zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wyspy

Royal Elvendar
04-05-2004, 15:31
Witam wszystkich, czy ktos moglby mi powiedziec co to jest Isle of Kings i Ice Isladn czy jakos tak niemam pojecia jak tam trafic i co tam jest ciekawego aha i czy kto zna jakeis fajne lepsze potworki :P takie jak smok czy cos w fajnych meijscach na 25 level ? :D

kagan
04-05-2004, 15:42
Ice Islands- np. folda itp. mosisz iść do carlin a póxniej na północny-zachód, podchodzisz do kolesia i :

hi
folda/senja/xxxx(niepamietam trzeciej)
yes

(platne 15 czy tam 20 gp)
a powrot:
hi
tibie
yes
(bezplatne)

Hm GS? na 25 lv (palka) moze być, a jest np. na PoH

Vanhelsen
04-05-2004, 15:54
Trzecia lodowa to Vega, jest na niej pare winter wolfów i polar bearów oraz domek mikołaja.
A isle of king jest związana z qstem i na wyspie jest specyfistyczny rezerwat monków, niewarto ich zabijać bo możesz pozoztać tam na wieki ;(

Hunterek
04-05-2004, 16:24
ej wieszok wtajemnicz mnie jak pozostac nawiki o co biega ???:|

FROGO
06-05-2004, 11:06
Chodzi o to ze jak zabijesz monka to trudno jest wrocic. Trzba cos zrobic, zeby wrocic, ale nie wiem co

Royal Elvendar
07-05-2004, 17:16
Dziekuje wszystkim :)

Adei
17-04-2005, 22:49
Pozwolcie ze troche poprawie:
jesli chodzi o lodowe wyspy to wszystko jest dobrze napisane ale napisze jeszcze raz
-na lodowa wyspe hi>folda/senja/vega>yes (w tym momencie pojawiamy sie na wysepce a z bp znika 20 gp)
-miedzy wyspami hi>folda/senja/vega>yes (tu to samo ale 10 gp tracimy)
-powrot na staly lad hi>tibia>yes (ta podroz za free wiec jak zapomnicie kasy wiecej zabrac a jestescie pozbawieni potworow z kasa to nie musicie sie martwic)

A isle of king to tak:
-zeby sie dostac na isle of kings trzeba <CIACH>

Mam nadzieje ze to komus pomoze i wyjasni sprawe jasniej :P

P.S. jak cos zle napisalem albo niezrozumiale to mnie poprawcie :)

edit: dobra troche przesadzilem ale dzieki za poprawe (jeszcze by ktos skorzystal i by mial za latwo) ale czy podanie ile kasy na podroz trzeba to tez quest spolding ?

Vilej
18-04-2005, 13:39
ej wieszok wtajemnicz mnie jak pozostac nawiki o co biega ???:|

Nie jestem Wieszok ale odpowiem.
Jak zabijesz pare monkow znajdujacych sie na Isle Of Kings, zeby wrocic z tej wyspy musisz zaplacic (?)10k.

Belefiz
18-04-2005, 13:40
Jak zabije się monka z IoK to aby wrócić trzeba zapłacić sumę Xk. Suma zależy od levela.