Pokaż pełną wersje : Co zle robie?
NORMALY OBYWATEL RP
05-05-2004, 15:44
Jestem Knightem lv 18 skille 34/44 trenuje z 2 dwarvami shelding niechce mi rosnac co zle robie muj eq. przy treningu to knife wooden shield plate armor brass legs soldier helmet leather boots. Ponad to full def. i mam ciągle chmurki. Napiscie co zle robie i jakie zmiany powinienem wprowadzic w muj trening. I jescze jedno takie pytanko do czego sluzy Doll gdzies slyszalem ze mozna go sprzedac za 1k wienc musi ta lalka do czegos sluzyc :P :2handed:
Hmmm
sam nie wiem
Może nie trenuj ciogle z jednymi dwarfami tylko rób tak zeby max co 2 min ci się potwory zmienialy
TheNatoorat
05-05-2004, 18:46
Musisz trenować inaczej: ściągnij część zbroi żeby potworki raz na 20 uderzeń biły Cię do krwi. Po 20 uderzeniach z chmurkami ataki nie wliczają się w skill.
radze wooden shield/sword ....i tylre
i razem z qmplem o podobnych skilach trenowac
nad wodą,lowic rybki i jesc... (dawac exure i robic mlvl)
i tak raz na 30 s. 1 zezenie do krwi.
:// ale dziwne... ja nie trenowalem tylko ciagle na pol/pol bilem i mialem na 14 lvl cos 47/42
(p-set,bh shield,serpent sword)
L..i..S..e..K
05-05-2004, 22:28
Oryginalnie dodany przez NORMALY OBYWATEL RP
Jestem Knightem lv 18 skille 34/44 trenuje z 2 dwarvami shelding niechce mi rosnac co zle robie muj eq. przy treningu to knife wooden shield plate armor brass legs soldier helmet leather boots. Ponad to full def. i mam ciągle chmurki. Napiscie co zle robie i jakie zmiany powinienem wprowadzic w muj trening. I jescze jedno takie pytanko do czego sluzy Doll gdzies slyszalem ze mozna go sprzedac za 1k wienc musi ta lalka do czegos sluzyc :P :2handed:
Jak zawsze w sprawach treningu odwołam cię do tego topica (http://www.tibia.pl/thread.php?threadid=1339&boardid=7&sid=d1609adce4e99a8cc4cf2ba4dca494fa)
THE END
TEMAT DO ZAMKNIĘCIA!!
"Jak zwykle (...)" <- to mój text! :>
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.