Pokaż pełną wersje : Oblężenie
Ciara lae
30-09-2005, 10:49
Dzisiaj o godzinie 9:20 na serwerze pandoria zaczęło się oblężenie depotu troje pk z dwoma orkami bersekerami zabijało wszystkich któży tylko wychylili się z depotu. Ci zbuje bez żadnych skrupułów nie dawali Tibijczykom normalnie żyć, zabili 3 mężczyzn i 2 kobiety. Przez te nooby straciłam 13 lvl i mało brakowało a straciła bym scale armora. Na obecną chwilę pk i orki są zabici ale zapewne powrócą i będą się dalej znęcać nad nami :( ;(
Zabijajmy pk! Niech ginie każdy z nich!!!!
OMG
Dobrze ze nie straciles tego scale armora!!
ale miales fuksa!! gratz szczescia!! nie wypadl ci scale armor!!
-.-
Spell'coaster
30-09-2005, 13:32
Dzisiaj o godzinie 9:20 na serwerze pandoria zaczęło się oblężenie depotu troje pk z dwoma orkami bersekerami zabijało wszystkich któży tylko wychylili się z depotu. Ci zbuje bez żadnych skrupułów nie dawali Tibijczykom normalnie żyć, zabili 3 mężczyzn i 2 kobiety. Przez te nooby straciłam 13 lvl i mało brakowało a straciła bym scale armora. Na obecną chwilę pk i orki są zabici ale zapewne powrócą i będą się dalej znęcać nad nami :( ;(
Oj biedactwo. Napewno to by była wielka strata jak byś straciła tego scail armora :baby:
Ciara lae
30-09-2005, 14:03
Ten scale armor był na sell i przez przypadek wziełam go do worka i wyszłam. Na szczęście te nooby go nie zabrały ;)
Gold'Ciaper
30-09-2005, 14:40
Ten scale armor był na sell i przez przypadek wziełam go do worka i wyszłam. Na szczęście te nooby go nie zabrały ;)
Jesteś urodzona pod gwaizdami ze ci niewypadlo to scale armor... wez taki armor to z 100k warte gratuluje.. a moge się dowiedzieć skąd masz to cacko?:D
Ps. No noobs plz in forum tibia.pl xD
Garbaty John
30-09-2005, 14:45
Scalea armor to pewne z aninhilatora wylauje co nie kurcye zazdroszcze ci takiego itemka ja biegam w chain amrorze :baby: UP kez loggera nie ma ale zeby takim gownem zasmiecac internet...
Prosze modków o usunięcie noobowatego tematu który psuje chumor
Rambo Bambo
30-09-2005, 15:11
Kolejny noob -.- I po co pisać takie tematy? Kogo obchodzi strata scale armora... No zrozumiem żeby rare (typu warlord sword przypadkowo znaleziony dzięki bugowi pare lat temu), ale takie małe gów... Szajs? :P
Walekifa
30-09-2005, 22:35
Niedziwie sie że go nie zabrali...
L3viatan
01-10-2005, 13:15
Prosze modków o usunięcie noobowatego tematu który psuje chumor
Mi raczej zamiast zepsuc rozbawil
Jak to pisalo na newsach "Zadnych rzeczy typu UKRADLI MI SCALE ARMOR TEN !%@#%%!!!!"
Kiedyszrozumiesz , ze gdyby nie bylo pk,wojen,nie bylo by tibi..bo i po co grac jak sie nic nie dzieje?
Pk sa to ludzie ktorzy znaja sie na tej grze..i znalezli w niej wlasciwy cel.
Ciara lae
01-10-2005, 15:57
Mi raczej zamiast zepsuc rozbawil
Jak to pisalo na newsach "Zadnych rzeczy typu UKRADLI MI SCALE ARMOR TEN !%@#%%!!!!"
Czy ty nie zauwarzyłeś że to był tylko dodatek przecierz post był na inny temat :baby:
Ciara lae
01-10-2005, 16:03
Kiedyszrozumiesz , ze gdyby nie bylo pk,wojen,nie bylo by tibi..bo i po co grac jak sie nic nie dzieje?
Głupi jestes przeciez przez pk ludzie wiele stracili!!!! X(
Ciara lae
01-10-2005, 16:05
Głupi jestes nie wiesz że ludzie wiele stracili przez pk?! X(
Lider Pandoriansów
01-10-2005, 16:14
Ojojojoj!
Kolejny noobowaty temat!
Nawet nie napisane w jakim to mieście było to "obłężenie". To, że pare PK sobie troche pozabijało to żadne wydarzenie. Takie coś można często spotkać.
Nawet jakby ci ten twój kochany scale armor wypadł to by nie było żadnej straty. Takie gówno to ja wywalam żeby mi miejsca nie zawalało.
Przez te nooby straciłam 13 lvl i mało brakowało a straciła bym scale armora.
Niezwykła strata... ;) Skoro boisz się straty hmm.. swojego scale armor to jestem ciekaw co zrobisz, kiedy na wyższym lvl stracisz np. blue robe..
PK - Player killer. Zabijając tych, którzy wg Ciebie są pk, sama stajesz się pk. :)
Głupi jestes nie wiesz że ludzie wiele stracili przez pk?!
W takim przypadku radziłbym przejść na serwer NON-PVP, jeśli ktoś chce uniknąć "przykrych" spotkań z pk.
>>Turizel.
Hellraider
01-10-2005, 16:54
Głupi jestes przeciez przez pk ludzie wiele stracili!!!! X(
Podrecznikowy przyklad czlowieka, pod jakiego robiona jest tibia. (skull system, bany, any-luring). No po prostu smiechu warte! Wielka szkoda, ze ci nie wypadl ten *** scale armor moze byc przestala grac w tibie i byloby o jednego noobka mniej X(
Sie mapes
01-10-2005, 17:28
Pkerzyu sa czescia gry, koniec tematu
Głupi jestes nie wiesz że ludzie wiele stracili przez pk?! X(
A ile inni zyskali xD(bohy,b robe,f axe,k legi,p ammy,pare drag shield,kilka fsow)
ofiara: plx no kill me
ofiara: i pay
Vaviec: exevo mort hur
ofiara: exura vita]
Vaviec: exevo mort hur
you are dead xD
n
Wald_Kerius
12-12-2005, 21:03
Ehh.. cala prawda o Pandorii. Z 1/4 graczy na tym serwie to wlasnei ludzie borykajacy sie z takimi "problemami". Kto madrzejszy ten juz odszedl na inny swiat. Pozostali to tylko ta w/w 1/4 i grupa osob majaca znajomosci u szwedow itp.(mowie tu o polakach). Reszta to szwedzi i osby ktore nie maja co robic i graja gdzie popadnie...
Walekifa
14-12-2005, 00:22
Ehh.. cala prawda o Pandorii. Z 1/4 graczy na tym serwie to wlasnei ludzie borykajacy sie z takimi "problemami". Kto madrzejszy ten juz odszedl na inny swiat. Pozostali to tylko ta w/w 1/4 i grupa osob majaca znajomosci u szwedow itp.(mowie tu o polakach). Reszta to szwedzi i osby ktore nie maja co robic i graja gdzie popadnie...
Nie wszyscy.znam duzo ustawnionych polaków.nie u Swe.ale takich którzy potrafią umiejętnie dyplomowac i trzymają sięjakoś na tym serverze.wielu za łatwo się poddało ;)
LORD DIABLO
21-12-2005, 10:42
LOL ... ja gram na PANDORI i jestem ustawiony bardzo dobrze chociaż mam 23 lvl... jak ostatnio jakis debil mnie zabił to go moi kolegdzy (polacy) tak za... że z 30 spadł na 15 i wtedy nawet ja go mogłem zabic :)
Oprucz tego niepowiedział bym że tam są same nooby (chociasz patrząc na ta babke co ten temat napisała ...)
70% osób które tam znam to polacy z dośc wyskolimi lvl.
Jak ich poprosze o pomoc to pomagają i nawzajem.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.