Pokaż pełną wersje : Propozycje potworów, broni, itp.
Witam
Mam pytanko do twórców tibia.pl ( w sumie 2).
1. Czy umieszczane tu propowycje potworów, broni i innych rzeczy jakie miałyby się znaleść w kolejnej wersji tibi są wogule brane po uwagę przez cipsoft?? Lub chociażby wysyłane do nich??
2. Czy im większe skille w walce na pięści tym większe obrarzenia zadajemy potworom?? (temat już ponoć był ale nie moge lub nie potrafie go znaleść :( )
Aha sorki za błędy jeśli są jakieś, bo ortografia to czarna magia dla mnie :p
No to ja odpowiem:
1) Nie, nie i nie...
2) Fist Fighting ... em to jest jak Sword fighting (czy jak to tam nazwali w grze...) więc czyli masz ileś tam (DUUUUŻO) sword'a a malutko Axe'a i założysz axe to raczej sword nie doda ci do obrażeń walcząc Axem (chyba KPW?), czyli im większy skill w fist tym więcej zadajesz FISTEM ! a nie swordem czy innym (chyba że o czymś nie wiem o.O ).
No to po co ludzie dają propozycje takich czy takich potworów/broni, jak i tak nikt tego nie bierze pod uwagę??
No to po co ludzie dają propozycje takich czy takich potworów/broni, jak i tak nikt tego nie bierze pod uwagę??
Bo są inni... a jak myslisz... po co zakładają osoby inteligętne (dobrze napisałem ? ) tamte topici (mówie szczerze że mądre !) Po prostu ! By takie inne osoby mogły se tam posty nabijać ! Hau hau hau ... bo to jest c00l ! taki spam
Dobra no to mam nadzieje, że t moje ostatnie pytanie na forum (w związku z walką wręcz).
Dostalem odpowiedz, że im wyrzsze skille w walce mieczem (przykładowo) to tym więcej odbieram, ale jeśli mam FIRE SWORD i XX skilli, to będe odbierał potworowi znacznie więcej niż zwykłym DAGGERem.
Czyli pytanie jest takie, czy pięsciami będe odbierał powiedzmy 10 mając skille XX, a jeśli skille urosną to będziemy odbierac więcej? Czy w koncu będziemy odbierac np. 50 i ani punkta więcej?
Nytalith
26-09-2005, 20:08
Nie im wyższe skile tym wieksze dmg w pewnym momencie nawet knifem bedziesz walil wiecej niz powiedzmy fs przy skilach 10/xx a to sie ciagnie w nieskończoność.. ale wiele zalezy od atku broni:)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.