zaloguj się

Pokaż pełn± wersje : The evil eye

Neverblood
02-10-2005, 14:14
Widzial ktos z was the evil eye ?jesli tak to napiszcie gdzie i co wypadlo :D jezeli ktos ma filmik lub screeny to tez prosze o zamiesczenie :)

Legolas De'Shadow
02-10-2005, 14:19
Ja widzialemhity lecial z zwarciu 400-500 a z magi 700-800 Niepowiem gdzie bo sie tam ludzie bede tam dedac :baby: :baby: :baby: ja i ta tam weszlem do po 4 uhac dedlem :( :( :( :( :( :confused: :confused: :confused: :confused: Pozinej przyslismy z kumplami (nierobilem ss) i wszyscy dedlismy doszlismy do wniosku ze pojdzemy z wyzszymi lvl 8o 8o 8o 8o

poo man
02-10-2005, 16:03
@up
Widac ze masz 11 lat, powiedz mi dziecko jaka masz postac? Kazdy wie ze poprotu klamiesz. jzli jestes tkai cfany to id pogadaj z mama o takich glupotach .
@ on topic
Gdyby kto widzial TEE bylo by bardzo glosno . Podobnie bylo z Orshaballem!

Thorgal
02-10-2005, 16:13
The Evil Eye to normalny boss nie zaden tam Orshabal, respi on sie na hg na duzym cmentarzu. Evil Eye sumuje dsy i wystepuje w otoczeniu elder beholderow ktore sumuja crypt shamblery oraz gazery.

Gracz Tibii
02-10-2005, 16:21
The Evil Eye to boss. Respi się w losowym odstępie czasu w HG. Gdzie¶ na forum był filmik, a w podpisie mam link do postu w którym policzyłem statsy Evil Eye'a choć mog± być błedne.
PS. "MEDŻIK BUTON" (http://forum.tibia.pl/search.php?search)