Pokaż pełną wersje : Ech... Polskie nooby w gildiach :/
Witam!
Coz... Bylem szczesliwym graczem na Refugii ;). Mialem sobie BOHy pozyczone od kolegi... Pozyczylem koledze z gildii BOHy (nick Randall Sullivan)... Fajnie sobie pobiegal... Potem przez jakies 30 minut nie chcial mi oddac, co chwile sie logal itp. W pewnym momencie postanowil mi je oddac... Wyrzucil je przed swoj domek i jakis 6 lvl sorc je zakosil ;). Oczywiscie dziwnym trafem dopiero co ten sorc przyszedl... Coz wcale to nie wyglada jak podstawiony ten 6 lvl ;).
Dobra niby wina jest po srodku - on powiedzial masz i rzucil te BOHy... Wszystko by bylo OK gdyby nie to, ze teraz nie chce sie zlozyc na BOHy zeby oddac chociaz 50/50 koledze... Coz taki jest urok polakow:). Ale niech sie cieszy z bohow hehe. Jak sadzicie? Powinien zlozyc sie czy nie?
Pozdrowienia dla Spyharda i Squiba - uwazam, ze najbardziej wporzo ludzi z gildii... No i oczywiscie dla kolegi z rl Explosera ;).
Pingwin
noi po co ten temat?-.- wiadomo ze jak swiat non pvp to takich rzeczy sie nie robi-.- NIE powinien placic, a dlaczego? za wlasna glupota trza samemu placic-.-
Witam!
Pod koniec zadalem pytanie - jakie jest wasze zdanie, czy powinien zaplaci 50% wartosci bohow czy nie ;)
Pozdro
Pingwin
Gatho Gokhinin
26-09-2005, 23:25
Normalna osoba by oddała te 50%... Przeciez mógł dac bohy na trade, więc wina leży w większości po jego stronie
powinien oddac conajmniej 50% a moze i nawet calosc, bo co to jest za palant zeby rzucac BOHami!
Randall Sullivan
27-09-2005, 01:19
Nie skomentuje... -.-
Zrób ze mnie tego złego tego bee !
Może żeby toche przybliżyć sytuacje powiem jak to wyglądało z mojej strony bo on z siebie zrobił niewiniątko...
Siedzimy sobie na guild chacie a on nagle wyskakuje że BOHY za***ał kumplowi, że miał mu za nie PACC kupić ale tego nie zrobi, że tamten to debil i tak dalej i tak dalej... Stwierdziłem, że to nie wporządku.
Pózniej kiedy mieliśmy iśc na hunta stał pod moim domkiem i pokazywał mi BOHY kiedy udało mi się je przesunąć pobiegałem sobie troche i wróciłem do domu. Potrzymałem go w niepewności przez jakies 5 minut gadając z innymi z gildi czy BOHY powinny do niego wrócić, przecierz sam sie chwalil ze je ukradl w ja uważm, że w naszej gildi nie ma miejsca dla złodzieji. Cała gildia stała pod moim domkeim i czekali na moja decyzje więc kiedy nooby zobaczyły jak nas jest tam dużo zaczęły się tam kręcić. Kiedy postanowiłem mu oddać jednak te BOHy wyrzuciłem je przed domek kiedy było w miare bezpiecznie stała tylko gildia i jakiś 6 level. Oczywiście on stał się szczęsliwym posiadaczem BOHów ;] ale nie mój kumpel stwierdził ze to jest odegrana scenka, nagle KRADZIONE bohy zamienily sie w BOHY pozyczone, że niby tak tylko szpanował... Prawda jest taka że jeśli by nie kłamał ze je ukradl zeby zrobic z siebie macho nigdy by nawet ich nie wzial... W tym momenice uważam że jest to wyłącznie jego wina. I niech sie nie wykręca i niech nie zwala na innych. Jeszcze moge przytoczyc jego wypowiedź
Xatronal: Mial byc jeszce skull staff ale za***alem tylko BOHy...
Xatronal: Mial za to dostac pol roku PACC
Xatronal: uhASUEHuahsu
... Moim zdaniem kara słuszna... jesli by nie "udawał" zlodzieja nic by sie nie stalo ;/
TEMAT DO ZAMKNIECIA -.-
Nie wiesz, że pożyczonych rzeczy się nie pożycza? Załatwcie to między sobą ja to bym od razu pk :)
@non-pvp
nie wiedziałem ;) W takim razie bym namówił kolesia na jakiegoś huncika i tam go bloknął. Gdbym był palkiem to bym jeszcze powiedział żeby dał uhy bo go będę uhać :)
Paul Pavon
27-09-2005, 09:26
zachowales sie bezmyslnie wiedziales ze to kolegi bohy wiec po *** pozyczales? jakby to byl serw pvp to hunted -.-
Descartes
27-09-2005, 09:54
Nie wiesz, że pożyczonych rzeczy się nie pożycza? Załatwcie to między sobą ja to bym od razu pk :)
Refugia jest Non-PvP.
Randall Sullivan
27-09-2005, 11:03
On ich nie pozyczyl on je "ukradl" popisówa -.-
szczepan_m5
27-09-2005, 17:05
I po co tu to piszecie? X( X( Skasowac temat plz :baby:
Po co pozyczales -.- . Temat Bezsensu kazdy wie ze istnieja nooby .
Wszyscy skarżą sie na br a my sami nie jestesmy lepsi od nich.
Master :)
28-09-2005, 18:20
Jestem za skasowaniem :p
Jest taka stara prawda....Frajerów się okrada
Wszyscy skarżą sie na br a my sami nie jestesmy lepsi od nich.
baaa... my jestesmy gorsi ! :confused:
a co do tematu... powinien oddac calosc! takie jest moje zdanie i tyle :baby:
kocur_bury
04-10-2005, 13:57
bawił sie bohami to teraz nic nie będzie miał :p
trzeba uważać....
jak lubi sie chwalić to teraz niech se pluje w brode, a scenka z sorcem na 6 lev wydaje sie nie sfingowana ;) bo kto ma wieksze szanse zabrać cokolwiek 6 lev czy 20+ ? chyba deczko szybszy jest 20 lev (tak mi sie wydaje :D )
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.