Pokaż pełną wersje : Sikews 101 Royal Paladin zbanowany.
Dziś - 26.09.2005r. stała się następująca rzecz:
20:03 GM DAZETIH THORIA: SIKEWS HAS JUST BEEN BANISHED FOR MASSIVE ACCOUNT SHARING. OBEY THE RULES OR YOUWILL ALSO BE BANISHED/DELETED!
Sikews 101 royal paladin najlepszy gracz na Thorii zostal zbanowany z ultra sharing.
Dla niektórych jest to rzecz straszna, dla innych jest to swietna wiadomosc, wlasciwie cud, gdyz wczoraj skonczyla sie wojna wygrana przez Gildię Sikewsa-Fanta, a przegrana przez Gildię Polską-Hooligans Army. Zdaję się teraz, że bez Sikewsa osoby z byłego Hooligans Army mogą żyć spokojniej gdyż najpewniej zmniejszy się presja Fanty. Wiele osób uważa, że sytuacja odwróciła się o całe 360 stopni. Czyżby nowa wojna? W każdym razie nikt chyba wojny nie chce. PEACE !!! :D
Ja mysle wręcz przeciwnie trzeba przycisnąć tych z fanty puki jest okazja
Jest teraz okazja Morale podskoczylo :)NA***my im!!!!!!!!
Er'Brzoza
26-09-2005, 21:26
Masz racje trzeba cisnac fante poki jest okazja rozmawialem z koleszkami h lvl mowia ze terazs wzieli by udzuial w wojnie.
Opanowujemy server koniec ze swe era pl.
Mimo swojego marnego lvl biore udzial w wojnie jesli bedzie.
Kto idzie jeszcze?
buhahah wezcie mnie nie rozsmieszajcie kim wy chcecie ich przycisnąc oni bez sikewsa zrobia z wami miazge :D
bialagora
26-09-2005, 21:35
H.A nie poddajcie sie teraz fanta pzrezywa kryzys - oddacie to tak poprostu ??? tyle co on wam zrobil a teraz poprostu odpuscicie a jezeli nie to przynajmniej sprobujcie dorownac fancie zeby nie bylo takiej przewagi nie damy sie szwedom zadzic wedlug mnie to szwedzi to najwieksze nooby a maja takie lev bo tam w szwecji to jak maja neta to siedza caly dzien pzred kompem i graja wienc hooligans army jestesmy z wami i nie dajcie sie nastraszyc do walki !!!!!
nie pisze jeszcze ze bana dostal
bialagora
26-09-2005, 21:45
gdzie pisze ze bana dostal bo na stronie nic nie ma lepiej zeby to nie byl zart ;/;/ bo sie zdenerwuje juz sie cieszylem
hmmm btw czym polacy mają zaatakowac knightami ?
z tego co widze to tam sami knighci : P Drasen ma bana tez :]
Jerkov Thundersword
26-09-2005, 21:55
H.A nie poddajcie sie teraz fanta pzrezywa kryzys - oddacie to tak poprostu ??? tyle co on wam zrobil a teraz poprostu odpuscicie a jezeli nie to przynajmniej sprobujcie dorownac fancie zeby nie bylo takiej przewagi nie damy sie szwedom zadzic wedlug mnie to szwedzi to najwieksze nooby a maja takie lev bo tam w szwecji to jak maja neta to siedza caly dzien pzred kompem i graja wienc hooligans army jestesmy z wami i nie dajcie sie nastraszyc do walki !!!!!
Co do poprawności gramatycznej, ortograficznej i stylistycznej powyższego tekstu nie mam żadnych komentarzy...
Co do Szwedów wolę ich zdecydowanie od Polaków, przede wszystkim ze względu na kulturę osobistą i między innymi za to, że potrafią pisać poprawnie we własnym języku ;)
Co do pokonania gildii Fanta, po prostu śmieszni jesteście. Tylko 1 osoba z HA jest w pierwszej dziesiątce highest lvl, więc z czym do ludzi? B)
Ch**a a ie bana dostal Sikews
bialagora
26-09-2005, 21:58
Ludzie --- Jezeli Chciecie Jeszcze Grac Na Tym Serwie I Miec Spoko Lev I Nie Bac Sie Jak Na Innych Serverach Np. Del'toro (czy Del'torro')to Pomozcie H.a I Pokonajcie Fante Albo Nie Dajcie Jej Serwa Opanowac Bo To Jak Niektore Serwy Bedzie To Serw Dla L Lev Bo Sie Nie Wybijesz Wienc Alepuje Do Was Gracze Na Thori (polacy) Jezeli Macie Nawet Niezle Lev I Nie Chcielibyscie Aby Byc Huntowanym W Przyszlosci Pzrez Fante I Kumpli To Wezcie Sie Za Siebie I Pomozcie H.a Gdybym Mial Lepszego Chara To Bym Pomog Oby Wiencej Takich Ludzi Tzreba Powtawic Wszystko Na Jedna Karte Przemyslcie To Bo Warto... !!!!
przepraszam za bledy ale sie spiesze a po 2 panie Jerkov Thundersword mam dysleksje i dysgrafie wienc nie obwiniaj mnie za to bo to nie moja wina szkoda mi tylko takich ludzi ktorzy innym wypominaja a swoich bledow nie widza ale..
Er'Brzoza
26-09-2005, 22:08
na tym serverze polacy maja pograne mozna sprobowac teraz juz hooliganow tluka pod dp w ab bo sie boja ze sie zorganizuja wtedy przegrali bo sie nie zorganizowli czesc sie przygladala nie walczyla a sikews dostal bana naprawde
tetraz uwazam ze trzeba wszystko na jedna karte postawic
I sprawa: Sikews jest banned i to jest pewne => hidden account information
II to uwazam ze mimo tej rzezni w ab nadal mamy szanse na zwyciestwo tylko trzeba ruszyc dupy NO RETIRED BLZZZ
noob post
Lord'Nesteloo
26-09-2005, 22:53
No i dobrze mu tak :)
Super...nie wiesz do kiedy ma bana?:>
Moze dostanie kolejnego bana lub DELETA (marzyciel) za ultra dzielenie konta...
wystarczy popatrzyć na character 'Sikourse" :>
coś sie Sikews wstydzi, najpierw ukrył character information, teraz character list...
Banished: until Oct 26 2005, 17:47:58 CET because of account sharing
LOL a na furorze to gdzie bany?
xD
Er'Brzoza
27-09-2005, 10:24
fanta mowi ze bana dostal na tyzdien zaraz po tej informacji od gm'a fanta okrazlyla dp w ab i bila wszystkich co byli badz sa w hooliganach boja sie ze polacy znowu powstana przeciwko nim tylko tym razem juz na powaznie wwszyscy chyba wiedza jak wygladala ostatnia wojna opolowa walczyla a reszta patrzyla sie albo przeszla do fanty (damer jakura, puci i inni) wielu tez nie bralo udzialo w wojnie teraz moze sie to zmienic bez sikewsa nie sa juz tacy dobrzy mimo mojego l lvl wezme udzuial; w ewentualnej wojnie
wielu z moich koleszkow takze przystompiloby do wojny tym razem jest okazja zorganizowania wszystkich polakow na fante i pownnismy ja wykorzystac
Leweracja
27-09-2005, 10:26
na nowym swiecie zrobic w nie 2,5 miecha 100 lvl to hardcore na serverach takich jak berylia gdzie ludzie co prawda napażaja sie nie ma takich lvl jest tylko kilku a server jest z 5 miechow -.^
Hail Share ;D
karkaras
27-09-2005, 11:38
Może to coś zmieni ale on i tak wruci :((( Dużo by przez ten miesiąc musiało sie by stać by było lepiej.
fanta mowi ze bana dostal na tyzdien zaraz po tej informacji od gm'a fanta okrazlyla dp w ab i bila wszystkich co byli badz sa w hooliganach boja sie ze polacy znowu powstana przeciwko nim tylko tym razem juz na powaznie wwszyscy chyba wiedza jak wygladala ostatnia wojna opolowa walczyla a reszta patrzyla sie albo przeszla do fanty (damer jakura, puci i inni) wielu tez nie bralo udzialo w wojnie teraz moze sie to zmienic bez sikewsa nie sa juz tacy dobrzy mimo mojego l lvl wezme udzuial; w ewentualnej wojnie
wielu z moich koleszkow takze przystompiloby do wojny tym razem jest okazja zorganizowania wszystkich polakow na fante i pownnismy ja wykorzystac
Damer od początku wojny jest po stronie sikewsa i ja już wiem za co (mam nadzieje że prawdziwy reson)
Puci to #$^# Szpieg,też od początku był z Sikewsem
Reszta H.A. została bez ostrzeżenia ani podania powody wywalona z guildi.
Nikt nie uciekł,nikt nie zapłacił
Chociaż jak narazie niewidze żeby polacy próbowali coś nowego,
Na ostatniej wojnie 1/2 stała i sie patrzyła bo 1/2 nie widziała wogule przeciwnika..
Z****na organizacja poprostu,już na wolnej przestrzeni by lepiej nam poszło
Damer od początku wojny jest po stronie sikewsa i ja już wiem za co (mam nadzieje że prawdziwy reson)
Puci to #$^# Szpieg,też od początku był z Sikewsem
Reszta H.A. została bez ostrzeżenia ani podania powody wywalona z guildi.
Nikt nie uciekł,nikt nie zapłacił
Chociaż jak narazie niewidze żeby polacy próbowali coś nowego,
Na ostatniej wojnie 1/2 stała i sie patrzyła bo 1/2 nie widziała wogule przeciwnika..
Z****na organizacja poprostu,już na wolnej przestrzeni by lepiej nam poszło
Tak, to prawda, jesli wiemy o tym samym powodzie. Wielu z nas pewnie by zrobili tak jak on. Sam w tej sytuacji jestem teraz neutralny, bo po 1. Damer postapil wdlg. mnie slusznie i sam bym tak zrobil, ale po 2. Nie bede bil rodakow, ktorzy poki co niczym mi nie zawinili.
karkaras
27-09-2005, 17:29
. Nie bede bil rodakow, ktorzy poki co niczym mi nie zawinili.
Dla wiekszości graczy w tibię nie istnieje takie coś jak narodowość. No może łatwiej się dogadać ale to i tak nie zawsze, a jedyne co sie liczy to byc lepszym niz inni :(
Ehh my tu gadu gadu a tam szwedzi nabijają levele. Powinniśmy działać po pierwsze założyć gildie. Po drugie wybrać dowództwo po trzecie zacząć jakieś działania offensywne
Radziłbym przegrupować siły , zmienić dowództwo i do boju co do damera i puci żaden powód nie jest wystarczający by zdradzić własnych rodaków.
wg mnie to jest glupie ze dostal bana a nie od razu delete :/ np Losari na Arcanii dostal delete jak mial 70 lvl a reszta osob z czolowki miala 55~. a na thorii jest i yla wczesniej wieksza roznica w expie i w byciu online...
Gold'Ciaper
27-09-2005, 18:54
Ehh my tu gadu gadu a tam szwedzi nabijają levele. Powinniśmy działać po pierwsze założyć gildie. Po drugie wybrać dowództwo po trzecie zacząć jakieś działania offensywne
Radziłbym przegrupować siły , zmienić dowództwo i do boju co do damera i puci żaden powód nie jest wystarczający by zdradzić własnych rodaków.
Mam 20lvl na thori nie gram od miesiąca i nie wiem czy nie wrócic , prosze o pisanie jak przebiega wojna to wroce , bo wątpie ze cos z 20lvl pomogexD
Może ten ban to ostrzeżenie za drugim dopiero będzie delete i tak wystarczy w pojedynke duzo juz nie zrobi:P Tylko niech go mocno pilnują
jest taki powod.... Sam pewnie bys tak zrobil...
@DOWN
Kolega na dole ma podobny nick i taki sam avatar, ale nie myslcie, ze to dwa konta jednej osoby. My we dwoch juz sie dogadalismy w tej sprawie :)
Adi Pro Knight
27-09-2005, 19:38
czyzby polacy zrobili powstanie "wrześniowe"??:P Jakby komus zalezalo to moge tam walczyc ale nie liczcie na duzo mam 12lvl pall :D... nie poddajcie sie!! Jak juz ktos tu napisal "Postawcie wszystko na jedna karte" moze sie bardzo oplacic, ale rownież mozna wiele stracic. Ze niby polacy maja mniejsze levele od fanty ale przy wielkim zgraniu to i to nie jest wazne... DO BOJU BIALO CZERWONI!!! xD
I pewnie po całych rozmowach s*******om Polacy tak samo jak na Pandorii? Jeśli by było na odwrót, że fanta to by byli Polacy, a H.A. to byłilby szwedzi to może i by to swe wygrali, ale PvP i zgranie Polakow w porównaniu do PvP i zgrania swe ma tyle wspólnego ile piernik do wiatraka ;<.
Lord'Nesteloo
27-09-2005, 23:01
3 bany i delete?
To jest juz chyba drugi :P
Sadze ze nie dadza tej postaci 1 kolesiowi (1 z ownerow) bo to byloby nie sprawiedliwe w stosunku do reszty...
Moze GMowie znow sprawdza ip i delete?plxxxxx
Na forum tibia.com jest post ,pisza ze Sik ma 4 ownerow ;O
bialagora
27-09-2005, 23:11
wicie co nasze takie gadanie jakis tam l lev i pisanie ze nic nie jest stracone i łudzenie sie ze thoria jeszce nie jest stracona moze niech sie jakis h lev z dawnego H A i niehc on powie co o tym mysli a moze jakis apel do polakow nie wiem ale jak patzre na to co piszemy to to nic nie wnosi wienc h lev thori dajcie jakies znaki co bedziecie robic z moze jakis nowy temat chetnych do walki z fanta nie wiem ale cos trzeba zrobic tylko szybko bo juz niedlugo konec bana sikewsa naprawde ratujmy ten serw bo niedlugo bedzie zapozno
PRZEPRASZAM ZA BLEDY ;/ DYSLEKSJA I DYSGRAFIA
ta sikews ma 4 ownerów 2 swe 1 norweg i br
Szkoda gadać - ten server już od jakiegoś czasu jest zkazany na PA ...
Ale z SD zawsze można komuś zapier***ić pomięczy oczy xD
Co do poprawności gramatycznej, ortograficznej i stylistycznej powyższego tekstu nie mam żadnych komentarzy...
Co do Szwedów wolę ich zdecydowanie od Polaków, przede wszystkim ze względu na kulturę osobistą i między innymi za to, że potrafią pisać poprawnie we własnym języku ;)
Co do pokonania gildii Fanta, po prostu śmieszni jesteście. Tylko 1 osoba z HA jest w pierwszej dziesiątce highest lvl, więc z czym do ludzi? B)
Dokładnie widzę, że Bełchatów rLz. Masz rację, a nasi tylko byk na byku bykiem pogania. Boże żal mi was. A tak apropos wojny to dobrze ze go zbanowali. Dobrze ze Cipy odwalają kawał dobrej roboty.
Dokładnie widzę, że Bełchatów rLz. Masz rację, a nasi tylko byk na byku bykiem pogania. Boże żal mi was. A tak apropos wojny to dobrze ze go zbanowali. Dobrze ze Cipy odwalają kawał dobrej roboty.
Eh wkurzacie tylko ludzi. Czy to jakieś oficjalne pismo czy to list? Nie Więc po co sie czepiacie. No chyba że jesteście pedantami. a kolejny powód Język polski jest jednym z trudniejszyszych języków świata.
karkaras
28-09-2005, 17:35
Mam pewien plan co o nim sądzicie. W tym momencie sadzę że nie ma szans na wygranie wojny. Przewaga fanty nawet bez Sikwesa jest za duza. Oni mają za sobą Level my Liczebność. Bardzo wielu graczy na Thori ma dosyć sikwesa i jego Bandy ich liczba ciągle wzrasta, ale są oni albo za słabi ( za mały level) albo źle zorganizowani (nie wiedzą kto jeszcze ma dość Fanty np. JA ) to są moim zdaniem główne powody no i moze jeszcze brak zgrania ;/ przez które nie mamy narazie szansy z na wygranie tej wojny. Wiec wreszcie mój plan. Dla jednych bedzię on głupi a dla drugich dobry, ale prosil bym o wszelkie komentarze to moze razem cos wykombinujemy. Oto więc plan:
Po pierwsze: CZAS DZIAŁA NA NASZĄ KORZYŚĆ!!! myślicie że oszalałem :P Nic Bardziej mylnego. Pomyślcie ich jest dajmy na to 40 graczy wszyscy 80+ lev nas 60 ( tyle sądzę że dało by sie zebrać) ale 40-60 lev. A za miesiąc ich moze 45 z levelami kolo 90 a nas z koło setki z lev 50+. Moje obliczenia wskazują opierają sie na tym że oni będą ze do nas dojdą level kture teraz mają 30-45 lev.
Bedą oni expić i w ten sposób bedziemy szybciej zwiekszać liczebnośc swoją.
2. Pozostać w ukryciu i zacząć tworzyć fundamenty pod przyszłą wojnę.
3.Stworzyć grupę 20-30 ludzi z jak najbardziej różnych grup do kordynowania akcji.
4.poczekać na dobry moment. Sadzę że tu bedzie najtrudniej bo jeśli uderzymy za wcześnie to wszystko pojdzie na marne.
Streszczenie: Czekać,Rozrastać sie w siłe, Uderzyć osłabionego wroga.
Coś w rodzaju mrówek które same nie poradzą sobię z dużym przeciwnikiem , ale liczebnością i zaciekłością dadzą radę każdemu.
ps. Sorka za błedy i niespójności. to jest tylko zarys planu ktory mam w głowie
a nieudolnie prubowałem go tu przedstawić. W razie jakiś watpliwości piszczie domnie albo w poście. Cya. Coment plz
Ps2. Zrobic z tego nowy temat??
Gold'Ciaper
28-09-2005, 20:17
Mam pewien plan co o nim sądzicie. W tym momencie sadzę że nie ma szans na wygranie wojny. Przewaga fanty nawet bez Sikwesa jest za duza. Oni mają za sobą Level my Liczebność. Bardzo wielu graczy na Thori ma dosyć sikwesa i jego Bandy ich liczba ciągle wzrasta, ale są oni albo za słabi ( za mały level) albo źle zorganizowani (nie wiedzą kto jeszcze ma dość Fanty np. JA ) to są moim zdaniem główne powody no i moze jeszcze brak zgrania ;/ przez które nie mamy narazie szansy z na wygranie tej wojny. Wiec wreszcie mój plan. Dla jednych bedzię on głupi a dla drugich dobry, ale prosil bym o wszelkie komentarze to moze razem cos wykombinujemy. Oto więc plan:
Po pierwsze: CZAS DZIAŁA NA NASZĄ KORZYŚĆ!!! myślicie że oszalałem :P Nic Bardziej mylnego. Pomyślcie ich jest dajmy na to 40 graczy wszyscy 80+ lev nas 60 ( tyle sądzę że dało by sie zebrać) ale 40-60 lev. A za miesiąc ich moze 45 z levelami kolo 90 a nas z koło setki z lev 50+. Moje obliczenia wskazują opierają sie na tym że oni będą ze do nas dojdą level kture teraz mają 30-45 lev.
3.Stworzyć grupę 20-30 ludzi z jak najbardziej różnych grup do kordynowania akcji.
4.poczekać na dobry moment. Sadzę że tu bedzie najtrudniej bo jeśli uderzymy za wcześnie to wszystko pojdzie na marne.
Coś w rodzaju mrówek które same nie poradzą sobię z dużym przeciwnikiem , ale liczebnością i zaciekłością dadzą radę każdemu.
a nieudolnie prubowałem go tu przedstawić. W razie jakiś watpliwości piszczie domnie albo w poście. Cya. Coment plz
Moim zdanie nie ma co czekać , trzeba się zebrać i np. Wladimir Wzyciek expi na pohu cala gildia idzie i go u***uje i tak z kazdym ... w otwartej walce nie ma co.
Musze cie pochwalic za inteligencje... Myslisz, ze tylko Hooligansi ogaldaja tibie.pl? Zostaje jeszcze fanta... Fajnie, ze tearz moga sobie tylko przeczytac jakie macie plany i nici z waszego odwetu...
bialagora
28-09-2005, 21:21
wszystko sie zgadza plan dobry bo moim zdaniem jedyny tylko nie dzialajmy na otwartym forum lecz w grze np poprozmawiajmy w samej grze i nie z jakims noobem tylko np z czlonkiem H A I i upewniac sie czy nie ma nic wspolnego z fanta i jeszce jedno trzeba szybko dzialac a nie pisac i kazdy czeka co zrobi 2 czas ucieka i serwer "ucieka" wienc trzeba nad tym pomyslec :D i to szybko
karkaras
29-09-2005, 13:24
Moim zdanie nie ma co czekać , trzeba się zebrać i np. Wladimir Wzyciek expi na pohu cala gildia idzie i go u***uje i tak z kazdym ... w otwartej walce nie ma co.
Ok. Przypuśćmy że byśmy zabili pare osób. Moze nawet samego sikwesa (jak wruci ;P ) i co? to byłby tylko atak który by ich zdenerwował i zaczeli by prowadzic zmasowane ataki na nas. Moim zdaniem maja teraz niezaprzeczalną przewagę. Brak jest leweli co by mogli stanąć znimi w otwartej walce.
Adi Olsztyn
Wiem że nie tylko "dobrzy" ludzie czytaja forum, ale co stego to właściwie nie jest plan a analiza tego co sie dzieje na innych serwerach. Na żadnym z serwerow PA nie utrzymuje się długo, no poza paro wyjątkami, ale tam sytuacja jest trochę bardziej skomplikowana. Więc to nie jest plan a kolej rzeczy, że wysokich levelów podległych fancie bedzie przybywało dużo wolniej niż niezadowolonych średnich levelów. TEGO NIE DA SIE ZATRZYMAĆ.
Bialagora.
Działam w grze o to sie niebój, ale jedynie w kręgu srednich levelów, gorsze dojścia do wyrzszych, ale i większe niebezpieczeństwo. Znalezienie zaufanych ludzi wymaga czasu i determinacji. Mamy czas! To czasu zaczyna brakować fancie.
Wogule to widze 3 wyjscia.
1Zniszczenie Fanty przez Zgodnie z tym planem.
2Rozłam w Fancie.
3. Zmniejszenie PA przez fante, co spowoduje że liczba osób niezadowolonych
z ich liderowania znacznie spadnie.
Ponawiam pytanie czy zrobić z tego nowy temat?
Chyba zrobie ale troche przerobiony i po waszych sugestiach. :P
Sytuacja sie narazie uspokoila nic sie nie dzieje nowego :)
mam nadzieje ze drasen i spolka bedzie dalej uderzeala az do skutku az ich puszcza wolno/
13:08 Warning! The murder of Ashen Malice was not justified.
Puki to robia beda mieli sie czym zaimować i nie bedą szukali nowych kozłów ofiarnych:p
Chłopaki z sh proponuje wam przyjęcie osób do gildi które są retried ktorym już nie zależy
Lord Psyhoo
04-10-2005, 16:16
Sikews to LOL :D :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.