PDA

Pokaż pełną wersje : Św. Mikołaj

lord orzech
27-09-2005, 18:24
Gdzie on się znajduje czy daje cos na święta itd. i... czy może są jakieś legendy z nim związane( oczywiście chodzi o tego w tibii) ;)

Elilama
27-09-2005, 18:50
Teoretycznie mikołaj pojawia sie raz w roku i pierwszej napotkanej osobie daje Teddy Beara a reszcie jakieś upominki ale czy to prawda to nie wiem ;)

Pekezu
27-09-2005, 18:53
wlasnie mikolaj pojawia sie w kazdym meiscie i akzdym dostanie prezent..o ile o niego poprosi^^ z reguly daje sowbale albo pomarancze,sa tacy którzy dostali laseczki z cukru xD podobno keidys rozdawal ietmy ale teraz rozdaje to co w swieta powinno sie dawac..czyli slodycze xD jesli checsz prezent spotykajac go mowisz Hi Present Yes i trzymasz piekny uroczy cudowny prezent od swietego mikololaja xD Czasem pojawia sie sam swiety mikolaj a czasem elfy tzn. jego pomocnicy ^^ Mam nadzieje ze wyjasnilem...troszke a tak wogle jakbys psozukal zanlazl bys cos xD Wiem bo robilem taki temat a legendy nie znam huehu ;P cYa All

HAIL FREE SAMERA
HAIL RESITANCE
DOWN INFERNUM
DOWN MACEIO

N4zgul
27-09-2005, 19:19
Teoretycznie mikołaj pojawia sie raz w roku i pierwszej napotkanej osobie daje Teddy Beara a reszcie jakieś upominki ale czy to prawda to nie wiem ;)

Tak to prawda ale pewnie tylko dla pacow :D

Derkases
27-09-2005, 19:24
a jakie mozna rzeczy dostac?? ;)

Thomas'Dark
27-09-2005, 19:40
Snowballe i pomarancze najczesciej ...chyba... :p

lord orzech
27-09-2005, 22:00
Słyuszałem także, że istnieje jakiś skarbiec w którym są soft bootsy? Gdzie on sie znajduje? :confused:

Mathius
27-09-2005, 22:08
Tak propo Mikołaj jest dla facców i rozdaje prezenty typu:laski z cukru,jabłuszka,pomarańcze,snowballe ja osobiscie dostalem 5 snowbali :D

ziemniak1600
28-09-2005, 08:50
@UP
Mikolaj jest rowniez dla PACC....
@ALL
Nigdy niewiadomo co Mikolaj Ci da;).A to ze nikt niedostal jeszcze MPA to nieznaczy ze niemozna dostac. Moze jest jakas mala szansa ale zawsze jest;)