Pokaż pełną wersje : Czas zakończyć IF!!!!!
Szwesta Majesta
30-09-2005, 23:52
A wiec dzisiaj z kolegami udaliśmy sie na dragon lair na dle ! zastalismy na miejscu bolty i sianko no cóż po chwili wpadł Vilden i kazał oddać nasz stuff or die po chwili prób ucieczki musiałem oddać runy i całe eq ku*** oczywiście zawołał 3 koleżków do pomocy i wszyscy oddaliśmy to co mielismy :(...
Czas zakończyć brytalną politykę tych idiotów z IF i powiem tylko jedno PG DO BOJU!!!!!! :evul:
Straszne... Tak już jest. Może myślał że chcecie mu coś ukraść czy coś? Pozatym nie wiem co ma IF do tego. Nawet jeżeli nie byłby w IF to by was pewnie tak urządził.
Btw, nie zakładaj takich idiotycznych tematów bo nie ma po co, co się stało juz sie nie odstanie.
A ty zachowałeś się jak wielki nooba nooba dając im swoje eq....nierobi się tego...honoru trochu człowieku
A ty zachowałeś się jak wielki nooba nooba dając im swoje eq....nierobi się tego...honoru trochu człowieku
Też tak uważam. Jakby padł to by (prawdopodobnie) szybciej odrobił skille, lvl i eq które straci przy deadzie. A odrabianie całego eq może troche potrwać (no chyba że k set dragonka k axe i w helmet).
Szwesta Majesta
01-10-2005, 10:47
Dziwnie nie uśmiechało mi sie padać 4 raz w tym tygodniu : X( a poza tym by mnie huncili zapewne po tym incydencie skoro poszedłem na poh ostatnio i Bapupa strzelał z nudów do mnie z hmm po 90+
Pymyn of isara
01-10-2005, 21:51
Poprostu na isarze już takie ****y są. Jak masz z 50lvl+ to cie będą exivować, a jeśli niższy to i tak za****i jak gdzieś spotka. Czasami sie zastanawiam czy jest jaksi server na którym byłoby gorzej niż na isarze ;/
Ja Mysle ze Isara jest juz przegrana i to nie tylko przez Szwedów ale i przez polaków wszycy rozeszli sie po innych swiatach albo juz wogole nie grają to troszke smutne bo gdy przyszlem na ten serwer poprostu mi sie podobalo ale teraz Isara to istne pieklo X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
eh...nie można nic zrobic...?gadanie nic nie pomoże.ale mnie łatwo mówic, bo tam nie gram :D
Nigdy nie oddaje się eq ;)
Jeśli możesz to napisz dokładnie co oddałeś i jaki miałeś lev. To wiele wyjaśni.
Ale generalnie jestem zdania ,że żadnej rzeczy z ekwipunku się nie oddaje.
Mi Bapupa kazał oddać armor , ale go olałem i padłem.
Decyzji nie żałuje , nie oddam chamowi moich ciężko zarobionych itemek.
Inna sprawa, że jak powiedział - armor or ded - mogłem spokojnie dać logaut.
Ech , podobno myślenie nie boli , ale po co ryzykować .. hehehe
Flash_Radzio
03-10-2005, 16:20
MAcek ma racje- honoru ludzie wiecej honoru... i znajomosci z h lvl :] i nie ma problemu ja bym za c***a nie dal eq ***neliby to by mieli klopoty :] i to nie z h lvl tylko od moich sd :evul:
kani_mani
03-10-2005, 20:15
MAcek ma racje- honoru ludzie wiecej honoru... i znajomosci z h lvl :] i nie ma problemu ja bym za c***a nie dal eq ***neliby to by mieli klopoty :] i to nie z h lvl tylko od moich sd :evul:
OmG! Jaka znajomość z hlvl? Na Isarze hlvl to albo IF, a jak nie to Polak/Holender/itp. retired... Poza tym żadne kumplowanie się z IF nie ma sensu, o czym przekonało się już wiele osób...
Dark Niszczyciel
03-10-2005, 21:50
X( !!! Jestem jeszcze młodym rycerzem ale o wolności Isary sobie jeszcze powalczę !!! X(
Polewkin
05-10-2005, 09:03
X( !!! Jestem jeszcze młodym rycerzem ale o wolności Isary sobie jeszcze powalczę !!! X(
No zyczymy powodzenia.....
@Szwesta Majesta
Jesteś żałosny. Kto ma skończyć z IF ?? Bo w pg nie widze raczej nadzieji.
Durendal
06-10-2005, 15:36
Faktycznie na Isarze kazdy boji sie IF, ale trzeba to zmieniec.
Razem z kolegami {40 50 60 + lvl i ja 11 :] } zalozylismy gildie Mistic Hero.
Kazdy 40 lvl + moze do nas przylaczyc. PG rulez !!! 4ever
Oct 08 2005, 15:23:28 CET Killed at Level 133 by a mummy
aaaa BAPUPA PADL!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ŚWIĘTO!!!! :cup: :cup: :cup: :cup: :D :D :D :D 8o :cup: :cup: :evul:
Omg, się czepiliście Bapupy i spółki -.- Grałem na Isarze, zabili mnie z 3 razy (bez reasona -.-) i co? Stało się coś? Nie, nic się nie stało. Na Isarze nie gram z innych przyczyn. Spójrzcie na to z innej strony, gdyby nie (byłe) Dt nie byłoby wojen = nie byłoby zabawy = Isara byłaby po***anym bezwojennym światem na którym kwitłaby harmonia i spokój, żygac się chce -.- Jak się nie podoba to albo ich wygonic (haha, powodzenia), albo wy#$#&$ na non-pvp -.-
Crazy Iwan
09-10-2005, 00:18
Oct 08 2005, 15:23:28 CET Killed at Level 133 by a mummy
aaaa BAPUPA PADL!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ŚWIĘTO!!!! :cup: :cup: :cup: :cup: :D :D :D :D 8o :cup: :cup: :evul:
następny "mietek podnietek" i co z tego że padł? dla twojej wiadomości miał hacka, co cieszysz się bardziej? otworzysz szampana? nie sorry nie masz 18 lat :( bapupa ma też bana żeby nie stracić całego sprzętu? skoczysz z okna z radości?
następny "mietek podnietek" i co z tego że padł? dla twojej wiadomości miał hacka, co cieszysz się bardziej? otworzysz szampana? nie sorry nie masz 18 lat :( bapupa ma też bana żeby nie stracić całego sprzętu? skoczysz z okna z radości?
Widze, że myśleć nie umiesz ... Po pierwsze skąd niby wiesz, że na pewno miał hacka?? Różne teorie o tym słyszałem i czytałem. Jakby miał hacka to by raczej zginął kilka razy i straciłby wszystkie itemy ;] - chyba że hacker był wystarczająco głupi, żeby tego nie zrobić :/ Dla twojej wiadomości MAM 18 lat (CZYTAJ - chyba to umiesz?) Nie skocze z okna z radości, ale jeśli CIEBIE to tak podnieca to sam może to zrób. X(
Aha i pisz wyraźniej i z przecinkami jak w interpunkcji trzeba, bo siędoczytać nie mogę o co ci dokładnie chodzi -.-
Felux Zarius
09-10-2005, 20:27
"siędoczytać"
Od kiedy piszę razem?.
I koniec zdania zakańczamy "Kropką".
To tyle o interpukcji.
Inteligentniejszy jest od ciebie.
Miał hacked i stracił itemy , Look House bapupa.
Skąd wiesh czy hacker grał /gra na isarze , Bapupa mu nic niezrobił więc go nierookował.
Crazy Iwan
09-10-2005, 21:47
Ahaha, śmieszny jesteś. Gówno wiesz, więc może wyjaśnie ci troche więcej. Po pierwsze, IF trapneli bapupe jak był zalogowany hacker. Po drugie, sam bapupa nabił sobie bana w momęcie jak odzyskał kontrole nad postacią, żeby nie stracić więcej i spokojnie oczyścić kompa. Nie zachowujesz się na 18 przykro mi :( a czepianie się interpunkcji, hmmmm.... czyżby akt desperacji??
To nie istotne co jest i jak ważne żeby dostawali unj i bany i to samo wyjdzie bierzciez przykład Zoseda... Mam prośbe rozwalcie IF bo już przez nich raz musiałem grać od nowa, aż wkońcu zmieniłem serwa...
Mastersasek
12-10-2005, 17:49
Powiem jedno jeden strzał i cie nie ma hahah :D
Mastersasek
12-10-2005, 17:49
::D:DPD:D:D:D:
heh.... zeby skonczyc z if najpierw pozbadzmy sie lov lev. pk, placzacych sie pod depo, z ktorymi nawet jak wyzszy lev zacznie dostanie wpier*** bo sie ich cala banda zleci. wiem z wlasnego doswiadczenia i nie raz widzialem na wlasne oczy...:/ jak nie potrafimy zrobic pozadku z lov, lev po co brac sie za h lev??
Gdzie widziałeś takie akcje? :P Czyżby w Kazordoon? ;)
heh.... zeby skonczyc z if najpierw pozbadzmy sie lov lev. pk, placzacych sie pod depo, z ktorymi nawet jak wyzszy lev zacznie dostanie wpier*** bo sie ich cala banda zleci. wiem z wlasnego doswiadczenia i nie raz widzialem na wlasne oczy...:/ jak nie potrafimy zrobic pozadku z lov, lev po co brac sie za h lev??
Z tym właśnie jest problem. Kiedyś Venore była oazą spokoju , teraz staje się piekłem.
Tabuny pk , najczęściej 20+ lev. , często i gęsto red skule 20-30 lev.
Niby dla wojowników około 40-50 lev. nie jest to wielki problem.
Ale numer jest taki , że ci kolesie to najczęściej Szwedzi , stoją sobie bezczelnie koło depo i atakują słabych graczy , nieraz nawet rzucają się na silniejszych od siebie. Haczyk polega na tym, że nie są to wcale fanatyczni samobójcy , ale wyrachowane cwaniaczki z silnymi plecami.
W domkach niedaleko czychają ich koledzy na 80-130 lev., nieraz stoją blisko nich ich protektorzy ,
albo załatwiają interesy w depo gotowi w każdej chwili pośpieszyć pkaczowi z odsieczą.
Przekonałem się już na własnej skórze atakując bezczelnie zachowującego się red skula na 23 lev.
Po chwili zaroiło się od jego kolesi 50-60 lev.
Jeśli już decydujecie się zabić takiego kolesia , to radzę wam pozostawać w ciagłym ruchu i biegać po okolicy,
tak żeby trudniej bylo was namierzyć.
Gadanie niektórych mnie wkurza. Co chwilę słyszę "Szwedzi muszą zginąć" albo "Polacy do boju!", a w rzeczywistości Polacy są tacy sami jak IF. Spotkałem wielu polaków na isarze i mogę powiedzieć że to największe chamy jakich spotkałem w tibii. Ostatnio stwierdziłem że jeśli wygrają Pretorianie to może być tak że Pretorianie sami staną się takimi katami low leveli. Poprostu polakom może się zachcieć samym zacząć rządzić i tyle.
PS. Angelus>>Twierdzisz że PK to najczęściej szwedzi?? Wiesz ja widziałem o wiele więcej PK polaków niż szwedów.
PS. Angelus>>Twierdzisz że PK to najczęściej szwedzi?? Wiesz ja widziałem o wiele więcej PK polaków niż szwedów.
Nie zrozumialeś mnie. Mówiłem po pierwsze o Venore , a nie o całej Tibii.
Po drugie chodziło mi o określony typ pk , czyli wyjątkowo bezczelny ...
A Szwedzi mają bardzo mocne plecy i są zgrani więc taki 20 lev. podskakuje nawet do 40 lev.
Durendal
16-10-2005, 22:47
Kazdy tylko gada i gada trzeba wziasc sie do roboty. Wlasnie z kolegami ide pozabijac szwedow <z 40 + lvl>. Nie bede patrzyl jak nad Isara panuja SZWEDZI. X(
Felux Zarius
17-10-2005, 16:09
Kazdy tylko gada i gada trzeba wziasc sie do roboty. Wlasnie z kolegami ide pozabijac szwedow <z 40 + lvl>. Nie bede patrzyl jak nad Isara panuja SZWEDZI. X(
AHAHAHAHAHAHAH +40 levele planują zabić Bapupe , Xefara , Rookkiego etc.
Yellow skull plx= frii frags for bapupa plx
i jako 11 Druid wiele zrobisz <Rotfl>
Daj mi sprawozdanie z tego "zabijania szwedów".
A wiesh czemu polacy niewygrywają ? bo boją sie tracić levele~
Ty jako 11 Druid tracisz expa co można w dosłownie 5 minut odrobić , a przykładowo ~70 niebędzie mieć tak łatwo.
Durendal
17-10-2005, 17:07
NIE MAMY ZAMIAR ISC NA BAPUPE !!! X( Ale na tych mniejszych szwedzkich graczy 50+ lvl. Ale jak by sie zebralo 10 sorkowa 30+ lvl i wszyscy naraz z sd w bapupe z zaskoczenia to by dalo efekt. B)
Ja 11 druidiem moze bym za duzo nie robil ale z kolegami moglibysmy za***ac np. Eric Montesco albo kogo innego a pozatym z PG <z kturymi sie trzymalismy jako gildia> moglibysmy cos juz zdzialac X(
Felux Zarius
17-10-2005, 17:10
Zabij takiego + 50 lvl = Bapupa comming or other friends
Znasz coś takiego jak Stone Skin Amulet lub Might Ring?
Dla twojej informacji "Bappy" to nosi wiekszość czasu , może tylko jak expi nienosi.
Durendal
17-10-2005, 17:59
BUHAHAHAHAHAHAHA :D :D :D :D :D napewno tak ale i tak w ten sposub ko mozna zabic.
Felux Zarius
19-10-2005, 12:49
"Wlasnie z kolegami ide pozabijac szwedow <z 40 + lvl>. Nie bede patrzyl jak nad Isara panuja SZWEDZI"
Ilu zabiliście szwedów ? 0!:>
Z tym właśnie jest problem. Kiedyś Venore była oazą spokoju , teraz staje się piekłem.
Tabuny pk , najczęściej 20+ lev. , często i gęsto red skule 20-30 lev.
Niby dla wojowników około 40-50 lev. nie jest to wielki problem.
Ale numer jest taki , że ci kolesie to najczęściej Szwedzi , stoją sobie bezczelnie koło depo i atakują słabych graczy , nieraz nawet rzucają się na silniejszych od siebie. Haczyk polega na tym, że nie są to wcale fanatyczni samobójcy , ale wyrachowane cwaniaczki z silnymi plecami.
W domkach niedaleko czychają ich koledzy na 80-130 lev., nieraz stoją blisko nich ich protektorzy ,
albo załatwiają interesy w depo gotowi w każdej chwili pośpieszyć pkaczowi z odsieczą.
Przekonałem się już na własnej skórze atakując bezczelnie zachowującego się red skula na 23 lev.
Po chwili zaroiło się od jego kolesi 50-60 lev.
Jeśli już decydujecie się zabić takiego kolesia , to radzę wam pozostawać w ciagłym ruchu i biegać po okolicy,
tak żeby trudniej bylo was namierzyć.
Ja wpadłem w takiej sytuacji - Smajli (21 chyba knight red skull) (pech chciał, że to było wtedy, kiedy były te straszne lagi co sygnał leciał do Niemiec przez Kanadę, a jeszcze BOHów nie wziąłem ze sobą). Zaatakował mojego druida pod depo zjechał do yellow hp więc zwiałem do środka. Podszedłem moim knightem i RAZ walnąłem go z GSa za 30~hp bodajże i powiedziałem, żeby go nie atakował. On powedział, że będę miał problemy zaraz. W ciągu 15 sekunt kiedy pz lock nie zniknął zleciało się 4 innych (dwóch 30~ lvli i dwóch 40~ lvli) nawalili mnie, ale specjalnie dużo nie robili. Potem przyleciało następnych 5 (jakies 30~ i 40~lvle w tym Darmico - 75 RP ) i mnie tak w 10 nawalali przez pół godziny, a ja nie mogłem zwiać bo po 1 - lagi po 2 - brak bohów, a po 3 - używali utani hur. Straciłęm na szczęście tylko P amulet więc nie musiałem długo odrabiać. Teraz duża częśc tej ekipy która mnie lała nazywa się Pikox Team i robią niezły burdel pod depo Venore. Ale niedawno na szczęście Xefar i Damgrath (sądząc po dedach Pikoxów) zrobili z nimi mały pożądek i jużnie wieśniaczą, aczkolwiek ostatnio znowu się coś zaczyna -.-
Pymyn of isara
28-10-2005, 14:48
Ech zrobilismy im mala niespodzianke ;p :
Vilden:
Oct 28 2005, 00:59:27 CET Killed at Level 115 by Lyan and by Molot
Helixiz:
Oct 28 2005, 00:27:24 CET Killed at Level 114 by Sazeza and by Pixoholik
Reelish:
Oct 28 2005, 00:28:24 CET Killed at Level 63 by Sazeza and by Pymyn of isara
Reelish moze niejest w IF ale to damgrath im pomaga tym charem kiedy tylko moze :P
Nie wierze wkońcu PG się ruszyło OMG
Czy to niejest słodkie :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.