Pokaż pełną wersje : PK w ab!!! Nawed nawed ale akcja jest pod koniec!!! Sry za noobów w filmie ale cuz...
palladin Vieniox
30-09-2005, 14:04
Nom miłego ogladania... Moze sie wydawac nudny ale pod koniec jest ostro ;]... Szkoda ze dead... :( http://rapidshare.de/files/5700597/pk_w_ab.rec.html :D :D :D
hehe :) dobre hmmmm.. szczeze tylko koncowke ogladalem)
@up napewno obejzales ...
Querix of Ice
30-09-2005, 15:03
Filmik z leksza nudny :PPP
i jak mozna napisac NAWED !!!! -.- pisze sie nawet afff
Macios uhmaker
30-09-2005, 15:15
hehe fajjny film :p tylko noobkuf duszo :/
palladin Vieniox
30-09-2005, 15:46
Nom som nooby ale ziomy tez sie znajdom... No ale deda szkoda... Kumpel mnie pod koniec uhal jak roz..... tego rsa... ale malo uh mial potem... myslalem ze zwieje ale cuz... :( no moge was pocieszyc ze ten rs padl!!! Qmpel go zabił :] :D :D :D Loot nie za duzy mial ale zawsze cos jest: Kusza, belty, bp uh!!!, scarf...
Pampalini
30-09-2005, 16:40
Nom som nooby ale ziomy tez sie znajdom... No ale deda szkoda... Kumpel mnie pod koniec uhal jak roz..... tego rsa... ale malo uh mial potem... myslalem ze zwieje ale cuz... :( no moge was pocieszyc ze ten rs padl!!! Qmpel go zabił :] :D :D :D Loot nie za duzy mial ale zawsze cos jest: Kusza, belty, bp uh!!!, scarf...
"som"
"znajdom"
Ile masz z polskiego?? 1+? ta tibia Ci tak zryła mózg że nawet czasu do szkoły nie masz iść, aby się troche pouczyć nie? Poczytaj troche sobie słownik.
palladin Vieniox
30-09-2005, 22:10
"som"
"znajdom"
Ile masz z polskiego?? 1+? ta tibia Ci tak zryła mózg że nawet czasu do szkoły nie masz iść, aby się troche pouczyć nie? Poczytaj troche sobie słownik.
-.- Ty tu masz komentowac film a nie mojom ortografie... -.-
Żałosne nie umiesz sie wypowiedziec to w pisaowni szukasz bledu-.- na jaki *** sie wypowiadasz??? X( X( X(
Ronin Devastation
01-10-2005, 01:26
Filmik taki sobie, no troche szkoda deda.
A co do pisowni, wez jakas ksiazke do reki i zacznij czytac, bo ty nawet nie umiesz paru zdan napisac bez bledu. Przecierz to sa podstawy. Masakra X(
Pampalini
01-10-2005, 01:45
-.- Ty tu masz komentowac film a nie mojom ortografie... -.-
Żałosne nie umiesz sie wypowiedziec to w pisaowni szukasz bledu-.- na jaki *** sie wypowiadasz??? X( X( X(
Film gorszy niż twoja ortografia...
I wiesz umiem się wypowiedzieć, ale film był tak denny że to koniec nie było w nim nic wciągającego, to jest poprostu następne z kolekcji nudne i denne PK, którego autorem jest analfabeta ^^ Styka Ci?
BTW:
mojom ortografie... -.-(Ja to wątpie czy ty z przedszkola wyszedłeś xD)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.