Pokaż pełną wersje : Anihilator (4 MS) -> Hiberna
Player Killer
01-10-2005, 16:50
Anihilator w wykonaniu 4 ms :) W tym filmie wszystko moze sie zdarzyć ;)
btw przewińcie do 12 minuty... Very funny =)
aaaaaaaaaa, jeszcze jedno, film z tibia.de :p
Link => http://tibicams.tibia.gamigo.de/en/movies/show/2195
lub
http://rapidshare.de/files/5641013/Morla_anni_lol.rec.html
PalAnonim
01-10-2005, 17:01
LOL totalny niefart...
Kamil-1990
01-10-2005, 17:31
Zamias walnac jeszcze z sd to oni stali ;|
nieźle...szkoda że tak się skończyło...
uhauaha :D no nie będę mówił czy zrobili, czy nie :d zobaczcie to
Don Cold
01-10-2005, 17:49
Buahahahah to talna poraszka ale najsmiesznieszy film jaki widzialem
Szatyneczka
01-10-2005, 18:00
nie no zyebali poprostu
HahAH najs filmik mało z krzesła nie spadłem :evul:
Dawno takiego fajnego anihilatora nie widzialem :p
Phoelerius
01-10-2005, 18:27
Pecha mieli... jak by kazdy z nich zaatakowala po 2 demony z brustow miedzy puszczaniem UE to moze by im sie udalo :P
omg no nie moge tak malo im brakowalo... filmik zaje***ty :)
lool... mieli pecha po prostu...^^
Straszne..mieli bardzo wielkigo pecha poniewaz "Morlowi" zabraklo jedyne ~60 manny do trzeciego ue... :confused:
No nie. Wypas filmik (przez was zlałem się w gacie)
Najsmieszniejszy jaki widzialem
xD
Rabanbar
02-10-2005, 17:55
Zamias walnac jeszcze z sd to oni stali ;|
Taki jestes madry? Uhac by sie nie mogli bijąc z SD.
Duke Dran
02-10-2005, 18:19
Tak mało brakowało xD następnym razem będzie lepiej xD
PECH :( i
Wspułczuje im ;)
Taki jestes madry? Uhac by sie nie mogli bijąc z SD.
Ile razy sie uhneli?
Nie mieli zamiaru sie uhac wogole nieotwierali uh -.- wiec co wy gadacie
zamiarem bylo ubicie wszystkich demonow Ue'kami :] Jezeli zwruciliscie uwage to ten sorc co krecil podczas gdy wszystkie demony byly red hp dostal gfb i puscil hotkeya (po gfb mial 788many) 12 wiecej by mial to anni by byl done ;] ale cuz szkoda chlopakow ;)
Ziomowaty Sorcerer
03-10-2005, 12:02
Jak widze takie filmy to mi sie niedobrz robi np jak oglądalem filmik pod tytulem - Moja wyprawa na raty To sie prawie pożygałem napewt niewiem po co ludzie daja takie badziewie na forum
:evul: :evul: :evul: :evul: :evul:
Player Killer
03-10-2005, 14:18
Jak widze takie filmy to mi sie niedobrz robi np jak oglądalem filmik pod tytulem - Moja wyprawa na raty To sie prawie pożygałem napewt niewiem po co ludzie daja takie badziewie na forum
:evul: :evul: :evul: :evul: :evul:
no to teraz pojechałeś sam Siebie...
... szkoda mi tych magów , tak mało brakowało , 1 mf i by było po sprawie ...
Oskar111
03-10-2005, 15:23
niby wszyscy mieli party a pod koniec jeden white skull (lol??) ogolnie to dali ciala mogli sie troche bardziej postarac
na poczatku oni gadaja o auto ue costam (macro?) ogolnie to bardzo szybko by skonczyli questa :)
Wielki Mancyz
03-10-2005, 16:31
Nieśmiejcie sie ja sie niedziwie ze padli , zabrakło im zimnej krwi pewnie oglądali już annihilatory by 4 MS jak demki padały na ue po 2 minutach i sie rozluźnili.
Skoro tacy mądrzy to chętnie zobacze annihilatora w waszym wykonaniu :D
... szkoda mi tych magów , tak mało brakowało , 1 mf i by było po sprawie ...
NIE MACRO!!!!! Poprostu autosend hotkey. Np. ustawiasz w hotkeyach na "F1" Exure Vite, gdy wciskasz "F1" to w polu na wiadomosc wyskakuje ci Exura Vita i zeby uzyc czaru musisz potwierdzic Enterem (wyslac wiadomosc)
gdy pod "F1" wpiszesz exura vita i zaznaczysz autosend to wystarczy ze wciszniesz "F1" a czar sam sie wysle bez koniecznosci potwierdzania
befavaza
04-10-2005, 10:01
NIE MACRO!!!!! Poprostu autosend hotkey. Np. ustawiasz w hotkeyach na "F1" Exure Vite, gdy wciskasz "F1" to w polu na wiadomosc wyskakuje ci Exura Vita i zeby uzyc czaru musisz potwierdzic Enterem (wyslac wiadomosc)
gdy pod "F1" wpiszesz exura vita i zaznaczysz autosend to wystarczy ze wciszniesz "F1" a czar sam sie wysle bez koniecznosci potwierdzania
Niemożliwe jak nato wpadłeś?? o.O
Resoviak
04-10-2005, 10:47
o Ku.... spox film
Tie .i.
Hehe xD Filmik spox :> tylko troszke mogla byc inny koniec x)) Moim zdaniem wystarczylo walnac z sd w pierwsze dwa demony xD i by bylo po sprawie ;) chociaz jedna osoba by sie uratowala albo i wszyskie ;) A po 2 ?:q ogladalem filmik 4x MS anni i mieli 103 102 100 131 lvl xD I Poszlo im super xD Nawet mana zostala ;P ? pech . . . ale i tak xD czekam na nastepny filmik xD z inna koncówka ;)) Gratz spoczkoo
Lifely Sorcerer
04-10-2005, 15:19
ogladalem filmik 4x MS anni i mieli 103 102 100 131 lvl xD I Poszlo im super xD Nawet mana zostala ;P ? pech . . . ale i tak xD czekam na nastepny filmik xD z inna koncówka ;)) Gratz spoczkoo
No ogladales, ale zapewne ze swiata NON-pvp, czyli kolesie po prostu tam weszli i spamowali hotkey UE - sami nie zadajac sobie ZADNYCH obrazen. W naszym przypadku trzeba bylo zmieniac jeszcze Stone Skin Amulety (pomijajac ze sami sobie zabieralismy mane atakujac z UE), i wlasnie dlatego nam nie wyszlo - bo Master Fusion zlapal laga, zmienil SSA, ale dostal trzeci raz od demonow i zabraklo mu many na drugie UE.
Zgadzam sie, tamci to byli z non pvp.
nie wiele brakowalo, zal mi tych sorkow ze padli bo byli tak blislo;)
moze nastepnym razem sie uda ale nieh najpierw wbija o 3-4 lvl wyzej a lekko wykonaja:P
Pozdro
No ogladales, ale zapewne ze swiata NON-pvp, czyli kolesie po prostu tam weszli i spamowali hotkey UE - sami nie zadajac sobie ZADNYCH obrazen. W naszym przypadku trzeba bylo zmieniac jeszcze Stone Skin Amulety (pomijajac ze sami sobie zabieralismy mane atakujac z UE), i wlasnie dlatego nam nie wyszlo - bo Master Fusion zlapal laga, zmienil SSA, ale dostal trzeci raz od demonow i zabraklo mu many na drugie UE.
na 100% bylo PVP ..
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.