zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Klucz

Paliblant
29-09-2005, 21:35
Mam pytanie jak zdobyc klucz do tego pomieszczeniahttp://img331.imageshack.us/img331/1104/uo01429xz.jpg

Xan Arcanist
29-09-2005, 22:20
1. To QS.
2. Zdolny jesteś nosząc łuk i shield jednocześnie :D
3. Cheater X(

Ranaji
29-09-2005, 22:22
Do tego pomieszczenia da się wejść ale nie ma do niego klucza (to chyba nie QS).

PharadoX
29-09-2005, 22:26
@Xan Arcanist

Ale ty jestes normalnie n/c ok? Shield i łuk naraz. Hahah!
Czemu cheater?

@Topic

QS. :]

Xan Arcanist
29-09-2005, 22:26
@Ranaji: Eeee...? Do tego guarda jest potrzebny klucz :) A do tej skrzynki pocztowej nie :)

@Paradox: Albo ja mam coś z oczami albo on ma łuk i scarab shielda jednocześnie :) Hmm.. pytasz się czemu cheater? A nie widzisz że ma trochę za jasno na tym SSie? :)

Hory portier
29-09-2005, 22:27
Do tego pomieszczenia da się wejść ale nie ma do niego klucza (to chyba nie QS)
i wtedy sie obudziles. :P

@topic
Da sie wejsc mozna zdobyc klucz do tego pomieszczenia, ale to qs wiec nic wiencej sie nie dowiesz.

Blind
29-09-2005, 22:48
@Ranaji: Eeee...? Do tego guarda jest potrzebny klucz :) A do tej skrzynki pocztowej nie :)

@Paradox: Albo ja mam coś z oczami albo on ma łuk i scarab shielda jednocześnie :) Hmm.. pytasz się czemu cheater? A nie widzisz że ma trochę za jasno na tym SSie? :)

A ne pomyślałeś, że on po prostu zrobił nową skórkę do Tibi, przez poradnik Zaglady "Pimp My Tibia" ?

Gangrel
29-09-2005, 23:23
A ne pomyślałeś, że on po prostu zrobił nową skórkę do Tibi, przez poradnik Zaglady "Pimp My Tibia" ?

Pimp my tibia nie informuje jak cały ekran gry rozjasnić tak jakbyś wszędzie torche porozrzucał.

@topic

Przeginacie tu conajmniej dwukrotnie:
1. Wystarczy ze jedna osoba napisze że jest do zabronione.
2. Zgodnie z regulaminem można naprowadzić na rozwiązanie zagadki. Myślicie że jak obowiązuje QS nie wolno sobie pomagać(oczywiście nie chodzi o podawanie gotowych rozwiązań)? Przecież na tibia.pl jest dział ze spisem questów i pewnymi wskazówkami jak je rozwiązać.