PDA

Pokaż pełną wersje : Kolejny H lvl zbanowany !!!

Cossma
02-10-2005, 13:00
Dzis o 11:52 czyli zaraz przed zapisaniem serva wszyscy gracze Julery zobaczyli :
11:52 GM Dazetih Julera: Alextox has just been banished for cheating. If you are a cheater, you will be banished too!

Kolejny h lvl (115 Elite Knight ) dostał :ban: za kozystanie z nieoficjalnych i niedozwolonych programów (typu tibiaMC, TibiaGG, TBI).
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
---------------------------------------------------
http://img225.imageshack.us/img225/2928/bannnnnnnnn0md.jpg

Celtharis
02-10-2005, 13:06
Jeżlei to Brazyl a zteg co widze to tak.TO JA SIE CEISZE ZE DOSTAŁ BANA. X(

Cossma
02-10-2005, 13:08
Niestety Caracas to misto w Wenezueli. Ale to tez latino :p

Asthan
02-10-2005, 13:15
Kazdy kto był online dostał ta wiadomość szczegulnie interesjące to niejest

Gietol
Lepiej wruc na julere :)

Gietol
02-10-2005, 15:10
glad jak to nie wszedlem tu raz na ruski rok i mam smiechawe
:D
heuheuuehuh

alex jest chyba z venezueli jesli sie niemyle:PPPPPPPPPPP
gogoogogoo next bany na julerze blz

Damq
03-10-2005, 09:16
That's happens with cheaters ostatnio na Aurerze niejaki Isaris tez otrzymał ban za takie coś.

Rafx
03-10-2005, 11:31
Kolejny h lvl (115 Elite Knight ) dostał :ban: za kozystanie z nieoficjalnych i niedozwolonych programów (typu tibiaMC, TibiaGG, TBI).
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
---------------------------------------------------

LOL KOLEJNY?? KTO BYŁ PRZED NIM??

Volerasi
05-10-2005, 15:22
i bardzo dobrze temu noobowi Pa mnie stracilem na niego 4 bp uh i wkoncu musialem dac 10 k za wyzwolenie... Ciesze sie że ma bana

Asthan
05-10-2005, 16:13
i bardzo dobrze temu noobowi Pa mnie stracilem na niego 4 bp uh i wkoncu musialem dac 10 k za wyzwolenie... Ciesze sie że ma bana

A co ci zrobil?

Pramus
05-10-2005, 16:40

Niestety Caracas to misto w Wenezueli. Ale to tez latino

Rasiści !!!! -,- Wstydze sie, ze mam takich rodakow. X( X( X(

Miszczu
05-10-2005, 18:51
masz racje .... zobacza szweda czy br i od razu sie zaczynaja drzec powiedzmy sobie szeczerze nie przyzwyczailsimy sie do widoku ludzi o innym klorze skory i obyczajach
P.S. nawet nie wiedza jaki ktos jest naprawde

Thimburd
05-10-2005, 18:59

Niby czemu??? Brazylijczycy są o niebo lepsi od polaków. Ja bym się cieszył, jakby zbanowali jakiegoś polaka. Polacy są największym ścierwem w tej grze (przynajmniej 95% polaków). Szkoda...

@Cossma and Celtharis (again)
Widać, że jesteście zwykłymi faszystami. Macie w domu pokój ze sfastykami i obrazkiem Hitlera??? Pewnie tak.

Co do tematu, gość cheatował na własną odpowiedzialność :> A tyle tego świństwa teraz jest, boty, ułatwiacze, macra i inne badziewia. 95% używało kiedyś takiego czegoś (ja równierz kiedyś), a 90% używa non-stop (ja nie). GM'owie powinni jak najszybciej z tym walczyc :)

Celtharis
05-10-2005, 23:23
Nie jestem faszystą a wy co niby jacyś obrońcy brazyli ( do Szwedów nic nie mam bo ich nie znam)Ale brazyli nienawidze jak psów bo ****a to ***ane cwaniaki i ***E!!!!! X( X( X( I ****a co druga osoba na Juelrze to samo ci powie!!!! JAKBY CIE brazole ZABIJALIZA TO ZE POWEIDZIALES SORY ALE NEI KUPIE TEGO B>ROBE BO NIE MAM TYLE KASY I MOWISZ BYE POTEM A ONIZ E KRUWA BYELS NIE MILY DLA NICH TO KRUWA TAK SAMO BYS MOWIL ALBO ZA TO ZE NIE CHCIALEM MU SDKÓW TANIEJ OPCHNAC ALE WYWALAJA CIE Z EXPOWISKA BO ONI SA BR MAJA KUMPLI SETZER TO JEGO PROT BLA BLA BLA ***W DUPE brazylom!!!!!!!!!!!!!!!!!! X( X( X( X( X(

A prop ze niby nei rpzyzywaczili sie do inego koloru skóry osobiscie nienawidze murzynów ale do żóltych ani czerwnoych nic nie mam (murzyni dlaczego ich neinawidze bo to scierwo mysal ze jak ich troche gnebily to teraz maja same prawa is ie worzą! Albo jak oni mówia do paneinek You are nice bitch co oznacza fajna duap z ciebie jak bialy do czarnej tka pwoei to juz jakis pierodlony kafar cie za***ie i ogólnie ludzie sie podniecaja wow 50 cent a ich w siatki łapali jak psy !!! Jak sie morzna takim czymś podniecać oczywiscei nei wliczam w to apru Murzynów typu HENDRIX!!!!!!!Tylko jakies kafary co rżna zabijajaa i gwałcą.

Mastersasek
05-10-2005, 23:53
Jeszcze jeden high level powinien dostac bana Karatteka ****a taka ciota ze *** nic mu nie zrobilm i hunted !!

Rafx
05-10-2005, 23:58
Jakie znaczenie ma kto dostał tego bana, a nawiązując do tego co zauważyłem dalej w temacie.
Co wy tu wypisujecie??
Problemem nie jest rasizm. Tylko głupota:) Czy to moja wina że większośc np. takich br ma 12 lat i jest niewyrzyta?? Oto tu chodzi.**
Walczyć trzeba z ludzką głupotą a nie z br czy swe.

** Taka jest prawda o tibii, wiek graczy jest poprostu powalający, coraz częściej to zauważam. 3/4 bR na Julerze mających ponad 100 lvl to niewyrzyte buraki i dlatego tak jest. Ide o zakład że podobnie będzie na innych servach gdzie panują swe czy pl. Będzie może 5 normalnych kolesi [Bossów] ze znajomymi, a ci znajomi to będą właśnie te 12 latki, które będą cię wywalać z respu i będą mówić, IM RL BRO ........... LEAVE. A ci spoko gracze się zawsze za swymi kumplami wstawią bo kumple to kumple i tak to wygląda.
WOgule tibia polega na tym kto ma więcej kumpli z większymi lvlami, jak dojdzie co do czego i nie masz znajomych to cieńko:P
Chodzi o server pvp bo nie wiem jak jest na non-pvp, ale ten problem nie powinien tam istniec.

Flash_Radzio
06-10-2005, 00:19
Nie jestem faszystą a wy co niby jacyś obrońcy brazyli ( do Szwedów nic nie mam bo ich nie znam)Ale brazyli nienawidze jak psów bo ****a to ***ane cwaniaki i ***E!!!!! X( X( X( I ****a co druga osoba na Juelrze to samo ci powie!!!! JAKBY CIE brazole ZABIJALIZA TO ZE POWEIDZIALES SORY ALE NEI KUPIE TEGO B>ROBE BO NIE MAM TYLE KASY I MOWISZ BYE POTEM A ONIZ E KRUWA BYELS NIE MILY DLA NICH TO KRUWA TAK SAMO BYS MOWIL ALBO ZA TO ZE NIE CHCIALEM MU SDKÓW TANIEJ OPCHNAC ALE WYWALAJA CIE Z EXPOWISKA BO ONI SA BR MAJA KUMPLI SETZER TO JEGO PROT BLA BLA BLA ***W DUPE brazylom!!!!!!!!!!!!!!!!!! X( X( X( X( X(

A prop ze niby nei rpzyzywaczili sie do inego koloru skóry osobiscie nienawidze murzynów ale do żóltych ani czerwnoych nic nie mam (murzyni dlaczego ich neinawidze bo to scierwo mysal ze jak ich troche gnebily to teraz maja same prawa is ie worzą! Albo jak oni mówia do paneinek You are nice bitch co oznacza fajna duap z ciebie jak bialy do czarnej tka pwoei to juz jakis pierodlony kafar cie za***ie i ogólnie ludzie sie podniecaja wow 50 cent a ich w siatki łapali jak psy !!! Jak sie morzna takim czymś podniecać oczywiscei nei wliczam w to apru Murzynów typu HENDRIX!!!!!!!Tylko jakies kafary co rżna zabijajaa i gwałcą.

Celtharis nie *******!! Obrońcy brazylii tez cos-.- a pomysl tak: oni to moi znajomi, a może i twoi, i ty ich obrazasz-.-
albo pomysl tak: my (ci co nie myśla:br jest be a pl cacy-.-) jestesmy otwarci na wszelkie kontakty spoza kraju, bo to rozwija człowieka pod wzgledem języków obcych(a z tym lepsza praca), czy innych rzeczy. ty natomiast masz to gdzies-.- . i wlasnie to mnie dziwi. mam nadzieje ze mi przyznacie racje

Cossma
06-10-2005, 00:25
Jeśli się zastanawiacie czy mam w pokoju barwy Rzeszy to nie mam. Nie mam też wizerunku HITLERA (mimo iż przeczytalem kilka książek o nim), a dlaczego nie lubie brazylijczyków bo są bardzo podobni do polaków. A jeśli polak powie coś złego o BR to zaraz jest faszystą, a oni mogą sie wyśmiewać i obrażać polaków(chodzi mi tu wyłącznie o tibie). To tyle co mam do powiedzenia na to że ludzie którzy mie nie znają wyywają mnie od faszytów.

Jack from Rivendell
09-10-2005, 23:38
Ja nie uwazam ze wszyscy br sa niewyzytymi dziecmi. Jesli sie zastanowic to okolo polowa br h lvli jest nawet spoko. Taki Setzer czy Dulokz nigdy mi nic nie zrobili. To czy jest PA zalezy tez od ownera na jakiego akurat sie trafi :p . Czesto bywalo tak ze ta sama osoba przychodzila i grzecznie czekala az wyjde ze spawna, a czasem mnie wyp****ła (wtedy latwo zauwazyc ze postac ma wiecej niz jednego ownera :P ). Zazwyczaj ci glowni ownerzy sa spoko kolesie. Nie bronie br(bo sam nie raz mialem z nimi ciekawe historie) ale jakby niektorzy grali tez na innych servach to wiedzieliby ze swe i pl czasem sa nawet gorszymi PA. Najlepiej jest kiedy na servie nie rzadzi jedna najlepsza gildia ale jest ich pare, a najlepsi gracze maja troche ponad 12 latek :baby: ;) .

Amirez
10-10-2005, 15:47
Ja nie lubie br bo dla mnie to sa noby PA na maxa ale znowu nie mam nic to ukraincow i innych narodowosci tylko ci Br pk bo niby wojna jest a jak ty uj***jakiegos br to odrazu sie dra ze ich ubiles bez powodu to sa nooby i wszystko na ten temat tibia nie powinna byc dla nich

Red October
10-10-2005, 16:05

A my wstydzimy sie ze mamy takiego rodaka. dorosnij dziecko dorosnij....

Shein Silvershadow
10-10-2005, 16:48
A my wstydzimy sie ze mamy takiego rodaka. dorosnij dziecko dorosnij....

No i dobrze, więc niech na całym świecie każdy z każdym niech się bije, wojny niech będą, bo przecież ktoś z zagranicy to dureń... Sam dorośnij, może i według prawa już jesteś pełnoletni, ale to nie świadczy o dojrzałości umysłowej;)

Amirez
10-10-2005, 19:55
O lol jakcy niektorzy polacy sa durni powiesz cos na inny narod to odrazu cie zje****ia za to ze rasista jestes omfg. Powiedzmy sobie szczeze Br napewno nie maja takich problemow jada nas rowno i tyle tylko jest ku***a garstak sprawiedliwych polakow co zlego slowa nie dadza powiedziec na innych. Idzcie zmienic narodowosc jak tak kochacie Br

Quaker Masters
10-10-2005, 20:07
Co za noob . Nie mam pytan. X( X( X(

Amirez
10-10-2005, 21:13
Co za noob . Nie mam pytan. X( X( X(

Sam jestes n00b. I nie masz pytan bo wiesz ze mam racje LOLU

Celtharis
10-10-2005, 22:39
Jets otwarty na ludzi na inne kultury ale jak BR mówi ja nie umime po angielsku wiec ty sei naucz BR -.- znimi sie nieda gadać oni tylko coś tam sue si pega a na koncu Hunted takie mam zdanie.

Amirez
10-10-2005, 22:46
Jets otwarty na ludzi na inne kultury ale jak BR mówi ja nie umime po angielsku wiec ty sei naucz BR -.- znimi sie nieda gadać oni tylko coś tam sue si pega a na koncu Hunted takie mam zdanie.

I masz calkowita racje nie wiem jak tacy ludzie wogule lapia sie w tej grze oni zero maja inicjatywy zeby sie dogadac tylko pierdo** cos 3 po 3 i nie wiadomo o co im chodzi

eerion
11-10-2005, 00:06
I masz calkowita racje nie wiem jak tacy ludzie wogule lapia sie w tej grze oni zero maja inicjatywy zeby sie dogadac tylko pierdo** cos 3 po 3 i nie wiadomo o co im chodzi
Taaaaaa...
Sorka, ale byłeś na jakimkolwiek brazylijskim forum?
Ja byłem.
I uwierz że oni są naprawdę skorzy do nauki i chęci porozumienia się.
Wiem bo gadałem.
Część z nich nawet chciała się po polsku uczyć troche żeby móc się porozumieć.
A co by zrobił taki polak?
"mam się uczyc brazylisjkiego?" i tutaj seria bluzg pod ich adresem.
Prawda jest taka.
Poza tym czemu nie nawidzicie BR?
Ponieważ oni są tacy jak my poza jedną rzeczą - trzymają się razem, a nie jak polaczki- każdy chce swojego udupić.
Taka ejst prawda.
Polacy są bardziej żałośni.
Założyłem temat o Polakach jako noobach i komentarze były o wiele milsze dla nas niż jakie u ans są dla nich.
Po prostu większość obecnych graczy to nietolerancyjna gównażeria która myśli że pozjadała wszystkie rozumy.
I tak to wygląda.
Tak więc do widzenia dzieci - wracajcie do swoich zabawek bo nie dorośliście jeszcz żeby wyjść w świat.
Poproście opiekunów żeby nauczyli was szacunku dla innych.

Amirez
11-10-2005, 00:38
eerion jak tak bardzo ich kochasz to siedz sobie na ich forum jak ci sie na tym nie podoba. I co mnie obchodzi ze oni chca sie uczyc polskiego, ja nie wymagam zeby uczyli sie polskiego tylko niech chociasz angielskiego. A poza tym my ich nie lubimy a oni nas i nie mow mi ze tak nie jest i czy malo jest sytuacji co bylo ze jakis br huntowal polaka za to ze nie lubi polakow?? Tylko nie wciskaj kitu ze tak nie bylo nigdy bo cie wysmieje :evul:

eerion
11-10-2005, 08:40
eerion jak tak bardzo ich kochasz to siedz sobie na ich forum jak ci sie na tym nie podoba.
Mi się na tym podoba.
Z wyjątkiem jednej rzeczy - watahy dzieciaków które się wożą jak...
I szanuje ich o wiele bardziej od niejednego Polaka.
I co mnie obchodzi ze oni chca sie uczyc polskiego, ja nie wymagam zeby uczyli sie polskiego tylko niech chociasz angielskiego.
Panie a ile naszych się uczy anglika?
Połowa polaków tam grających nie umie kompletnie NIC!
A z brazylijskiego to panie daj pan spokój...
A poza tym my ich nie lubimy a oni nas i nie mow mi ze tak nie jest
Nie tak nie jest. Wystarczy że pogadasz z jakimś BRem sensownie (tak jak częśc polaków gada po angielsku tak część BR też) i możesz sobie zrobić z niego kumpla do końca gry. Czemu? Bo to nie są takie sz**** jak większość Polaków, są naprawde spoko ludźmi (w większości) no i co najważniejsze - trzymaja się razem i nie wbijają swoim noża w plecy.
czy malo jest sytuacji co bylo ze jakis br huntowal polaka za to ze nie lubi polakow??
Robiłem kiedyś pewien wywiad, chciałem go dać na stronę, ale jakoś tak wyszło ze nei dałem, tibie skasowałem i go już nie ma. Tak czy siak - był tam pewien Szwed -> ja nie podając swojej narodowości spytałem się skąd jest i co sądzi o Polakach. Powiedział że nienaiwidz polaków i jak tylko może to zabija jakiegoś bo to nooby i idioci. Widzisz gdy w końcu podałem mu swoją narodowość to mnie przeprosił za wszystko co powiedział. Czemu? Bo jak się prezentuje jakiś poziom to się nie liczy narodowość a charakter...
Tylko nie wciskaj kitu ze tak nie bylo nigdy bo cie wysmieje
Tak jest często, ale czemu? Bo sami sobie na to pracujecie. Taka jest prawda. Wybacz, ale nigdy nie byłem huntowany przez nikogo za to że jestem Polakiem. Poprostu człowiek sam sobie wyrabia marke którą ejst w stanie pokonać nawet niechęć drugiej osoby do polaków.
Coś jeszcze masz mi zamiar powiedzieć?
Aha - jak masz zamiar ciągnąc tą dyskusję to musisz poczekać do czwartku bo wtedy wracam z wycieczki ^^
najlepiej żebyś sobie rpzemyślał do tego czasu co masz do powiedzenia