Pokaż pełną wersje : Mam pytanie?
Chcialbym sie spytać czy ja i kolega dalibyśmy przejść zamek w ab ?A jak nie
to nadczym mamy popracować.Ipowiedzcie co mam kupic za 20K zbierac na vamp shielda,na gs,czy kupic k legi
Ja Knight :sword:
lev 24(zara25) ;(
skille 60\59 ;(
mlev 4
Eq ;(
-warior helmet
-crown armor
-dragon shield
-bright sword
-plate legs
-leather legs
On sorc
lev 23
mlev 30
Eq
-warior helmet
-crown armor
-dragon shield
-fire axe
-knight legs
-leather legs
shymchuck
29-09-2005, 18:48
Chcialbym sie spytać czy ja i kolega dalibyśmy przejść zamek w ab ?A jak nie
to nadczym mamy popracować.
Co to za głupota? może jakieś dane...
PharadoX
29-09-2005, 18:58
Chcecie razem z zerkami , hunterami , dragami i DSami?
Tak a oile wiem to znaidujom sie tam terz dragi.Oczywiscie mamy pelny zapas runek ja uhy on hmm sd i gfb.
Mam wrażenie, iż ten temat ma na celu pochwalenie się postacią i eq... oprócz draga i tego co jest nad dragiem to możesz solo pójśc...
down:
Ta, ja na 25 lvl i skillu troche gorszym bloczyłem, więc nie musisz do 30 lvl czekac... tylko za pierwszym razem trochę się bałem ^^
I... zajrzyj do słownika...
Nie chcem sie pochwalic ale durzo osub mi muwi ze 30 lev musze miec aby bloknąc draga.I lepsze skille.Proszę pomużcie mi.odpowiedzcie na moje pytanie.
Blokowałem draga bez problemu na 18lv kajtkiem, zabił go drugi na 34. Oczywiście trzeba bardzo uważać na tym poziomie ale nie powinieneś mieć wiekszego problemu.
szczyteck
01-10-2005, 14:33
Samo oceń, po co taki temat.
*Nitro* PL
03-10-2005, 18:44
Masz sorka on wali z sd w smoka to góra 5-6 run potem on wrzuca niewidke wchodzi do gory pare sd i zrobione ty oczywiście smoka bloczysz to większy problem nie bedzie dla was.
NApisales ze przejsc zamek ....
nienapisales o co ci dokladnie chodzi w podziemiech , nienatrafisz na nic silniejszego jak mino quardy ...
na wierzyczkach ... kolejno ... hunter , zerk , archer , elf ...
< z zerkiem radze uwazac , niewydaje mi sie zyby to byl dobry pomysl na twoim poziomie ...
jesli chcesz sie dostac na szczyt zamku , natrafisz na draga
na kolejnym pietrze mino mag i mino szaman o ile sie nie myle ....
i ost. najciekawsze pietro ...
Demon skeletony i Elf Arcanist = bedziesz mial naprawde ciezko o ile wogule ci sie uda ...
A tak nawiasem mowiac zastanow sie czy ci sie to oplaci ...
jestem niemal pewien ze koszt run przekroczy kilkukrotnie Loot -.-
Zalezy tez czy lacznie z dragonem czy bez jezeli bez to spox przejdziecie a najwiekszy problem bedzie wam stawial orc barserker ale jak oby dwuch go zaatakujecie to spox wygracie no bo on jest slaby ale mono wali wiec nie idz na draga a spoko przejdziesz zamek Cya http://www.avatary.cad.pl/ava/64x64/rozne/64r9.jpg
Morrison
07-10-2005, 12:48
zawsze mozesz sprbowac :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.