zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Depo w innym mieście...

GakumaH
05-05-2004, 14:49
Normalnie mieszkam w Thais ale musiałem na jakiś czas uciec do Venore bo mnie ścigało kilku ludków... Teraz mam problem bo Depo puste: czy jak zmienie obywatelstwo (wejde w ten portal) to będę miał itemy które zostały w Depo Thais w Depo Venore???

Gangrel
05-05-2004, 15:03
Nie. Każde depo dziął odzi9elnei i obyeatelstwo nie ma znaczenia. Jak wrócisz do Thais bedziesz miał to samo.

Gonzo von Krenzel
05-05-2004, 15:21
Jeśli przenosisz się do innego miasta i będą Ci tam potrzebne Twoje przedmioty wyślij je. Jeśli przeniosłeś się z Thais wróć tam i wyślij parcela z Twoimi rzeczami do Venore - wtedy wszystko będzie w depo w Venore.

yombi
05-05-2004, 15:39
Mój kumpel miał tak samo... ale i tak go dojechali:D

Ithelios
05-05-2004, 15:58
Jak jacyś kolesie NAPRAWDĘ się na ciebie uwzięli to dorwą cię bez znaczenia w jakim mieszkasz mieście.Jednocześnie jeśli nie mają ochoty zawracać sobie tobą głowy to nawet gdy zostaniesz w Thais zapomną o tobie:)

Co do tematu-obywatelstwo ma wpływ tylko w jakim templu się pojawiasz po dedzie,teleporcie,wyjściu z rooka, itp...

GakumaH
05-05-2004, 16:58
To znaczy oni mnie nie ścigają bez powodu... Jeden typek mi ukradł mój miecz, to go zabilem. A teraz jego koledzy mnie ścigają i mówią, żebym oddał jego 1k gp kiedy on w BP miał łopate i jagody!!!

cankel
05-05-2004, 18:14
Jak zmienić to obywatelstwo??
Mój kolega ma obywatelstwo w Venore a mieszka w AB i musi długo iść żeby dotrzeć do AB. Więc odpowiedzcie jak na to poradzić żeby on się rodził w AB lub Cralin.

tomo
05-05-2004, 18:31
@up

Wchodzisz w portal... W Ab jest on nakoncu labiryntu a w carlinto nie wiem ;]

Pikol
05-05-2004, 19:11
W ab musisz przejsc przez labirynt, w Carline jest teleport pod swiatynia, w Thais jest w swiatyni na górze( trzeba isc po schodkach),a w Venore jest na polnocnym krancu miasta (trzeba poszukac bo dokladnie niepamietam) Jeśli sie myle to mnie poprawcie.

Pan Zeneq
05-05-2004, 19:27
@Pikol
doprze mowisz ale dla ulatwienia to w porcie (nie stoczni!!)

na darashi to jest na samej gorze depo
a w kaz na dole chyba w swiatyni ziemi ale moge sie mylic bo niepamietam jak to sie nazywalo!!
8) :blazen:

hosalosa
06-05-2004, 18:35
Wysylaj parcela z Thais do venore i idz na statek tam jest portal wejdz w niego i bedziesz juz zameldowany w Venore