Pokaż pełną wersje : Bitwa na Azurze
Nosso Mc'Furry
30-09-2005, 10:45
Niestety przegrana przez sily Alliantów , oby nastepnym razem było lepiej.
Chwała dla poległych !
Zapraszam do oglądania.
LINK
http://rapidshare.de/files/5686897/saris.rec.html
Krzysztov
30-09-2005, 11:13
Wreszcie cos sie dzieje na naszym servie :D
Chłopie to ma być wojna??!!! Stojisz se w konciku i nawalasz ale mi to wojna ,chyba nigdy nie widziałeś wojen!!! X(
KosinWymiatacz
30-09-2005, 12:21
tez tam bylem ;] sciagnam ale napewno fajny filmik ;]
Nom szkoda ze przegralismy ;( ale po tych 2 bitwach stwierdzilem ze Wanted bez Draza i Hega to porazka :(
zeus1985
30-09-2005, 15:22
Nom szkoda ze przegralismy ;( ale po tych 2 bitwach stwierdzilem ze Wanted bez Draza i Hega to porazka :(
Myślisz, ze jak by byli to by dużo zmieniło? Drazowi ban sie kończy, a Heg? Nie wiem co z nim.
Mmm, cos sie na Azurze dzieje. I dobrze. Tzn. zle, ze dostajemy baty, ale nareszcie jakas akcja.
Nosso Mc'Furry
30-09-2005, 19:22
Chłopie to ma być wojna??!!! Stojisz se w konciku i nawalasz ale mi to wojna ,chyba nigdy nie widziałeś wojen!!! X(
LOL ZIOM MYŚLI ŻE JA TO HAWEK! HAHAHAHAHAHAHA
Ehmm... Czas nauczyć sie czytać?
Po 1 bitwa.
Po 2 nie my stalismy w koncie tylko szwedzi
po 3 TY napewno widziales wielkie wojny mając 30 lvl. jedynie na filmach.
@ Zeus
Heg?
Heg pracuje za granicą więc nie loguje się do gry :/
I tak wkońcu zaczniemy wygrywać :D
Btw. I bez głupich postów typu : "zaraz zobacze i dam edita." -.-
Arto Saari
30-09-2005, 21:08
Spoko filmik tylko szkoda ze polacy dostali :P
Lool to była bardziej rzeź niż prawdziwa walka. Prawdziwe walki to byly w Ab w pamiętny dzień jak padł Mataca i Hawek. Ale napewno Wanted zacznie wygrywać.:)
Nossek ty bys sie za lvl zabral a nie... teraz widac jak wyglada ta wojna bez wiekszych lvli...
30-09-2005, 23:09
@Kreska
Hehe oby tak się stało :)
zeus1985
01-10-2005, 00:04
Jak mamy wygrać, skoro oni logują się tylko po to by naszych zabić? Zastanówcie się. Jednym z wyjść jest poczekać aż im to się znudzi i dadzą spokój, tylko że z tego co wiem, Oni chcą wrócić na azure ;D
Skoro chcą wrócić, to bedą musieli kiedys zacząć expic itd. A jak nie to im sie kiedys kasa na runki skończy :P
Nosso Mc'Furry
01-10-2005, 02:48
Skoro chcą wrócić, to bedą musieli kiedys zacząć expic itd. A jak nie to im sie kiedys kasa na runki skończy :P
Oni nie sa glupi i w jakis sposob napewno zdobeda jakas kase na runki bolty etc.
zeus1985
01-10-2005, 11:57
Oni nie sa glupi i w jakis sposob napewno zdobeda jakas kase na runki bolty etc.
Ostatnio Cleytion ( przed bitwą ) kupował sobie runki w sklepie.
zygmunt-apollo
01-10-2005, 12:46
widac ze jakbys ty poszedl na wojne to dead pewny. nie widzisz cymbale ze napisal "bitwa" a nie "open battle" gratz dla hawka bo widac ze ziomy mysla i nie zrobia gupiego bledu zeby wyjsc na walke 25 vs 50 osob , tak sie gra tera pofraguja madrymi pomysłami duzo ludzi odejdzie z tej gildi przeciwko hawkowi i wtedy odebda sie bitwy "chyba nigdy nie widziałeś wojen!!! "daj przyklad jakiegos open battle , za duzo isary sie chyba naogladales: )
Nosso Mc'Furry
01-10-2005, 15:41
widac ze jakbys ty poszedl na wojne to dead pewny. nie widzisz cymbale ze napisal "bitwa" a nie "open battle" gratz dla hawka bo widac ze ziomy mysla i nie zrobia gupiego bledu zeby wyjsc na walke 25 vs 50 osob , tak sie gra tera pofraguja madrymi pomysłami duzo ludzi odejdzie z tej gildi przeciwko hawkowi i wtedy odebda sie bitwy "chyba nigdy nie widziałeś wojen!!! "daj przyklad jakiegos open battle , za duzo isary sie chyba naogladales: )
Szczerze to ilość osób była prawie równa kiedy była owa bitwa , ale ich taktyką jest jak narazie "Trap" i raczej się to nie zmieni :)
Heg niedługo wraca do gry. :)
Adolphus Elbragol
01-10-2005, 18:55
Farmy druidow/sorcow? Low lvl (~20-25) knight albo ek do lootowania malego ghostlandu(1k gp/40 minut bez lootbaga) i tombow? Wierz mi, jest masa sposobow na zdobywanie funduszy.
Szczerze to ilość osób była prawie równa kiedy była owa bitwa , ale ich taktyką jest jak narazie "Trap" i raczej się to nie zmieni :) Jak juz ktos powiedzial, oni nie sa glupi. Po kij maja ryzykowac jesli moga fragowac was w bezpieczniejszy sposob?
oho jaka wojna co jak co ale mi sie nie podoba
Hawek... Chowa się jak reszta szwedów... By zeszli na dół to tacy cwani by nie byli...
†*^*HaIl AzUrA!*^*† †*^*HaIl Me!*^*† †*^*HaIl RaStOmAnN!*^*†
Z tego co wiem i co jest pokazane czarne na białym to tam nie ma wojny tylko poprostu szwedzi od czasu do czasu wbijają i zabijają polaka i tyle.Od czasu do czasu dochodzi do potyczek, nie wydaje mi się żeby szwedzi to wygrali musieli by codziennie gromić polaków, ale jak to zrobić kiedy 2/3 serwa przeciwko nim.
Nosso Mc'Furry
02-10-2005, 14:19
Przeproś i wyjdź , a przy okazji naucz się czytać nie WOJNA a BITWA.
CZYTAJ DOBRZE !
@ up
2/3 serva przeciwko nim bo sami zaczepiali innych i wymuszali od nich kase , a nawet niekiedy zabijali bez powodów. Teraz ludzie chcą się zemścić :)
Nosso Mc'Furry
02-10-2005, 14:20
Naucz się czytać nie wojna , a bitwa chyba wyraźnie napisałem?
2/3 Serva bo sami sobie na to zasłużyli ;)
EDIT:
Przepraszam za double post ale problem z przegladarką mialem i sie tak zrobilo ;(
Cóż dostaliśmy troche po uszach, czas na kontratak.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.