PDA

Pokaż pełną wersje : Anhilator Elysia :)

Moncjusz
01-10-2005, 21:51
Nasza ekipa z elysii (Nimrai,Bax Sho,Jape Darklight,Elivines) wybrała się na anhilatora :),ja go nie wykonuje :P ale widać czy dedli czy nie :) (aha moje pierwsze 3 demony pff xd) Miłego oglądania. :)

http://rapidshare.de/files/5757569/Anhi.rec.html

Fasolka
01-10-2005, 22:18
Film jest tak spieprzony jak ty. bardzo duzo widzialem,wiem tylko ze jestem glupi

Moncjusz
01-10-2005, 22:27
Film jest tak spieprzony jak ty. bardzo duzo widzialem,wiem tylko ze cala 4 deadla..

Wez się zamknij noobie, może dla niektórych jest ważne czy wykonali czy nie, a tak apropo to ty jeszce chyba nigdy nie byles na demonach z tym swoim 41 lvlkiem i jak masz się tak wypowiadać to się zamknij :) (wiem, że film nie zbyt fajny, ale może nie komentujcie tego w taki sposób jak to zrobił noob Fasolka)

Fasolka
01-10-2005, 23:20
zaraz zobaczymy jakie bedziesz miec,,pozytywne" komentarze...

Lindlay
01-10-2005, 23:27
Wez się zamknij noobie, może dla niektórych jest ważne czy wykonali czy nie, a tak apropo to ty jeszce chyba nigdy nie byles na demonach z tym swoim 41 lvlkiem i jak masz się tak wypowiadać to się zamknij :) (wiem, że film nie zbyt fajny, ale może nie komentujcie tego w taki sposób jak to zrobił noob Fasolka)

Jesli kogos interesuje czy dedli czy nie zapewne sprawdzi to na stronie o adresie www.tibia.com

Yaboo
02-10-2005, 00:34
Strata czasu na oglądanie nic nie widac, ale GZ za pierwsze zabite demony dla autora filmu :D

NinJa
02-10-2005, 11:05
Weźcie to skasujcie jakiś noobas kupił sobie 50 lvl i mu wróbel zdrętwiał. Idź z tym szajsem bo ci kopa zasune!!

Kobieta Chaosu
02-10-2005, 11:14
pozdro!!! xddd

Grzello Masterro
02-10-2005, 11:20
Film jest tak spieprzony jak ty. bardzo duzo widzialem,wiem tylko ze cala 4 deadla..

Po jajco mówiłeś !? Zepsułeś 99 % filmu ... teraz już nikt nie będzie oglądał ! X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(

Grzello Masterro
02-10-2005, 11:24

Najpierw krytykowałem Fasolke ale widzę że ty jesteś większy spec ... jak można tak kogoś obrażać X( Sam jesteś noob ... i nie wypowiadaj sie na temat czyjegoś levelu szmato (wiem że to skasują) X( X( X( X( X( X(

TIBIA GUARD
02-10-2005, 11:54
Nienarzekam.Filmik dość dobry,moja ocena to 6/10.Dawaj dalej a będzie lepiej. ;)

Moncjusz
02-10-2005, 12:41
Ehh na szczęście niektórzy znależli się, którzy pozytywnie ocenili film,a niektórzy to już nie mówie-.- W TEMACIE MÓWIŁEM, ŻE NIE JA WYKONUJE ANHI??Więc mogliście wogóle nie oglądać, a wy obejrzeliście(albo i nie) i specjalnie mi dosraliście..... X( Następnym razem nie musicie komentować, jak macie tak to robic (do niektórych to mówiexd) Pozdro B)

Czerwony-Ninja
02-10-2005, 12:43
Luuuuudzie jestescie DENNI !!!
klocic sie o byle co ??
wyzywac ludzi o byle co ??
cale forum jest chore
dlatego wole forum na tibia.org.pl
JESTESCIE ZALOSNI

Koronowany rycek
02-10-2005, 13:05
<ziemia> co to miało byc? mahhuauauauha film jest do dupy

Kalisz
02-10-2005, 16:52
Wez się zamknij noobie, może dla niektórych jest ważne czy wykonali czy nie, a tak apropo to ty jeszce chyba nigdy nie byles na demonach z tym swoim 41 lvlkiem i jak masz się tak wypowiadać to się zamknij :) (wiem, że film nie zbyt fajny, ale może nie komentujcie tego w taki sposób jak to zrobił to noob Fasolka)

Film jest nawet spoko

Bertian
02-10-2005, 19:41
Nie podoba mi sie ten filmik...
Stracilem sporo czasu na niego ;(