Pokaż pełną wersje : Jaka gildia lepsza?<może i wojna>
Kiedyś na aldorze rządziła gildia enter march. Teraz część osób z niej odeszła i przeszła do nowo powstałej gildi :baby: Nemtora. Nemtor próbuje być najlepszy na calej aldorze. Chce być lepszy od Eli stormstriker. Czy może być wojna?
Sir Patologia
26-09-2005, 22:25
Wiesz dla mnie Nemtor jest lepszy od Eli stormstriker. Nie chodzi o obency exp. Zauważ, że Nemtor -> Mevar -> Delete Mevara. Chyba wiesz co on dokonał, wypadł z 1 miejsca, a teraz na nie wraca. Jestem pełen podziwu dla niego.
Johnny Riper
29-12-2005, 09:41
Nie żądziła żadna z tych gildi...
i nie enter march tylko enteral march ;p
:baby:
Podzielam twoje zdanie że nemtor lepiej gra w tibie od Eliego no ale widać że eli szzybciej expi więc można powiedzieć że jeśli chodzi o umijętnośći wygrałby nemtor a o exp eli :D
I NIE BEDZIE ZADNEJ WOJNY ONI PO PROSTU SIE PRZENOSZĄ
cala aldora high lvleli to swoje ziomy!
~~lol~!~~
(-.-)! nie pisz takich głupot ~~plz~~ X(
Wojny nie bedzie ale sprzeczki i ataki moga byc.. Podziwiam Masakrowca ktory jak hunci kolesia z ziomami to nie patrzy kogo bije poprostu : "EXEVO GRAN MAS VIS" xD
Nemtor to jest historia Aldory wiele ten człowiek poświęcił dla tej gry.Jeden z najlepszych tibijczyków w grze. Jeśli chodzi o wojne niebędzie jej ponieważ Nemtor Masakrowiec i Eli są najsilniejszi na Aldorze i wiedzą że wiele ryzkują rozpoczynając taką wojne.
Nemtor to jest historia Aldory wiele ten człowiek poświęcił dla tej gry.Jeden z najlepszych tibijczyków w grze. Jeśli chodzi o wojne niebędzie jej ponieważ Nemtor Masakrowiec i Eli są najsilniejszi na Aldorze i wiedzą że wiele ryzkują rozpoczynając taką wojne.
Każdy wie swoje o Nemtorze ;) i mam propozycje? offtopic? bo znów zaczniemy go wychwalać 8o już jeden taki temacik był i chyba każdy dowiódł że Nemtor rOx :D
Evil Maul
14-01-2006, 09:49
-.- wojna dlatego ze gildia Nemtora jest wieksza -.^ ? LoL ? wes ty pograj na Aldorze kilka miesiecy to moze przestaniesz pisac takie głupoty
Chłopie jak nie wiesz co piszesz to lepiej nie pisz. Po 1 nie "enter march" tylko Eternal March! Po 2 Nemtor jest lepszy od Eliego i jeszcze troche i dogoni go lvl, zauważ ze miał 120 rp (Mevar) i deletneli mu go i teraz ma 160 mastera. 2 Dobre chary w tak krótki czas...?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.