Pokaż pełną wersje : Czy w Wałbrzychu grają w TIBIE?
Rage Fury
03-05-2004, 18:28
E znaczy się A jest ktos z wałbrzycha kto ciora w tibie na harmoni lub na innych światach ja osobiście znam 2 ludków a wy pokażmy że wałbrzych rządzi tibią:):):):):) 8o ;) :rolleyes: :)) nieczepiać się mi tu pisowni i nie karać za szowinizm mijscowy :))
Vanhelsen
03-05-2004, 18:37
Ja ci dobrze radzić by nauczyć ty się pisać sensowniej. Znalazło sie typa 3 i myślą, że tibią rządzą już. 8o 8o 8o
heh, tak moznaby pytac o kazde miasto ;)
Hrabia von Nox
04-05-2004, 22:41
Oryginalnie dodany przez Wieszok
Ja ci dobrze radzić by nauczyć ty się pisać sensowniej. Znalazło sie typa 3 i myślą, że tibią rządzą już. 8o 8o 8o
Dobrze gadasz, stary.
Padamy na kolanka i błagamy o wybaczenie, że my istoty podrzędne z innych miast śmiemy zaśmiecać forum!!! A jak ukaram za ten "szowinizm" to co mi zrobisz? Za czerwone skarpety powiesisz?
Hrabia von Nox
04-05-2004, 22:43
Dobrze gadasz, stary.
Padamy na kolanka i błagamy o wybaczenie, że my istoty podrzędne z innych miast śmiemy zaśmiecać Tibię(w końcu ta Trójca Tibijska rządzi)!!! A jak ukaram za ten "szowinizm" to co mi zrobisz? Za czerwone skarpety powiesisz?
Hrabia von Nox
04-05-2004, 22:43
Dobrze gadasz, stary.
Padamy na kolanka i błagamy o wybaczenie, że my istoty podrzędne z innych miast śmiemy zaśmiecać Tibię(w końcu ta Trójca Tibijska rządzi)!!! A jak ukaram za ten "szowinizm" to co mi zrobisz? Za czerwone skarpety powiesisz?
Rage Fury
05-05-2004, 14:37
Czy wy sie nażartach nie znacie a pozatym to jesat o wszystkim i oniczym a niebardzo chcialo mnie się wymyslac jakiegos tematu to tak sobie pierdyknąłem pierwszy lepszy
Vanhelsen
05-05-2004, 14:59
@Rage Fury: Ten temat niejest poto by se "pierdykać" pierwsze lepsze tematy, ajkie najdą na głowe. Gdyby tak było to bym spokojnie calą strone zapisał :D .
@Hrabia von Nox: Troche się zapędziłeś 8o , radze nieklikaj "odpowiedz" jak się stronka wczytuje :P
Bigvirus
10-05-2004, 17:12
3 ludkuw rzadzic tibia??
Ale beton......
Tylko daj mi niki postaci to zobaczysz jak rzadzic bedziecie:D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.