PDA

Pokaż pełną wersje : Cyclop melee by 50 Elder!

Vermyn
01-10-2005, 19:11
http://rapidshare.de/files/5751526/cjk.rec.html

Czego się nie robi z nudów ;)

Hopek14
01-10-2005, 21:34
Gz zabicia :D Z takim eq to i ja bym zabil na slabszym lvlu :P

ragafewee
01-10-2005, 21:36
widac ze Ci sie nudzilo, no ale gratz!

Takie Sobie Coś z Julery
02-10-2005, 19:49
co wy mu gratulujecie?! ten film jest głupi -.- Żaden wyczyn! Ze sword ringiem, TAKIM eq to ja ci zasoluje melee... hmm... Dwarfa Guarda!!! Ja tak zasolowałem cyclopa z głupim Skull Staffem -.- który ma o 12 niższy atak niż M-sword, z c-armem, k-legsami, i bez hełmu -.- na 33 lvl X( też mam dać filmik? Bo twój to pokazanie jak marnować czas. Jeśli chcesz mieć to zaliczone jako niesamowity czyn ;) zrób to bez eq!!! :)

btw, takie skille jakie ty masz, ja mam już na 33 lvl X( i się nie popisuję!!

zaśmiecasz forum.

Neonex
02-10-2005, 20:35
Eee ja nie widze w tym nic glupiego a jesli sie komus nie podoba to niech nie pisze. Bo to zle swiadczy o jego kulturze. Gratz.

Saturn
02-10-2005, 20:43
co wy mu gratulujecie?! ten film jest głupi -.- Żaden wyczyn! Ze sword ringiem, TAKIM eq to ja ci zasoluje melee... hmm... Dwarfa Guarda!!! Ja tak zasolowałem cyclopa z głupim Skull Staffem -.- który ma o 12 niższy atak niż M-sword, z c-armem, k-legsami, i bez hełmu -.- na 33 lvl X( też mam dać filmik? Bo twój to pokazanie jak marnować czas. Jeśli chcesz mieć to zaliczone jako niesamowity czyn ;) zrób to bez eq!!! :)

btw, takie skille jakie ty masz, ja mam już na 33 lvl X( i się nie popisuję!!

zaśmiecasz forum.
Zazdroscisz mu eq ? I tak zapewne porzyczone ;) a skille u sorca(druida) nie sa potrzebne więc nikogo to nie interesuje ze masz lepsze pochwal sie mlvl'em
@TOPIC widac ze sie wam nudzilo ;d ale gratz ;P

hide
02-10-2005, 20:52
OMG Takie Sobie Coś z Julery masz lepsze skille niż on O.o

Ale czy to kogokolwiek obchodzi? Nie dość że skillowanie to żadna umiejętność to na dodatek piszesz o skillach maga które właściwie nie są do niczego potrzebne >.>
Ten druid powinien się też może wstydzić kumpla który pożyczył mu SoVa i reszte tego eq?

Zamiast gadać jak to zabijasz Guarda tępym nożem, bez zbroi i z ręką na tamblaku nakręć jakiś film...

A film mi się podobał :P