkwood
Eldrako
Sep 29 2005, 22:54:48 CET Killed at Level 97 by Mataca and by Hawek
Myślałem, że Eldrako jest Neutralny... Widocznie się pomyliłem.
Zeszlo mu 8 uhniec. I wlasnie tak powinna wygladac sprawa. Wkurzaja mnie goscie ktorzy po zalogowaniu swe wracaja do pz. Im trzeba dac kopa, to zrozumieja kto rzadzi swiatem i nabiora dystansu do nas. Bo narazie to czuja sie bezkarnie. lawl, cleytion, inaczej nazywany "kamikadze", zazwyczaj sluzy za przynete dla SF, wiec atakowanie go jest bezcelowe, tym bardziej ze w bitwach tez pelni role zywej tarczy, a nie realnego zagrozenia : d
thx for u !
Ostatnio jakos 2 tygodnie temu :) polowalismy na Exminda ktory zrobil pz-et w ab -.- oczywiscie polacy nooby zamiast go dojechac w ab to mysleli ze to jakas pulapka "czysty idiotyzm!".Po czym Exmind dal loga -.- "moze i maja te 100lvl+ ale w mozgu zagrosz rozumu nie maja --- to my polacy :) ta i z tego co wiem to dzisiaj nie pomysleli ze Mataca wpadajcy samowolnie w trapa to pulapka i zostali zjechani : d
@Nosso
Walczylismy dokladnie w ten sam sposob, wiec nie gadaj tutaj bajek. Od pazdziernika zeszlego roku spedzilem sporo godzin na noobcharze w oczekiwaniu na to az ktos z Divinitus zlapie pz locka
Co do braku kasy u czlonkow Divi~ - tyle ile oni zrobili kasy i run na farmach run starczy im jeszcze na bardzo dlugo
Nosso Mc'Furry
30-09-2005, 19:36
@Gimli
Nie walczyliscmy wylacznie masslogami tak jak robia to szwedzi teraz.
Fakt byly masslogi co sie ostatnio dowiedzialem ale nie same masslogi lol byly tez bitwy otwarte.
Sam wiesz jak szwedzi dostali w AB jak byla otwarta walka ;)
Hejjjj panowie nie liczy sie to co było kupe czasu temu! liczy sie to cos jest teraz! a prawda jest taka ze szwedzi łoja nam dupe, najgorsze jest to ze nikt nie umi znalezc na nich sposobu! a te wszystkie dedy polakow Creiya,Falzer,Pollbull,Przemo Ent,Asari...... to dedy przez glupote! nie ladujcie sie na walke znimi w trapach bo zgory przegracie! wkoncu im sie to znudzi i wyjda na powierzchnie!
@Gimli
Nie walczyliscmy wylacznie masslogami tak jak robia to szwedzi teraz.
Fakt byly masslogi co sie ostatnio dowiedzialem ale nie same masslogi lol byly tez bitwy otwarte.
Sam wiesz jak szwedzi dostali w AB jak byla otwarta walka ;) Lawl, w Ab to juz jest pozna faza wojny. Ja mowie o pierwszych ~4-5 miesiacach, kiedy bylo jeszcze stare SF i byly praktycznie same mass logi. I rzeczywiscie, nie 'walczylismy' bo wtedy w SF bylo ~20 osob ( a w pewnym momencie nawet 7-8 ), a o istnieniu wiekszosci dzisiejszych czlonkow SF, a nawet niektorych wanted, nikt nie wiedzial
zeus1985
01-10-2005, 11:54
Hejjjj panowie nie liczy sie to co było kupe czasu temu! liczy sie to cos jest teraz! a prawda jest taka ze szwedzi łoja nam dupe, najgorsze jest to ze nikt nie umi znalezc na nich sposobu! a te wszystkie dedy polakow Creiya,Falzer,Pollbull,Przemo Ent,Asari...... to dedy przez glupote! nie ladujcie sie na walke znimi w trapach bo zgory przegracie! wkoncu im sie to znudzi i wyjda na powierzchnie!
Falzer to Polak?? :o A udawał że nie zna polskiego >.< ROTFL
Nosso Mc'Furry
01-10-2005, 15:39
Lawl, w Ab to juz jest pozna faza wojny. Ja mowie o pierwszych ~4-5 miesiacach, kiedy bylo jeszcze stare SF i byly praktycznie same mass logi. I rzeczywiscie, nie 'walczylismy' bo wtedy w SF bylo ~20 osob ( a w pewnym momencie nawet 7-8 ), a o istnieniu wiekszosci dzisiejszych czlonkow SF, a nawet niektorych wanted, nikt nie wiedzial
Aż tak dawnych czasów to już nie jestem w stanie zapamiętać ponieważ nie byłem w SF tak długo jak część z was Gimli ;)
Faktem jest że dostajemy baty i trzeba jakoś to powstrzymać !
Wiedzialem ze swe zaatakuja na azura . no bo dzieki mnie wygonilismy ich z Obsidia i Lord Erus mi mowil ze ida na azura walczyc....
http://81.15.173.42/robo/wanted-ownage*****
@ down
Naprawione
Nosso Mc'Furry
02-10-2005, 14:14
http://81.15.173.42/robo/wanted-ownage***** (gg:http://81.15.173.42/robo/wanted-ownage*****)
Link mi nie działa ;(
Nie wiem ale mi sie wydaje ze szwedzi to zdesperowana dzieci.Ja tak mysle. :D
Hmmm ale z was nooby nie graja na servie ale sie udzielaja...
Po 1 kiedys to szwedzi rzadzili server i wiekszosc graczy bylo pod ich wladza najwieksze lvle na azurze teraz. Popatrzcie jak stowrzyli SF pierwsza gildie ktora postawila sie szwedom. Wtedy oni walczyli na otwartych terenach jak Edron wiele filmow bylo z tego.
Po 2.
Szwedzi teraz gdyby sie nie bali wyszli by jak wtedy w AB i walczyli a ze SF Wanted I DOF ma przewage to jedynie ich zasluga (MK) ze tylku jest od nas bo nie wiem czy wiecie ale to oni zabijali ludzi za free. Fakt teraz duzo jest przypadkow ze Polak zabija Polaka i co poradzisz? Nie masz kumpli to tak jest a z reszta nie wiem nigdy nie bylem ofiarą hlvla polaka tylko raz zabił mnie Hawek za co?
Nie wiem za co. Bylem w gildi w ktorej byl dobry kumpel Hawka (Polakiem był)
I co? Raz poplynolem do Carlin zeby dokonczyc postmana i patrze hawek ze skullem i mnie leje a ze mialem potezne lagi (dlatego tez robilem postmana tak bym expil) dopadl mnie i nie zajelo mu to duzo czasu bo bylem praktycznie bezradny. I co to jest wlasnie cale dzialanie szwedow. Jestem w SF bo kiedys szwedzi wybijali mi najlepszych kumpli wtedy kiedy nie bylo jeszcze wojny na Azurze.
A co do ludzi z tego samego miasta...
Gdyby bylo tak latwo to juz w pierwszych minutach walki byla by massa naszych ludzi , a jakos do konca walki utrzymywal sie wynik ujemny z naszej strony wiec nie gadaj skoro nie znasz sie na rzeczy. Najlatwiej komentowac a znajac zycie nie wiesz co to prawdziwa wojna ( Ja nie walczylem bo od tego czasu kiedy jestem w SF byly 2 moze 3 potyczki (Jak zwykle szwedzi masslog i trap) i nie zalapalem sie tylko na ta ostatnia (3) ktora byla ta ostatnia. Nikt niemogl nic zrobic bo szwedzi byli tacy ze nie wyszli i schowali sie tak ze nie mozna bylo w nich strzelac i gdzie tu jest ODWAGA?
@Zeus
Bylbys po mojej stronie bo sam sluzyles w SF/Wanted dosc dlugi czas wiec nie rozumiem skad ta nagla zmiana jak poklociles sie z Drazem i wywalili Cie z Wanted i mowiles ze pojdziesz do MK a co sie pozniej okazalo z tego co mowil mi Abol w nocy zostales przez nich trapniety i po co Ci to bylo?
***Ostatnio jakos 2 tygodnie temu polowalismy na Exminda ktory zrobil pz-et w ab -.- oczywiscie polacy nooby zamiast go dojechac w ab to mysleli ze to jakas pulapka "czysty idiotyzm!".Po czym Exmind dal loga -.- "moze i maja te 100lvl+ ale w mozgu zagrosz rozumu nie maja --- to my polacy***
Wiesz szwedzi tak panicznie boja sie wychodzic z PZ co jeszcze robic PZlocka wiec prawdopodobnie byla to pulapka z reszta skad mozesz wiedziec?
Moze wtedy szwedzi czekali az ktos zaatakuje Exminda i daliby massloga a ze Polacy nie zaatakowali to dali sobie spokoj.
Stfu , czlowieku co ty mozesz wiedziec ? o.O
Jak my walczylismy ze szwedami to ty jeszcze trole biłeś...
Pozatym wspominales ze sa oni glupi itp. , nie masz wogole racji sa duzo bardziej zgrani i maja duzo lepsze pomysly od was , taktyka z dachem - genialna
Mimo olbrzymiej przewagi liczebnej potrafia wam jeszcze dokopac i bez straty fragow dac loga jakby nigdy nic ; >
Przeciez nie sa oni na tyle glupi zeby walczyc na otwartym froncie i jak bedzie full nobow z SF , wanted etc.
Oj nosso nosso , byles i jestes dalej noobem = /
///Myst ; >
Nosso Mc'Furry
03-10-2005, 11:03
Stfu , czlowieku co ty mozesz wiedziec ? o.O
Jak my walczylismy ze szwedami to ty jeszcze trole biłeś...
Pozatym wspominales ze sa oni glupi itp. , nie masz wogole racji sa duzo bardziej zgrani i maja duzo lepsze pomysly od was , taktyka z dachem - genialna
Mimo olbrzymiej przewagi liczebnej potrafia wam jeszcze dokopac i bez straty fragow dac loga jakby nigdy nic ; >
Przeciez nie sa oni na tyle glupi zeby walczyc na otwartym froncie i jak bedzie full nobow z SF , wanted etc.
Oj nosso nosso , byles i jestes dalej noobem = /
///Myst ; >
OMG MYS TY I WALCZENIE ZE SZWEDAMI HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAAHA
Plx? I kto tu jest noobem ;(?
Omg ! Nosso czy ty kiedykolwiek zaliczyles fraga? myślę że nie ! no chyba ze Cleytiona :P ktory pada ciagle bo jest przyneta ! Kazdy na Azura mowi ze dni swobodnych trapow mina jak wroci Draz~ ! hehehe mysle ze tak nie bedzie szwedzi nabrali odwagi nigdy nie robili wten sposob trapow! zmierzaja d o przejecia wladzy! i dla azury to bedzie lepsze!
ps. Drazharm nic nie poradzi :) wiem ze uwazacie g oza boga no ale coz :)
Master Nicram
03-10-2005, 19:49
Jezeli szwedzi mieli czach trzeba bylo sorca znalesc i zapalacic mu zapuszczenie UE:p proste i logiczne no nie :P B)
Jezeli szwedzi mieli czach trzeba bylo sorca znalesc i zapalacic mu zapuszczenie UE:p proste i logiczne no nie :P B)
omg mlodziencze ! swe ma wiekszosc graczy powyzej 90 lvl! wiec nie ma takiego na servie sorca co by z ue zgarnal im 1/2 hp !!
OMG OMG!!
Omg ! Nosso czy ty kiedykolwiek zaliczyles fraga? myślę że nie ! no chyba ze Cleytiona :P ktory pada ciagle bo jest przyneta ! Kazdy na Azura mowi ze dni swobodnych trapow mina jak wroci Draz~ ! hehehe mysle ze tak nie bedzie szwedzi nabrali odwagi nigdy nie robili wten sposob trapow! zmierzaja d o przejecia wladzy! i dla azury to bedzie lepsze!
ps. Drazharm nic nie poradzi :) wiem ze uwazacie g oza boga no ale coz :) Chyba nie widziales w jakiej sytuacji bylo SF rok temu, jezeli myslisz ze teraz sobie nie poradzi
Witam.
Tak czytam te wasze wypowiedzi i jedno mnie dziwi.Co wy wogole mozecie mowic o wojnie jak zaden z was nigdy porzadnie nie uczestniczyl w zadnej naszej akcji na Swe-no procz gimliego byl u nas w starych czasach-a tak pozatym czasy swe sie skoncza nie bojcie sie oto-bylismy juz w gorszej sytuacji niz teraz i co wygralismy Mk to nie "Bogowie" poprostu wyczuli moment kiedy moga uderzyc ot co potrafia nasi enemies a te durnoty co wy tu wypisujecie to boki zrywac skonczcie najlepiej ten temat-gimli wez go zamknij bo nie ma co gadac chlopaki nie walczyli nigdy z nami wiec nie maja co sie wypowiadac-a dla ciebie porada nosso-przestan pisac bzdury o wojnie i lepiej idz expic
Your Franco De'lago-Gunman of Wanted
Hail Wanted Sf and Dof
Ech... Moim skromnym zdaniem nie toniemy jeszcze a entuzjazm MK co do wypłat (http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=973015) jest "troche" przedwczesny bądz wogóle bezcelowy. Również Allies nie ma sie z czego cieszyć póki co, ale może przemyśleć taktykę i uderzyć w "czuły punkt ;o".
Hail~ Allies ~Hail
heh ja tak do końca nie wiem po czyjej stronie się opowiedzieć...
Normalnie byłbym za Polakami, ale Szwedzi zaimponowali mi taktyką/zgraniem/synchronizacją - czyli jaky nie patrzeć perfekcją.
Słabym punktem Polaków jest to, że nie potrafią się zgrać - każdy chce robić po swojemu, a Szwedzi są chyba najbadziej zgranym narodem w Tibii więc jak widać do wygrania bitew nie wystarczają wysokie levele...
Nosso Mc'Furry
05-10-2005, 16:54
Witam.
Tak czytam te wasze wypowiedzi i jedno mnie dziwi.Co wy wogole mozecie mowic o wojnie jak zaden z was nigdy porzadnie nie uczestniczyl w zadnej naszej akcji na Swe-no procz gimliego byl u nas w starych czasach-a tak pozatym czasy swe sie skoncza nie bojcie sie oto-bylismy juz w gorszej sytuacji niz teraz i co wygralismy Mk to nie "Bogowie" poprostu wyczuli moment kiedy moga uderzyc ot co potrafia nasi enemies a te durnoty co wy tu wypisujecie to boki zrywac skonczcie najlepiej ten temat-gimli wez go zamknij bo nie ma co gadac chlopaki nie walczyli nigdy z nami wiec nie maja co sie wypowiadac-a dla ciebie porada nosso-przestan pisac bzdury o wojnie i lepiej idz expic
Your Franco De'lago-Gunman of Wanted
Hail Wanted Sf and Dof
No keal plx
Po co expic? Zeby miec lvl? eee tam wole popisac bzdury na forum.
@Master Nicram
Wracaj na Iridie.
@Merkyon
O NIE ! NIE ZALICZYŁEM FRAGA !~KATASTROFA NIE NADAJE SIE WYWALCIE MNIE Z SF PROSZE!
Dla twojej wiadomosci czlowieczku polowa wanted nie zaliczyla fraga bo jak chcialbys wiedziec czlowieku znajacy sie na wszystkim ze nie frag jest wazny a zgranie i praca zespolowa wiec sie ku*wa nie udzielaj :) ok?
*Nosso
Kuzwa , zostales oficjalnie zjechany przez Franco i innych ; >
wiec nie upokazaj sie wiecej i kliknij "wyloguj sie" i tu nie wracaj ; >
*Franco
Hrhr gralem Diamendem tez troche i chyba pamietasz kto gral tez franciem
wiec wiesz stary ...
Myst//
Nosso~ chciales mnie obrazic hahaha ;) lol -.- Franco ma racje idz expic a nie pisac bzdury na forum ! instrukcje masz up :) w poscie ;0
Nosso Mc'Furry
06-10-2005, 16:56
Nosso~ chciales mnie obrazic hahaha ;) lol -.- Franco ma racje idz expic a nie pisac bzdury na forum ! instrukcje masz up :) w poscie ;0
Ty lepiej idz expic nieudaczniku
@ Myst
Stary ty sie osmieszasz cale zycie a ja tylko tym ze chcialem wspomoc stare SF zeby na nich nie najechali Franco? Jezeli chce zeby sie z nich smiali CZEMU NIE? mam to w dupie nie z SF sie smieja tylko z Wanted ze nie umieli zaplanowac akcji bez Draza?
Przepros i wyjdz i ty sie wyloguj nie ja =)
Avalanche
08-10-2005, 00:28
A czy nie ważniejsze od lv jest pvp?? Jeśli już masz tam 90+ to lepiej poćwicz pvp. Bo to jest raczej wązniejsze. A co do Falzer'a on nie jest polakiem tylko austryjakiem. A zresztą popatrzcie sobie na przewage liczebną alliantów. Jeśli by sie wszyscy w tym samym czasie zalogowali a kilku z MK bylo by online i expilo np. na pohu to spokojnie kilka fragów byście zaliczyli, jeśli by tego nie zrobił Minavand, który wcześniej chyba jako jedyny fragował MK (tamtejszy divi~ bodajże). A i chciałbym wiedzieć co sie dzieje z Xyro, Cozmetic~, Xefaerem (bo wiem, że dednął przez Draza~), dawnymi członkami SF.
człowieku MK juz ie expi! oni siedza w pz i czekaja az polacy zrobia pz locka
Avalanche
08-10-2005, 12:48
To niech allianci zrobią pułapke. Tj. 2 osoby z np. SF z nizszym lv zrobi pz locka, wtedy szwdzi wyjda a wtedy Allianci zrobią massloga... Trudne ^^?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.