Pokaż pełną wersje : Kngiht i 4 m lvl :P
Mam pytanko do wszytkich knightów , na jakim lvlu wskoczył wam czwarty magic lvl i czy robiliscie cos zeby zdobyc go szybciej np. staliscie na moscie i pisaliscie co chiwle "utevo lux" LOL!
ok. 24lvl, do 20 lvl nie robilem nic, pozniej jak tylko moglem (czyt. mialem max many) to spalalem na utevo lux. po drodze mialem kilka deadow wiec tez many poszlo troche
Ja raz wydalem 10k na mana fluidy i bylo latwiej ale tesh trudno...
Ale bez pomocy to stalem 14 dni przed depo ciagle calymi dniami i spalalem mane (w miedzy czasie lekcje robilem, nie proznowalem) :D ale wskoczyl mi na 23 levelu, straszna rzecz......
ok 20 lvla, jak tlyko moglem to spalalem mane
A mi 4mlvl wyskoczyl na 15lv tylko ze ten 15level zdobywalem przez 2 tygodnie <jak i 4mlvl> ;p ;] postac juz i tak skasowalem mialem 18lv ale zhackowali mnie X( teraz jestem :lucznik:
Mi wskoczył na 22lvl podczas trenigu. :]
Bigvirus
05-05-2004, 14:30
Ja mialem 4 lvl magi na 12 LVL Bez mana fluiduw!!!!
Ja miałem knighta i dużo nim trenowałem, żeby potem było łatwo expić, a więc na lvl 14 miałęm już mlvl 4 i skile 60/60 :D
---------------------------------------------------------------
ZDEJMIJCIE TO UPOMNIENIE!!! JA NIC NIE ZROBIŁEM!!!
Ehhh to tylko głupi punkt widzenia modków! :/
Ja zdobyłem ten magiczny dla rycerzy poziom magii na ok. 18 lvlu... trenowalem w podziemiach i jak mialem max many to utevo lux i tak w kółko :) .
Cainghorn
05-05-2004, 18:24
Dluuugo czekalem na ten 4 mlvl. Wskoczyl mi chyba na +/- 25 lvl:) Byloby chyba wczesniej ale nazbieralo sie kilka deadow:P Bylo to kolo 3 w nocy na Foldzie, akurat przy zwiedzaniu, zupelnie niespodziewanie;) A 5 mlvl wskoczyl mi pare dni temu, na treningu. Pierwsze uzycie Great Lighta. Od razu polubilem ten czar:)
4 Magic lvl dostalem expiac na Folda na 23 lvl.
5 Magic lvl dostalem idac do kopalni na 34 lvl
6 Magic lvl dostalem rzucajac Utevo gran lux przygotowujac sie doblokowac pierwszego DL (50 lvl)
Drugi raz (DL nie mial z tym nic wspolnego) 6 magic lvl dostalem 2 dni pozniej w czasie treningu.
Gdy wskoczył mi 25 lvl dalej miałem 3 mlvl. Wkurzyłem sie z tego powodu. W akcie desperacji kupiłem mana fluidek za 2k gp. Wypowiedziałem 3 lub 4 exury i zaskoczył 4 mlvl :)) Fluidki wysłałem swojemu druidkowi i gitara gra :)
Chodziłem na potworki i jak tylko pamietalem to spalalem mane,walę , walę-exura,idę gdzieś -exura itd.
4 mag.level wyskoczyl mi okolo 23 lev.Wielokrotnie sie przekonalem,że bez uhów-cieżko przeżyć.Polecam skorpiony-zabijesz kilka i juz nie masz many bo wszystko pojdzie na exana pox-odtrutkę,wtedy idziesz na ryby!:king:
4 mlvl - na 19 albo 20 lvlu, podczas wędrówki z Venore...wyszedłem z mostu, od niechcenia kliknąłem F1 (hotkey) - utevo lux, a tu adv.
5mlvl - 33lvl, przy biciu Arkanistów i Scoutów.
6mlvl - nie ma..ale czekam, czekam (...) ;)
Jak grałem knightem (facc) bez mf to wskoczył na 20 :P
4 mlv - podczas traina
5 mlv - walilem cyclopki i sobie powiedzialem exura ;p
6 mlv - Bawilem sie exori ;p
Voltimor
08-05-2004, 12:24
Mój kumpel miał 4 mlv na ok 21lv. Dobrze jest jak trebujesz lowic rybki i waic utevo lux! ;)
Voltimor - sorcerer 21 lv 30 mlv Eternia Ab'Dendriel (sprzedane;p)
Vinisto - sorcerer 18 lv 26 mlv Azura Ab'Dendriel <--- new char
Na 24lvl mialem 4mlvl, na 43 5mlvl a na 53 6mlvl :)
4mlvl w porownaniu do 6 to jest nic ^^
Mi 4 mlv wskoczyl na 15 lev :P
Toony Knight
16-05-2004, 10:28
4m lvl wskoczył mi chyba na 17 - 18 zwykłym levelku, na piąty czekam cały czas - już powinien być 8)
edit:
08:29 You advanced to magic level 5.
08:29 Toony Knight: utevo gran lux
:)
Jako ze n00b kiedys bylem....biedny n00b (tzn bez kasy) to kupilem sobie pierwszy czar na 15 lvlu (lol!) :D ,"dzieki" temu 4mlvl wskoczyl mi podczas trejnu na 24lvlu tylko :).
4mlvl -> trejn na 24lvlu
5mlvl -> trejn na 32 lub 34lvlu, nie pamietam (ah te fbombki :>)
6mlvl -> na pierwszym dlu bylem na 46lvlu ale mi nie wskoczyl wiec czekam nadal :P
Sir_alex
16-05-2004, 11:32
Mi 4 m lvl wskoczyl na 13 lvl bo jeszcze nie umielem grac hehe to caly czas czarowalem nawet nie wiedzalem ze jest cos takiego jak m lvl a teraz czekam aby mi wskoczyl 5 mvlv bo wydaje mi sie ze juz niedlugo:D:D:D
Pierwsza postania kope lat temu nie robilem nic nastepnymi to juz tylko jak mialem mane spalalem ją i troche kupowalem mana fluidow ale to sie raczej nie opyla
Ja 4mam miałem dosyć późno bo dopiero na 16 lvl skumałem, że knight może czarować :) Teraz mam 5mlvl i czekam na 6 :D
Ja od 15 lvl expie na soldach zostawiam tylko manę na 1 exurę resztę spalam i jescze mam 3 mlvl X( (a już mam 23 lvl... uprzedzam że expie w miejscu, gdzie soldów znowu tak dużo nie jest)
V.E.N.O.M
20-05-2004, 15:27
to pytanie ni ema przyszlosci jak stoisz non stop pod depo i zresz i spalasz mane to ci wskoczy nawet na 8lvlu a jak latasz expiac to na 30 lvlu nawet ci dopiero wskoczy ten 4mlvl
MI wskoczył jak szedlem po rata do trenienia (ab(post)) i musialem utevo lux ;p . Kompletna zgacha!!! Cały happy!
Owocowy Shejk
31-05-2004, 20:55
mi 4 mlvl wskoczył na 20 i potem miałem pod rząd deady i co chwile odrabiałem :D
L..i..S..e..K
31-05-2004, 21:51
A ja was wszystkich zaskocze mi wskoczyl na 28 :P:P
Ale do 18lvl nie wiedziałem po co knightowi magia . LOL
Artur-Knight
02-06-2004, 21:28
Ja miałem 4mlvl na 20lvlu, po dead bo zapusciłem sie do pustyniu:(
Mi wskoczyl na 20lvl ale i tak wydalem 12-15k na mana fluid bo zginelem to sie wkurzylem sie i po dedzie kupilem duuzo mana fluidów i pod sklepem tylko exure ;].
Wskoczyl mi na 20lvl za pomoca 12-15k.
Mi 4mlvl wskoczył między 20lvl a 22lvl.
4 lvl 20+
5 lvl 42
6 lvl 42
7 lvl 90 i 92 :)
mi 4 m lvl wskoczyl wczoraj podczas treningu jak dawalem exure :D czyli na 15 lvl bo dzis zrobilem 16 :D
Mi wskoczył na 20lvlu, wydalem na m-fluidy 4k. Oczywiscie potem spotkalem pk...
..przekupilem go p-armorem :D
Aragorn syn Arathorna
27-06-2004, 10:54
ja mam 13 lvl i 3 mlvl ( juz prawie 4!!!) faktycznie niekturyjm jest trudno
ale ja ciagle cwicze
i aruje mane na exury
wiec mi szybko
idze
i som tez efekty w skilacgh (55/50 na 13lvl)
Ja mam knighta na 8vl, którym gram jak mi się nudzi 8) ! I nc tylko czaruję, czaruję! przy 6,125exp wskoczył mi 4m lvl. Ale dalej wytrwale czruję! Skończę dopiero jak mi wyskoczy 10 ;) :rolleyes: :P :) :) :] :)) 8) :D X(
Pozdro dla Gusukete-Drutki (sprzedaje mi tanio mana fluidy!!!)
Mi mlvl na 4 różnie skakał
Na danubi jak mialem 17 lvl podczas trenu
na azurze jak mialem 11 lvl podczas trenu
na lunarze jak mialem ~20 lvl
liberia z 40 lvl :D wogole nie trenilem wienc jest rezultat
Fortus Palladyn
27-06-2004, 14:55
a mi nie wskoczył nawet 1 mlvl, bo nigdy nie grałem ryckiem :P
Czy po śmierci mlvl spada??
@krisof: tak spada
Mi 4 mlvlv wyskoczyl rowno z 20 lvl. Expie sobie na dwarf soldierach i nagle komuniakat you advenced from lvl 19 to 20 zaraz po tym wale exure bo mam mane do spalenia i you advenced to magic lvl 4 :D myslalem ze sie zesram ze szczescia wtedy zaspamowalem caly chat gildyjny :D
Hehe... chyba się zdenerwowali?
Krisof tak po smierci czesto spada mlvl zalezy w jakim stopiu zaawansowania go miales.
Raz tracisz raz nie
hmm...... to ciekawe mi raz spada raz nie i mam go w takim samym stopniu rozwinienty
Bo to jest tak... Jesli giniesz tracisz jakis procent w skills, m lvl, lvl. te porcenty sa mniejsze wraz z tym jak wykupisz : promocje, AOL, Blessy. Jesli padles, a miales juz troche naklepane "na gorke" w m lvl, to odjelo ci tylko jakis procent tego, i nie musail spasc, a jesli dopiero co awansowales, to na pewno ci sapdnie.. proste nie?
U$3r
Sir Mefi
30-06-2004, 10:00
Mi skoczył na 16 a znam gościa co mu skoczył 4 mglv na 11 lvlu!!!
Ja na 16lvl'u mam dalej 3mlvl, Ale mam go juz od 12lvl i caly czas ytrenuje i spalam mane.....
I CHCE 4mlvl
mi na ok 18 lvlu. malo trenowalem ale kupilem 2 bp of mana fluid i poszedlem expic. Jak spalilem mane na exure to pilem mana fluida i tak dalej...
Pasorzytek
30-06-2004, 22:48
ja knightem na 8lvl mam 5magiczny i skile 65/64 i trenie do 80/80 to wtedy zaczne expic :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.