PDA

Pokaż pełną wersje : Dlaczego oni to robią????

~~Samix Sagotus~~
02-10-2005, 13:48
Mam jedno pytanie dlaczego GMowie banouja ludzi na 2 tygodnie za byle co???Np. Moj przypadek napisalem na trade po polsku ze szukam ludzi na desert questa i moje konto zostało zbanowane na 2 tygodnie prosze o posty!!!

Dwimenor
02-10-2005, 13:51
Bo mają do tego pełne prawo wynikające z Tibiarules, które zaakceptowałeś podczas rejestracji?

Scream
02-10-2005, 14:15
dla przykladu, zeby inni tego nie robili. Nie moga zbanowac wszystkich ktozy nie przestrzegaja tibia rules bo nie sa caly czas online, to banuja tylko czesc ale daja surowsze kary zeby inni sie bali. chyba proste?

emilok
02-10-2005, 14:17
Mam jedno pytanie dlaczego GMowie banouja ludzi na 2 tygodnie za byle co???
bo ludzie kłamią

jesli myslisz ze byle co wg ciebie to jest zlamanie jednej z podstawowych 5 głownych zasad gry to powinienes dostac pernamentnego bana na wszystkie mmorpg'i

Warloczek
02-10-2005, 14:35
mówisz za byle co bo nei znasz zasad a takie cos istnieje.
Niektórzy mówią "zasady są poto żeby je łamać"
więc powiem ci, że bany są po to zeby je dawać dla takich jak ty
i bez bzdurnych tematów plx

Asthan
02-10-2005, 15:42
Zasady są poto zeby je amać
A bany poto zeby karać

Zaczynając gre w tibie zakceptowales zasady gry wiec jesli ich nieprzestrzegasz dostajesz kare proste

Gold'Ciaper
02-10-2005, 15:47
Zasady są poto zeby je amać
A bany poto zeby karać

Zaczynając gre w tibie zakceptowales zasady gry wiec jesli ich nieprzestrzegasz dostajesz kare proste
Taaaa......... ale w porównaniu z dzieleniem acc to to jest nic... a za dzielenie acc nie wszyscy maja bany

Lass
02-10-2005, 18:07
Taaa... ale za pisanie na trade po polsku też nie wszyscy mają bany... GM banuje za to, co zauważy -.-

Gufat III
02-10-2005, 18:15
Tak, za idiotyzm banują. Czytaj tibiarules.

Onionhawk
02-10-2005, 19:16
robią to poniewaz zlamales prawo tibii... niewiem dlaczego cie to tak dziwi...
warto przzeczytac sobie prawa i odrazu nie bedzie glupich tematow.. a dokladny powod bana to uzywanie nieangielskiego jezyka na trade channel...

TEMAT DO ZAMKNIECIA... :confused: