Pokaż pełną wersje : elder beho na hg - paradox
Pawlikusiin
26-09-2005, 17:31
Siemka.
Mam taki problem, zrobiłem juz troche paradoxa, ale zostało między innymi przejscie HG (hell gate). Występuje tam elder beho :o . Zastanawiam sie czy moge isc tam sam - jestem 34 royal.
Chciałbym spytać czy dam rade solnąc elder bh a najlepiej czy na drodze prze paradoxa wogóle go spotkam :p
shymchuck
29-09-2005, 18:47
Nie spotkasz
Wprowadzasz go w błąd bo robiłem z kumplami paradoxa to 1 z nich właśnie po drodze trafił na eldera i dednął. Po drodze w hg są beholdery i wystarczy kilka kroków żeby np. iść zobaczyć co z beho wypadło i możesz bardzo łatwo trafić na eldera. Nie wiem czy dałbyś mu rade bo mój kumpel wtedy chyba 43 sork dednął zanim otworzył bp z uhami...
slimaczek
29-09-2005, 20:48
po drodze NIE MA elder beholderow ani zwyklych beholderow, w paradoxie nic nie ma trudniejszego oprocz ghouli i skeletonow, i mintwallin. Elder beholdery spotkasz gdy jakiś będzie zlurowany lub gdy skręcisz w prawo w te domki gdzie są beholdery, a eldery są dość daleko żeby normalną drogą je napotkać.
Gibdzioch
30-09-2005, 12:46
Są , są i jeszcze raz są.Nie wprowadzajcie ludzi w błąd jak nie wiecie.Tak dla wiadomosci sa nawet trzy kolo biblioteki:)
@up 2 up
Zakladam ze idzie z kims kto zna HG albo zna chciaz troche HG
Bylem na Paradoxie juz 2x i Ani razu nie spotkalem Eldera, Nie sorki raz spotkalem jak chcial Moj kumpel zobaczyc gdzie sa...
Jak nikt nie zluruje albo nie jest gosc na tyle pionowatym zeby wlazic na jego spawn to nie ma szansy spotkac X_X
shymchuck
30-09-2005, 16:38
po drodze NIE MA elder beholderow ani zwyklych beholderow, w paradoxie nic nie ma trudniejszego oprocz ghouli i skeletonow, i mintwallin. Elder beholdery spotkasz gdy jakiś będzie zlurowany lub gdy skręcisz w prawo w te domki gdzie są beholdery, a eldery są dość daleko żeby normalną drogą je napotkać.
Beholdery są na 100% a eldery są na prawo i wystarczy pare kroków do nich. Jak nie robiłeś paradoxa to nie gadaj głupot a jak robiłes to nie kłam :Plol?
Jesli idziesz prosto do wyjscia to spotkasz co najwyzej zwykle beholdery. Jesli zboczysz na wschod na tym poziomie HG to spotkasz elder beholdery i to nie jednego...
PS. Sorc 43 i padl nim otworzyl bp uhow ? Gratuluje kolegi i zdolnosci...
shymchuck
04-10-2005, 20:35
Jesli idziesz prosto do wyjscia to spotkasz co najwyzej zwykle beholdery. Jesli zboczysz na wschod na tym poziomie HG to spotkasz elder beholdery i to nie jednego...
PS. Sorc 43 i padl nim otworzyl bp uhow ? Gratuluje kolegi i zdolnosci...
On też myślał, że tam nie ma eldera więc nie miał mana shielda a bp z uhami mu się zamknął bo miał za dużo z runami otwartych. Każdy tak mówi, że on zrypał sprawe ale w nerwach różne rzeczy się robi.
Nie wiem czy dałbyś mu rade bo mój kumpel wtedy chyba 43 sork dednął zanim otworzył bp z uhami...
wiesz... ja jak ide trenic najtem na rotwormach, to zawsze mam przy sobie bp uhow ( nie zartuje ). nie mam pojecia wiec dlaczego twoj kumpel 43 levelowy sorc byl na hg (!!!) i nie mial uhow otwartych... wiec albo ty cos sciemniasz tak ze ja pierdziu, albo twoj kumpel to palka serowa i nie potrafi zabic nic innego oprocz crypt shamblera ( no ale na cryptach to on ma chyba summony )
No to może teraz ja się wypowiem. A więc tak, jak wchodzisz do tego ogromnego pomieszcenia z tzw. domkami to wskakujesz na zwykłego beholdera, jak za daleko na północ ci ucieknie to pojawią się 3 ghoule a za nimi mogą wyjść demon skeletony. A jeśli masz pecha to także gwóźdź programu czyli Elder Beholder. A dokładniej. Jeśli stoisz w wejściu do tego ogrmonego pomieszczenia z Beholderami itd. to na północ będziesz miał na mapie taki charakterystyczny krąg, do którego jedyna droga prowadzi przez "tunel" szeroki na troche ponad jeden ekran, w którym zjadują się same ściany domu i tam właśnie występuje jeden z trzech ED w Hellgate, a także 4 demon skeletony.
Pozostałe 2 ich respawny są na wschód od wejścia do ww. pomieszczenia, więc mała jest szansa, że wpadniesz na ED.
Btw. Prosze się nie sugerować moim opisem po lewej bo to mój drugi char, a mój
dawny ma 40 lvl i jest paladinem i zdążyłem nim dokładnie zbadać Hellgate
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.