PDA

Pokaż pełną wersje : ROM jest dzivny

kiler poprostu kiler :)
29-09-2005, 14:53
Tak wiec wżyscy co graja na aurea i nie maja znajmomsci to na ~50 lvlu sa skazani na zaplate... za niby kogos chciales zabic.
Czasami jednak masz znajomosci ale znowu masz hunta za to że poprostu masz za duzo hajsu.To sa prawdziwe powody ale oni zawsze cos huntuja...
Wiec podsmujac... ROMy to thiefy... tylko takie którym nic nie da sie zrobic. No chyba ze masz mc i z ~10 uh mejkerów na i taskera ;) ja mialem zaladny domek i teraz mam hunta od nich... muj sasiad jest z romu... esh moze ktos mi cos doradzic co mam zrobic... jestem w takiej sytlacji i i nie wiem co mam zrobic... pewno powiecie zaplac ale zaraz beda chcieli wiecej...

mam nadzije ze kto cos z tym kiedys zrobi to znaczy niedlugo :)

Marcin wymiatacz
29-09-2005, 14:55
ehh... jak o tym piszesz to czuje sie jakbym czytal o sobie :(
@down
tez sie z tego brecham :p

Angel of Death
29-09-2005, 15:09
Omg tylu błędów dawno nie widziałem =o

emilok
29-09-2005, 15:11
Tak wiec wrzyscy co grajom na aurea i nie majom znajmomsci to na ~50 lvlu som sakzani na zaplate... za niby kogos chciales za***ac.
Czasmi jedeak masz zanjomci ale znovu masz hunta za to że poprostu masz za duzo hajsu.To som prawdzive powody ale oni zawsze cos huntujom...
Wiec podsmujac... ROMy to thiefy... tylko takie którym nic nie da sie zrobic. No chyba ze masz mc i z ~10 uh mejkerów na i taskera ;) ja mialme zaladny domek i teraz mam hunta od nich... muj sonsiad jest z romu... esh moze ktos mi cos doradzic co mam zoribc... jestem w takiej sytlacji i i nie wiem co mam zoribc... paevno powiecie zaplac ale zaraz bedom chcieli wiecej...

mam nadzije ze kto cos z tym keidys zrobi...

zielony ode mnie

29-09-2005, 15:22
bledy robic kazdy moze czasem lepiej czasem gozej :)
ale to powarzny temat mam nadzieje ze ktos co moze cos z tym zrobic cos z tym zrobi :)

Pramus
29-09-2005, 17:18
Z RoMem stalo sie cos dziwnego... Np. Kiedys Ninja family byli qmplami mojego brata Patta Aurea. Teraz cos dziwnego ste stalo, bo Raks go zaczal bic, Jojo bez rezultatow probuje cos zrobic, a Sting jakby ignorowal sytuacje. Jojo ze Stingiem sami pamietaja jak byli z Pattem w jednej Gildii, a raks byl jego qmplem...

:Zireael:
29-09-2005, 17:37
Nic już nie zrobisz. Teraz już za późno. Już po Tobie. Najlepiej zwiń domek, zapłać im, powiedz, że nowy owner albo coś i odejdź jak najdalej od tego jeżeli chcesz grać na tym świecie dalej...ale ten świat jest już stracony, bez sensu. Ludzie, którzy na nim rządzą są po prostu nie do wyplenienia i nikt już nic z tym nie zrobi(niestety)...chyba żeby cały RoM dostał bana za PA ale to raczej marzenia:)

Yours Elly~

Jojo Ninja
29-09-2005, 17:52
Taaa, za***isty topic :P o twojej ortografji nie wspomne, ale 1 rzecz dzięki której moim zdaniem jesteś idiotą to : Data dołączenia: 28 09 2005
Zapewne masz inne konto, poprostu boisz sie przyznać do swojej tożsamości :)

:Zireael:
29-09-2005, 18:01
To raczej inteligentne, że niechce ujawnić swojej tożsamości bo gdyby to zrobił to już raczej napewno by sobie na Aurerze nie pograł:) A napewno zależy mu na swojej postaci tak jak mi kiedyś =)

Yours Elly~ =)

Jojo Ninja
29-09-2005, 18:37
Jakby chciał sobie pograć, to nawet by takiego tematu nie było :>
Więc jak już zacząłeś okaż twarz :)

Raks Ninja
29-09-2005, 20:27
Tak wiec wżyscy co graja na aurea i nie maja znajmomsci to na ~50 lvlu sa skazani na zaplate... za niby kogos chciales zabic.
Czasami jednak masz znajomosci ale znowu masz hunta za to że poprostu masz za duzo hajsu.To sa prawdziwe powody ale oni zawsze cos huntuja...
Wiec podsmujac... ROMy to thiefy... tylko takie którym nic nie da sie zrobic. No chyba ze masz mc i z ~10 uh mejkerów na i taskera ;) ja mialem zaladny domek i teraz mam hunta od nich... muj sasiad jest z romu... esh moze ktos mi cos doradzic co mam zrobic... jestem w takiej sytlacji i i nie wiem co mam zrobic... pewno powiecie zaplac ale zaraz beda chcieli wiecej...

mam nadzije ze kto cos z tym kiedys zrobi to znaczy niedlugo :)

Wojowniq?:>

ragafewee
29-09-2005, 20:52
Kiedyś było inaczej, co sie tu porobiło. Niewiem czemu tak sie stalo. Podobno wielu polakow (high lvl) juz przestało grać na aurei przez te wojny :P

Marcin wymiatacz
29-09-2005, 21:15
Ekhm... to jest jego pierwszy uzytkownik tego forum(wiem bo sam go uczylem jak pisac posty itp itd).

RocketS
29-09-2005, 22:08
Na kazdym swiecie jest Power Abusing , na jednym duzo na drugim troche mniej. Co prawda to prawda aurea to juz nie to co kiedys kiedy panowali polacy. Butibof , lagurus i inni liza dupe dla romow. W sumie to w zorros niewiem jak to teraz tez jest baaaardzo duzo thiefow , wszystko to sie od wojny zaczelo.

Pramus
29-09-2005, 22:27
Kiedyś było inaczej, co sie tu porobiło. Niewiem czemu tak sie stalo. Podobno wielu polakow (high lvl) juz przestało grać na aurei przez te wojny :P

Wiekszosc high leveli i osob respektowanych z Aurery odeszlo z tego swiata, bo wiedzieli, ze to juz nie mialo sensu. Zrobilem to samo juz dawno - wiedzialem, ze cos zaczyna sie zlego dziac.

Vil
29-09-2005, 22:44
pathetic.

-nie lubisz PA --> idz na non-pvp
-nie lubisz ginac --> nie podskakuj
-nie lubisz ginac --> nie kozacz na forum, nie bluzgaj, odczep sie od Ivul SWE - jesli sie wykaze minimum dobrej woli mozna z nimi spokojnie zyc.

Zaliczylem juz 3 servery na powaznie ( i pare innych dla zabawy ), na wszystkich 3 widzialem w sumie kilkanascie wojenek, mase tematow o Ivul PA, f*** swe itp, jakos mnie sie nigdy nikt nie czepial pomimo przyzwoitego levela... Nikt mnie nie wyganial z kopalnii, nie padalem przez nikogo..

Powerabusing jest, byl i bedzie, trzeba to jakos przetrwac, walczyc z tym, znajac Polakow z wiekszosci servow, nie mamy szans.

Neverblood
29-09-2005, 23:15
Taaa, za***isty topic :P o twojej ortografji nie wspomne, ale 1 rzecz dzięki której moim zdaniem jesteś idiotą to : Data dołączenia: 28 09 2005

To ze sa bledy ortograficzne nie ma wiekszego znaczenia.Chyba ze jestes na tyle tepy ze nie wiesz jak to przeczytac gdy sa bledy.Btw ty tak lizesz du**e romom bo chcesz isc do nich do gildii czy po prostu masz taki zwyczaj ?

Caly rom j**ie g**nem tam sa same ci**i ktore nie potrafia juz grac na kilku ownerow wiec musza wypowiadac wojne najwyzszym lvlom,zabic ich pare razy i pozniej ciagle ich szukac zeby nie mogli expic,a sami wowczas bija lvl i przeganiaja tamtych ^^ i mysla ze sa dobrzy hahahaha gratz. N/c po prostu dla mnie kazdy kto dlugo jest w romie staje sie smieciem

Slyth
29-09-2005, 23:28
pathetic.

-nie lubisz PA --> idz na non-pvp
-nie lubisz ginac --> nie kozacz na forum, nie bluzgaj, odczep sie od Ivul SWE - jesli sie wykaze minimum dobrej woli mozna z nimi spokojnie zyc.

Zaliczylem juz 3 servery na powaznie ( i pare innych dla zabawy ), na wszystkich 3 widzialem w sumie kilkanascie wojenek, mase tematow o Ivul PA, f*** swe itp, jakos mnie sie nigdy nikt nie czepial pomimo przyzwoitego levela... Nikt mnie nie wyganial z kopalnii, nie padalem przez nikogo..

Powerabusing jest, byl i bedzie, trzeba to jakos przetrwac, walczyc z tym, znajac Polakow z wiekszosci servow, nie mamy szans.
Dobrze gada POLAĆ mu :) :cup: :cup: ;)

ragafewee
30-09-2005, 00:16

Z tym sie dokońca niezgadzam :P

Jakoś nieraz umarłem choćby na morganie za to ze źle szedłem przez uliczke w ab. I ty to nazywasz podskakiwaniem?

Damq
30-09-2005, 09:02
Dobrze gada POLAĆ mu :) :cup: :cup: ;)
Widze ze juz w kilku postach ladnie lizesz dupe RoM'owi. A ten koles ktorego cytuowales gowno wie :D
O.o Isaris poszedl z dymem
Banished: until Oct 14 2005, 16:59:03 CET because of using unofficial software to play

Slyth
30-09-2005, 10:55
Widze ze juz w kilku postach ladnie lizesz dupe RoM'owi. A ten koles ktorego cytuowales gowno wie :D
O.o Isaris poszedl z dymem
Banished: until Oct 14 2005, 16:59:03 CET because of using unofficial software to play
synku niegram na aurei ;]
:baby: :baby: :baby: :baby:

tylko komentuje to przez pryzmat moich znajomych h lvle na aurei ale niebęde wymieniał nickow !!

Damq
30-09-2005, 11:11
synku niegram na aurei ;]
:baby: :baby: :baby: :baby:

tylko komentuje to przez pryzmat moich znajomych h lvle na aurei ale niebęde wymieniał nickow !!
Ale sciema juz mozesz nawet umyc dupe w kompocie bo lizesz dupe i tyle. A pozniej w Tibii ej to ja Sly~ z forum. Lubisz mnie?
Ja ciebie tak.

Cadonis
30-09-2005, 12:00
Widze ze juz w kilku postach ladnie lizesz dupe RoM'owi.(...)

Jeden szczegół, Vil nie jest z RoMu :)
@topic: też nie lubię rodzinki Ninja i innych takich (plxnokeal???????? dalej mi wisicie 80k, tak btw), co nie zmienia faktu że wiele nie możemy poradzić - trzeba ich jakoś przeżyć, może jak się skapną że ich "kumple" chcą ich wykorzystać jako mięso armatnie w wojnie to zmądrzeją ;)

30-09-2005, 12:17
Muwicie mam isc z aurea ale to nie takie latwe bo bowiem sprzedaje pacce :) iszkoda mi ryl hasju okradlem raz hakera co mnie ob***al ale to jednym taki przydek tak to zarabiam przez pacce i bowiem nie chce starcic tego ryl hajs bowiem mi go szkoda.... ;(

30-09-2005, 12:20
no ale z drugiej strony chce gac na novym serverze mam dosc tych wrzyskich romuw i ostanio prawie mialme hunta za stanie przed dp ... moze sie przejde na na inny server ale jak cos to no pvp albo jak wejdzie mony to na e pvp :)

Slyth
30-09-2005, 12:24
na kazdym servie znajdzie sie taka gildia ktora bedzie rzadzic swiatem ;)
najlepiej grac bezkonfliktowo
a Ty dzieciak ( damq ) daj sobie spokoj bo Ci mowie ze niegram na aurei ;]

Marcin wymiatacz
30-09-2005, 13:30
Kiler co ty odwalasz juz ci mowilem niezmieniaj serva! ! ! (z czyich glupich tekstow bede mugl sie wtedy smiac:>?) a poza tym i tak sie ciebie nie czepiaja(przynajmniej mozesz spokojnie wyjsc z depo) nie to co do mnie... :(
@down
przeciez masz juz jednego dobrego hara, zostan plzzzzzzzzzzzzzzz

30-09-2005, 14:17
zawsze chcialem miec knighta za skilami 90 ale na aurea to nie mozlive zmienie server szybcej lub puzniej wole szybciej...

Steryd
01-10-2005, 21:33
Wiec podsmujac... ROMy to thiefy... tylko takie którym nic nie da sie zrobic.
Po części masz racje ;) ale nie wsyscy z RoMu tacy są, lecz głównie tacy co mało robią a dużo oczekują. Np Liam, Lecther, Lagurus, Paco jakoś oni głównie przyczyniają sie do wojny i jakoś nawet jak im dużo kasy na to idzie ale nie podchodza do jakis nie mających nic wspólnego graczy i nie mówią "give me armor or die" itp.

Najlepiej zwiń domek, zapłać im, powiedz, że nowy owner albo coś i odejdź jak najdalej od tego jeżeli chcesz grać na tym świecie dalej

Raczej to nic nie da (kiedyś cię dorwia jak będą chcieć bo PA chce tylko zarobić a wiekszośc nie umi zrobić tego w sposób nie krzywdząc innych)
Nawet jeśli zapłacisz ;)

np. miesięczna przerwa, zmiana gildi itp. a pa pamięta
Dead kolegi:
Sep 30 2005, 19:47:23 CET Killed at Level 41 by Misima

Miałeś szczęście :) zrób na Aurerze lvl 60+ to zobaczymy :) czy będziesz miał takie zdanie i życze ci żebyś miał takie zdanie aż do końca gry w Tibie ;)

Eny the Noob
01-10-2005, 22:02
Moze mi powiecie ze im placicie? To chyba najgorsze co mozna robic.

1.O Stringach i reszcie top fraggerow wszyscy wiedza

2.Isaris pewnie za macro dostal. Jeszcze jeden ban i game over xD

3.Liam moze kiedys poleci w co watpie bo filmik to nie dowod... :S - Aha jak ogladacie filmiki Liama to sie nie podniecajcie ze on ma dobre pvp bo on z botem lata. Kolega mi zwrocil uwage na to ze Liam ani razu nie missnal uhem a mial time ringa, bohy i utani gran hur. Ale on dobry no nie? xD

4. PVP to nie tylko strzelania z runek - ja bym to okreslil jako "przewidywanie ruchu przeciwnika"

5.RoM tez sie boi Murders Inc. bo jak Catsoomoto padl to sobie zrobil permanently i chyba chcial poczekac az wojna minie bo wiecej razy nie chcial pasc - jednak zmienil zdanie i zdecydowal ze straty nadrobi power abusingiem.

6.Elysia nawet z Toba w gildii bylem - w Darkbladach -.-. Szkoda ze Ciebie RoM spotkal :/

7.Up! Co masz na mysli ze im duzo kasy idzie? Gdyby takie n@@by jak Martini Van'Castelian nie placili im tylko czekali az wojna sie skonczy to by Zorros wygrali , bo wszyscy poplacili i RoM nawet jak padal to mial w holere szmalu.

8. Kiedys Paco napisal na forum "Co jest zlego w ubijaniu ludzi w grze RPG?" Jak padna jego koledzy to ktos da mu odpowiedz. Wiem ze szkoda zostawic postac ale nie masz wyboru. Najlepiej poczekaj az skonczy sie wojna zobacz kto wygral i albo opusc albo zostan - tylko nie plac! Bo bez sensu jest czekanie az RoM da loga i wtedy ja biegne na expa z otwartym VIP listem - to sie nie trzyma kupy.

//Noob

max-draky
02-10-2005, 01:07
Mam dużo kumpli z RoM :Liam , Buti itp ... jednak uwazam iż Raks i Ninja przesadzają troszke :/ często widze jak latają po thais i ścigają lvl tak do 50 i trapują ich i każa oddawać army :/ . Niewiem tylko czemu to akurat oni Polacy robią to dla Polaków a np Liam niepodchodzi do Polaków i niepowie "Pay armor" :S dziwne sie rzeczy ostatnio dzieją na Aurea. Tak szczerze mówiąc to wydaje mi sie iż ninjas to robią bo chcą zarobic pieniądze na odzyskanie tego co stracił po dedzie Sting (Sep 21 2005, 19:23:44 CET Killed at Level 80 by Thor Arteva and by Nexoriu) lubie Ninja i all RoM ale to jest z lekka przesada :/ . C 'ya i trzymajcie sie :)

Marcin wymiatacz
02-10-2005, 13:14
Moze gdyby nikt im nieplacil to by sie odeczepili w koncu(do mnie juz codziennie ktos pisze hunted za free...glownie polacy z romu)

Damq
02-10-2005, 17:26
Moze gdyby nikt im nieplacil to by sie odeczepili w koncu(do mnie juz codziennie ktos pisze hunted za free...glownie polacy z romu)
To jest juz normalka PA PA PA
Ninjas TO PA

Sting_Ninja
02-10-2005, 18:34
To jest juz normalka PA PA PA
Ninjas TO PA

Hm powiedz mi chociaz co cie to obchodzi czy ktos jest Pa czy nie jest?
Jak nie grasz na tym servie to sie nie odzywaj^ Btw.Jak chcialem zobaczyc co to naprawde znaczy pa to idz na Thorie albo zobacz za co bana dostal Sergio Demonslayer to moze inaczej o nas powiesz^

Sting_Ninja
02-10-2005, 18:37
5.RoM tez sie boi Murders Inc. bo jak Catsoomoto padl to sobie zrobil permanently i chyba chcial poczekac az wojna minie bo wiecej razy nie chcial pasc - jednak zmienil zdanie i zdecydowal ze straty nadrobi power abusingiem.

HAHAHAHAHAAHHHHHAHA

Ten tekst roxX!!!! AHAHAHAHAAHAHAH

Ja sie boje MI?! HAHAHAHAHAHHA
Moze liam sie boji MI?! AHAHAHAHAHAH
Czlowieku wygrales dla mnie ***niij sie w leb albo cos takich glupot to dawno nie widzialem HAHAAHAH!!

Damq
02-10-2005, 20:40

HAHAHAHAHAAHHHHHAHA

Ten tekst roxX!!!! AHAHAHAHAAHAHAH

Ja sie boje MI?! HAHAHAHAHAHHA
Moze liam sie boji MI?! AHAHAHAHAHAH
Czlowieku wygrales dla mnie ***niij sie w leb albo cos takich glupot to dawno nie widzialem HAHAAHAH!!
Skoncz juz z tym Liamem bez Liama bylbys nikim !

maly2010
02-10-2005, 21:52
hahaha
Sting zabawny jestes!!!!!! ;)
A on nawet bez Liama jest nikim ;) i zawsze taki zostanie!!!

Damq
03-10-2005, 09:13
hahaha
Nic dodac nic ując ;)

Jojo Ninja
03-10-2005, 14:01
Nic dodac nic ując ;)
Zrobić ci zdjęcie? Wyjdź dziecko ...
hahaha
Kolejny z kontem 2 dniowym? Ujawnij sie -.^

Eny the Noob
03-10-2005, 15:05
No nie wiem -.- Jakbys sie nie bal MI to chodzilbys na OPen Battle xD Liam tez sie boi bo nie expi sam (a moze nie jest tak glupi jak ty i nie kozaczy tak)

Stringi pisze sie "boi" a nie "boji" ;>
Nie wiem Liam mu chyba dobrze robi ze sie tak "zzyl" z nim :D Sting wez sie od niego odczep, bo troche nudny jestes - Liam to, Liam tamto . Oglos najlepiej kiedy Liam ma urodziny lub imieniny albo napisz jego biografie.

Gyx padl :/

//Noob

Damq
03-10-2005, 21:12
No nie wiem -.- Jakbys sie nie bal MI to chodzilbys na OPen Battle xD Liam tez sie boi bo nie expi sam (a moze nie jest tak glupi jak ty i nie kozaczy tak)

Nie wiem Liam mu chyba dobrze robi ze sie tak "zzyl" z nim :D Sting wez sie od niego odczep, bo troche nudny jestes - Liam to, Liam tamto . Oglos najlepiej kiedy Liam ma urodziny lub imieniny albo napisz jego biografie.

//Noob
Zgadzam się. Apropos szkoda mi Gyxa.
Sting powiedz mi kiedy Liam ma urodziny to mu kupie te 11 świeczek. (Eny pewnie zrozumiał aluzję).
(a moze nie jest tak glupi jak ty i nie kozaczy tak) - Polska dziwny kraj. Kozak's Country.
Są polacy ale są tzw. maszyniaki polaki typu Ninjas
Nudni jestescie te same teksty. Najwięksi kozacy do***ią każdemu itp. itd.
Nudą wieje od waszych nie smiesznych zarcikow i waszego kazactwa które nie odbija się na Tibii. Tchórze na Open Battle tylko Raksa przez mały moment było widac. Oh jaka szkoda ze Stinga tam nie było przecież on ma teh best pvp.
;/ ;/ Zal mi Ciebie ;/ ;/ Sting idz sie lecz i módl się żeby twoj wy***any Liam wygrał war bo będziesz musiał wypinac z serva. Wtedy też będziesz taki kozi. ?

Jojo Ninja
03-10-2005, 21:12

//Noob
Nie pisze sie Stringi tylko Stingi, na przyszłość, Dobrze to ci robi twoja stara, czemu wjazd na starych? bo wjechałeś na Liama, który nie zrobił nic, tak samo jak twoi starzy :> Liam jest sławny u nich i go chwala pod każdym względem, Czemu? Może poprostu jest dobry ... Ok, Ja moge napisać Biografie, zrobisz mi coś? Max laske, lub zrobisz mi zdjęcie, Wy*******aj bo śmieszny jesteś ...

PS. Zastrzeżcie forum dla użytkowników powyżej 13 lat ^^

Damq
04-10-2005, 09:53
Zastrzeżcie forum dla użytkowników powyżej 13 lat ^^
Boisz sie riposty od 13-latka :D
Ale sam nie powie ile mu tam wiosenek. Ehh...

Jojo Ninja
04-10-2005, 12:38
Ile? Napewno więcej od ciebie ;) Tyle moge powiedzieć :P

Sting_Ninja
04-10-2005, 13:09
Zgadzam się. Apropos szkoda mi Gyxa.
Sting powiedz mi kiedy Liam ma urodziny to mu kupie te 11 świeczek. (Eny pewnie zrozumiał aluzję).
(a moze nie jest tak glupi jak ty i nie kozaczy tak) - Polska dziwny kraj. Kozak's Country.
Są polacy ale są tzw. maszyniaki polaki typu Ninjas
Nudni jestescie te same teksty. Najwięksi kozacy do***ią każdemu itp. itd.
Nudą wieje od waszych nie smiesznych zarcikow i waszego kazactwa które nie odbija się na Tibii. Tchórze na Open Battle tylko Raksa przez mały moment było widac. Oh jaka szkoda ze Stinga tam nie było przecież on ma teh best pvp.
;/ ;/ Zal mi Ciebie ;/ ;/ Sting idz sie lecz i módl się żeby twoj wy***any Liam wygrał war bo będziesz musiał wypinac z serva. Wtedy też będziesz taki kozi. ?
Wiesz cos co ciebie nie smieszy innych wrecz przeciwnie. Byl topic o mnie na tibia.com zrobiony przez jakiegos nooba z ktorym gadalem po polsku i sie jechalismy no i powiem ci ze duzo osob do mnie pisalo z tekstami" o za***iste masz teksty lezalem jak to czytalemxD" wiec chyba tylko tobie to nie odpowiada^ Jak ci to nie odpowiada to nie komentuj tego bo wiesz ze ja jestem lepszy w komentach ;)

Eny the Noob
04-10-2005, 17:32
Jojo i Sting - czemu w 50% postach wasze tyry opieraja sie na robieniu komus loda albo na czyis starych? :/

Jestescie zalosni.

// Eny the Genial Nooooob

Jojo Ninja
04-10-2005, 20:44
Jojo i Sting - czemu w 50% postach wasze tyry opieraja sie na robieniu komus loda albo na czyis starych? :/

Jestescie zalosni.

// Eny the Genial Nooooob
O ile sie nie myle, to napisałem tylko raz, i to z określonego powodu który masz napisany wyżej ... Czemu mamy nie oszczędzać kogoś starych, skoro nie oszczędzają takiego Liama, który nie wie co my piszemy na forum?
Powód prosty ... Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie ...

Damq
04-10-2005, 21:04
O ile sie nie myle, to napisałem tylko raz, i to z określonego powodu który masz napisany wyżej ... Czemu mamy nie oszczędzać kogoś starych, skoro nie oszczędzają takiego Liama, który nie wie co my piszemy na forum?
Powód prosty ... Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie ...
Raz... mam Ci policzyc ? :>
Ale przyznaj się lubisz lizac dupke Liamowi.
Ps. Moze tobie nie ale Stingowi napewno bedzie ponad 5-6 razy gdy na kogos najeżdża.

Rybzor
04-10-2005, 22:53
Ale szmieszne, poprawil wrzyscy na wzyscy xD

Magikk
05-10-2005, 08:35
Sting Zaczne od tego że , PAmietam Cie jescze jak miales 30 lvl Ale tak to jest jak niektorym ludziom uderzy levelik do glowki Ja tam Mam Wyzszy lvl na innym servie ale mam kumpli na niskich levelach bo naprawde da sie z niekturymi porozmawiac . A Ty jak do Ciebie zagada Ktos nizszy i cos Ci powie to odrazu piszesz "hunted" CZy nieuwarzasz , ze przesadzasz troszke Badz Facetem (neiwiem ile masz lat) i przyznaj ise ze faktycznie podlizujesz sie Liamowi i reszcie , zastanow sie co bedize jak przegra keidys wojne to co wtedy zrobisz zmienisz nagle strone??!! To Tyle mysle ze jetses rozsadny . Co do Raksa Ciebie Wogole Nieznam Ale Jak nieraz jestem u kuzynka Ktory jest noobkiem :P:P To nieraz niemge wytrzymac ze Smiechu jak widze co wyprawiasz Piszesz Ludziom Hunted Za to ze zle stoja w depo To jest poprostu Smieszne zastanow sie czasem co ty mowisz ale moze to poprostu ten wiek a i ta gra tez sluzy do wyrzycia sie??

Na Zawsze W Pamieci Daniel Magik

Damq
05-10-2005, 09:22
Sting Zaczne od tego że , PAmietam Cie jescze jak miales 30 lvl Ale tak to jest jak niektorym ludziom uderzy levelik do glowki Ja tam Mam Wyzszy lvl na innym servie ale mam kumpli na niskich levelach bo naprawde da sie z niekturymi porozmawiac . A Ty jak do Ciebie zagada Ktos nizszy i cos Ci powie to odrazu piszesz "hunted" CZy nieuwarzasz , ze przesadzasz troszke Badz Facetem (neiwiem ile masz lat) i przyznaj ise ze faktycznie podlizujesz sie Liamowi i reszcie , zastanow sie co bedize jak przegra keidys wojne to co wtedy zrobisz zmienisz nagle strone??!! To Tyle mysle ze jetses rozsadny . Co do Raksa Ciebie Wogole Nieznam Ale Jak nieraz jestem u kuzynka Ktory jest noobkiem :P:P To nieraz niemge wytrzymac ze Smiechu jak widze co wyprawiasz Piszesz Ludziom Hunted Za to ze zle stoja w depo To jest poprostu Smieszne zastanow sie czasem co ty mowisz ale moze to poprostu ten wiek a i ta gra tez sluzy do wyrzycia sie??

Nic dodac, nic ując.

Jojo Ninja
05-10-2005, 15:07
Raz... mam Ci policzyc ? :>
Ale przyznaj się lubisz lizac dupke Liamowi.
Ps. Moze tobie nie ale Stingowi napewno bedzie ponad 5-6 razy gdy na kogos najeżdża.
Pomyśl, na c*** mam 'lizać dupke' gościowi, skoro nie gram w Tibie, no ... już przejdzie pół roku ? Poprostu wiesz ... w****ia mnie to że najeżdżacie na ludzi którzy nic w sporze pomiędzy wami a nami ... Czyli twoj starzy są tak samo niewinni jak i Liam, więc ogarnij kropka i zejdźcie z Osób takich jak Liam które nie mają tutaj nic do powiedzenia jak i swoich starych, poprostu ... Nie wiem czy to co napisałem dochodzi do głowy 13-latka, ale ja napisałem to moim razem, bardzo wyraźnie ...

~Signed with Hope
~Yours Jojo

Eny the Noob
05-10-2005, 16:16
RoM przgra wojne zobaczycie. Ty Sting koncz gre i pozegnaj sie z postacia.

Sting_Ninja
05-10-2005, 16:44

Sry ale ja mam kolesi na niskich lvlach mozesz nawet zobaczyc na stronce kogo protectuje to nie sa wysokie lvle. Interesuje cie moj wiek?Mam 17 lat^
Nie podlizuje sie Liamowi bo z nim zadko gadam ale nie moge patrzec na to co pisza o nim na forum itp"uzywasz bota bo za***bales polakow" nie uwazasz ze to jest smieszne?Bronie go bo swietnie gra. I tyle^

Sting_Ninja
05-10-2005, 16:46

To nei jest moj jedyny char ale wiem ze i takRom nie przegra wiec nie zamiezam sie z nikim zegnac ;)

Jojo Ninja
05-10-2005, 19:34
A ty dostaniesz w*******, zobaczycie. Ty Eny podaj swój adresik i pożegnasz sie z życiem.

Jeśli to co prorokujesz Stingiemu sie stanie, to ja zrobie to 2 na tobie, pasi? :)

ragafewee
05-10-2005, 19:40
nie badz taki pewien siebie sting ;p

Eny the Noob
05-10-2005, 21:17
@Jojo Pasi.
@Sting Jak nie przegra to polecicie z banami i sie skonczy xD. Juz sie zaczelo ...

Dark polo
05-10-2005, 21:28
Eh... Uwielbiam Auree, ale niestety musiałem się z nią pożegnać, bo za dużo zaczęło się dziać dziwnego... Wszystko sie popier.doliło i wiem już jedno, że serwer umarł, kiedy zaczęły się te wojny. Ludzie nudzą się już na tym serwie i rozrabiają. ERGH.... Najgorsze, że sentymenty do Aurei nigdy nie znikną, Ninjas też znałem (może troche słabiej), ale nie miałem wrogów. No cóż serwer zmieniony. Żegnam was Ziomy... :)

Pozdro

Damq
07-10-2005, 10:22
@Jojo Pasi.
@Sting Jak nie przegra to polecicie z banami i sie skonczy xD. Juz sie zaczelo ...
Isaris juz polecial z dymem kto next ? :>
Jojo jestes po.***any chcesz lac na rl za glupia gierke. Czekamy na bany...

Raks Ninja
07-10-2005, 12:19

Mozesz wierzyc lub nie ale nigdy nie huncilem nikogo za stanie pod dp:F

Giant Pallek
07-10-2005, 12:45
nie wiem czy wiecie castoomoto pald bo prubowal zabic jony"wryk a on ma wplywy :P

Sting_Ninja
07-10-2005, 15:46
@Jojo Pasi.
Wow Ty stary chooju ty mnie kurrrwa straszysz?

Eny the Noob
07-10-2005, 18:37
@Sting Nie jestem stary i prosze sprobuj gadac cos sensownego bo Twoje jak ty to nazywasz "swietne tyry" ani mnie nie rozmieszaja ani sie nie roznia od pozostalych.

Trenei
07-10-2005, 18:53
NA tibia.pl sa powalone daty dolaczen wiec sie o to nie czepiaj

Eny the Noob
07-10-2005, 19:05
Up! Nie podskakuj bo Cie Mr Stink styra XD

Sting_Ninja
07-10-2005, 20:17
Up! Nie podskakuj bo Cie Mr Stink styra XD

Jestes smieszny czy udajesz?^

Eny the Noob
07-10-2005, 20:21
Up! Tobie to lepiej wychodzi bo sie nie starasz.

Endino
08-10-2005, 21:08

Moze i przegra, wszystko sie kiedys konczy :p

wtedy RoM bedzie moglo ich wybijac jak oni beda se expic :evul:

Damq
09-10-2005, 13:10
Ale np. za chęc sprzedania Bohów tak.
Give BOH or Hunted.
Tak bylo.
Endrox: Banished: until Nov 04 2005, 09:17:02 CET because of inciting rule violation
Van'Chabby: Banished: until Oct 12 2005, 23:14:31 CET because of excessive unjustified player killing
Isaris: Banished: until Oct 14 2005, 16:59:03 CET because of using unofficial software to play
Lagurus: End of Pacc. Nie logowal sie od tygodnia.

Powoli juz lecą. W8ing 4 next banished ppl.

Endino
09-10-2005, 14:03
Damq i co w tym fajnego ze maja bany?

"W8ing 4 next banished ppl"

Omg ty pewnie gamemaster jestes?!?!?!

Ja tez chce bana!!Ja tez chce bana!!Ja tez chce bana!!
kiedy dostane? tylko nie jutro :(

Eny the Noob
09-10-2005, 15:19
@Up! Akurat oni dostali za swoja glupote bo nie wiem jak okreslic umieszczenie we wlasnym photobuckecie zdjecia jak sie lightcheata używa itp.
P.S Czemu nie jutro? ;]

Dark polo
10-10-2005, 20:57

Nic dodać nic ująć, po prosu podam link: http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=563246&posted=1#post563246
Moja wypowiedź na temat huntów w Twoim wykonaniu.

Pozdro

Eny the Noob
11-10-2005, 19:05
@Raks Ciekawe dlaczego Ci nie wierze :|

Fokusik
30-10-2005, 21:11
RoM to jedno wielkie PA

Zabijają niewinnych ludzi za nic..

Kilka dni temu mnie ubili za to, że niby ich "insultowałem", chociaż tego nie robiłem.. ale co mogłem powiedzieć, ubili mnie i zaraz "pay, pay" musiałem placić bo nie miałem innego wyjścia a chce pograć na tym świecie jeszcze troche..

Hail MI _/

Eny the Noob
31-10-2005, 08:44
Up! Wlasnie przez takich jak Ty Aftermath ma kase na wojne. Kiedy skumacie ze sie nigdy nie placi? Zamiast poczekac az sie wojna skonczy to jeszcze placi. Eq tez im dales? -.-

Steryd
31-10-2005, 09:05
Up! Wlasnie przez takich jak Ty Aftermath ma kase na wojne. Kiedy skumacie ze sie nigdy nie placi? Zamiast poczekac az sie wojna skonczy to jeszcze placi. Eq tez im dales? -.-

Czekać dobre pojęcie napisał że chce pograć chyba na świecie a nie że poczekać z 5 miechów albo więcej ;)

Fokusik
31-10-2005, 09:15
@Eny~

Nie, nie placiłem im eq, tylko marne 10k, a miałem wybór albo być huntowany, albo płacić..

Nie wiadomo kto tą wojne wygra, czy to będzie RoM czy MI.. wolałbym drugie.

I zapłacilem i dlatego jak już wyżej pisałem, że chce sobie pograc na Aurea..

A tak jak ty to napisałeś.. "Czekać" mhm.. czekać bym mógł i 5 miechów jak juz wyżej ziomek napisał, bo nie wiadomo kiedy ta wojna się skończy..

Więc nie pie***l mi tu zebym czekał bo ta wojna może sie skonczyc rownie za tydzień jak i za rok.. -.-

friik
31-10-2005, 13:54
@Eny~

Nie, nie placiłem im eq, tylko marne 10k, a miałem wybór albo być huntowany, albo płacić..

Nie wiadomo kto tą wojne wygra, czy to będzie RoM czy MI.. wolałbym drugie.

I zapłacilem i dlatego jak już wyżej pisałem, że chce sobie pograc na Aurea..

A tak jak ty to napisałeś.. "Czekać" mhm.. czekać bym mógł i 5 miechów jak juz wyżej ziomek napisał, bo nie wiadomo kiedy ta wojna się skończy..

Więc nie pie***l mi tu zebym czekał bo ta wojna może sie skonczyc rownie za tydzień jak i za rok.. -.-

Ja tam bym wolał być huntowanym przez bandę pajaców niż płacić im nawet takie marne 5 czy 10k ;>

Zaver
31-10-2005, 14:01
Tak, a gdyby wojne wygrali ci ktorzy kazali ci placic? Zaplacilbys 2 x wiecej :)

friik
31-10-2005, 14:28
Tak, a gdyby wojne wygrali ci ktorzy kazali ci placic? Zaplacilbys 2 x wiecej :)

Tutaj chodziło mi o to , za co ewentualnie musiałbym zapłacić, bo na pewno nie dał bym kasy jakiemuś wyłudzaczowi, który jest biedny i szuka okazji za byle pretekstem. A co do wojen - grałem na wielu i nigdy nie zapłaciłem. Na ogół najlepiej na tym wychodziłem i najlepiej się wychodzi. ;>.

Str4t0s
31-10-2005, 14:49
Chociaz nie gram na aurei wypowiem sie :).
Bany poleca za PA.Wtedy ich bedzie malo i Jakos sie ich rozgromi ;)

Fokusik
31-10-2005, 14:58
X( PLX FRI ITEN ?! <--- Stink
;( WAhaj pałę! <--- reksio

NIenawidze aftermathu to som szmaty nie lubiem ich oglondoć!!!

friik
31-10-2005, 15:18

A słoniki są rózowe..

Jojo Ninja
31-10-2005, 16:41

Wiesz jak wygląda słownik ... ?

emilok
31-10-2005, 17:05
o lol, ale kretynski temat, idzcie sie uczyc anglielskiego i se wzucajcie na forum tibi com ........