zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Look Here

Gonzalez
03-10-2005, 00:31
Witam wszystkich ;]

Heh mam gdzieś to że padlem , tylko najgorsze jest to że Polak walił mnie też , wiecie co ? Szwed Szweda nie za***ie ale za to Polak potrafi Polaka za***ać ...ale cóż mówi się trudno , nigdy nie ufaj nikomu zawsze licz tylko na siebie , prawdziwych przyjaciół poznajemy w biedzie. B) Btw. dzieki wszystkim za posty dotyczace trapa :p

Ale nie siedzialem z zalozonymi rekoma i postanowilem wziasc sie do roboty i prosze o to rezultaty sami zobaczcie ;)

http://rapidshare.de/files/5791727/100_lvl.rec.html

Miłego ogladania B)

Randalf
03-10-2005, 00:38
Gratz :)
I co cieszyles sie ze padl Rhaldus jak bylem z nim na banshee quescie ??:> XD

Gonzalez
03-10-2005, 00:44
Nie, szkoda ze padl , to moj bro... :)

Rychulec
03-10-2005, 00:51
Gratz Levela :cup:
@offtopic:
Zemsciłeś sie na "Judaszu" ?? :)

Randalf
03-10-2005, 08:36
I co sie dziwisz ze sie cieszylem , jak bylem z toba na tych dl'ach to mnie w 4 bili (Sir Doll , Hyber Mage , Trim Zendrin i Splaash ) odziwo mnie nie zabili choc mialem zaledwie 58lvl~ . PvP RoX

Rhaldus z nimi trzyma i jest taki samym Noobem jak oni

Damq
03-10-2005, 09:58
Trzymaj sie Gonz~ fight for FREEDOM !

Masywny_Titania
05-10-2005, 14:01
Podobna sytuacja ze szwedami itd jest na titanii -.- X( X( X( X( X( X(
All moi znajomi sie przenisli na inne servy z tego powodu.
Polacy!!!! 3majcie sie razem bo nigdy zadnej wojny nie wygramy z br albo swe

Milard
05-10-2005, 15:07
Gz!Gz!Gz! Czekam na 150lev ;P 8o

Thomas
05-10-2005, 15:58
Wielkie Gratz!!!:))

Milvo
05-10-2005, 16:03
Okej grats :)

Dark Brozyn
05-10-2005, 17:00
gratz
:)))))

Mumakil
05-10-2005, 17:38
no prosze ogladam sobie filmik jak umierasz a zaraz pozniej jak nabijasz 100 level :D , gz ;)

matkow21
05-10-2005, 18:13
Nom ladnie ladnie oglondalemtez film jak cie zabijali to wstyd polak polaka lac i zabijac gdybym tam gral bym ich... ale cóz niegram

Pawik :>
05-10-2005, 19:54
Witam wszystkich ;]

Heh mam gdzieś to że padlem , tylko najgorsze jest to że Polak walił mnie też , wiecie co ? Szwed Szweda nie za***ie ale za to Polak potrafi Polaka za***ać ...ale cóż mówi się trudno , nigdy nie ufaj nikomu zawsze licz tylko na siebie , prawdziwych przyjaciół poznajemy w biedzie. B) Btw. dzieki wszystkim za posty dotyczace trapa :p

Ale nie siedzialem z zalozonymi rekoma i postanowilem wziasc sie do roboty i prosze o to rezultaty sami zobaczcie ;)

Miłego ogladania B)
A jak ty mnie ubiłeś to było dobrze?Huntujesz rodzine Mac'Clay za nic...to trzeba byc dopiero ch**** takim jak ty zeby podłożyć się 2 charem...Więc nie martw się bo tak długo jak bedziesz zabijał polaków to tak długo bedzięsz zabijany przez nich...

Kapix
05-10-2005, 20:00
@Martin~: Hooly Wooords! :)

@Gonzalez: † Congratulations, Hope You will lose It! †

Maksim
05-10-2005, 23:15
Wielkie gz Gonzo.
Ja tez niedawno nabiłem 100 :P

Tie to psi ***** , tak samo jak Zikk.
ale juz mi sie znudziło wypowiadanie na ten temat.

3m się.

Pozdro from Thems. xD

Walekifa
06-10-2005, 00:03
gratz
:)))))

10 znaków ja? ;p

Gratz gonz. ;] mamy polaka w illusion xD jest git

_talen_
06-10-2005, 02:39
Gratsik dla obu ownerów :]

Cheers.

Sekret
06-10-2005, 08:16
Bravo Gonzo :)

Ja teraz osobiście czekam jak ubijesz tego nOOba Tie

Jeszcze raz Gratz ;)

Dark Brozyn
06-10-2005, 15:21
Gratsik dla obu ownerów :]

Cheers.

przynajmniej na 2 ownerach potrafi zrobić 100 level a wy w 3 nie umiecie 50 dobić

Zikko
06-10-2005, 15:35
Watpie zeby Gonzalez potrafil ubic muche w kiblu. Jak dotknie Tie, jak dotknie kogokolwiek jest skonczony, juz jest skonczony nie ma zadnej wladzy.
Wracajcie do gry zamiast pisac takie *******y, tibia to wasze zycie, gogogo.

Thems :*

06-10-2005, 15:36
Tym razem wypowiadajacie sie chociaz na temat B).Ja mam nadzieje ,że w najbliższym czasie Gonz padnie ;),bo to jest i PA i n00b no i na koniec można dodać ,że również lizodup...

_talen_
06-10-2005, 16:16
przynajmniej na 2 ownerach potrafi zrobić 100 level a wy w 3 nie umiecie 50 dobić

hehehehehe

a myślałem że tylko Skandynawowie i Kanadyjczycy nie potrafią się z prawdą pogodzić i jaj nie mają żeby gadać jak przystało na faceta :D.

sory Misiu Brożynku ale na Arinku od samego początku jestem tylko ja ^^

Cheers.

_talen_
06-10-2005, 16:17
Tym razem wypowiadajacie sie chociaz na temat B).Ja mam nadzieje ,że w najbliższym czasie Gonz padnie ;),bo to jest i PA i n00b no i na koniec można dodać ,że również lizodup...

hum hum, wyglądasz na zmartwionego że Twojej pupci nie polizał :D.

cheers.

06-10-2005, 17:02
hum hum, wyglądasz na zmartwionego że Twojej pupci nie polizał :D.

cheers.
Ty to już najlepiej sie na tym forum nie wypowiadaj...gejszo.

Dark Brozyn
06-10-2005, 22:05
hehehehehe

a myślałem że tylko Skandynawowie i Kanadyjczycy nie potrafią się z prawdą pogodzić i jaj nie mają żeby gadać jak przystało na faceta :D.

sory Misiu Brożynku ale na Arinku od samego początku jestem tylko ja ^^

Cheers.

nie kłam, sharer :]
ja tylko tu nie sharuje no i gonzo i mac claye ;]

Gonzalez
06-10-2005, 22:46
A jak ty mnie ubiłeś to było dobrze?Huntujesz rodzine Mac'Clay za nic...to trzeba byc dopiero ch**** takim jak ty zeby podłożyć się 2 charem...Więc nie martw się bo tak długo jak bedziesz zabijał polaków to tak długo bedzięsz zabijany przez nich...

Sluchaj sobie bo w****ia mnie juz Twoje gadanie. Chcesz wiedziec za co rodzinka Twoja ma hunted ? Bardzo prosze : mr.Lyan Mac'Clay zrobil fake name mojej postaci i robil nia przekrety i wyc***al nie ta osobe co trzeba mianowice Planetobusa na 30k . Napisal to na guildi Occultus i wszyscy stwierdzili ze all Mac'Clay sa hunted za tego Lyana bo on napisal ze tak naprawde to Martin Mac'Clay jego druga prawidzwa postac. I nie mow tylko ze wlasnie Ty mnie zabijesz ?ROTLF !

Thx all ;)

-=DanieL=-
07-10-2005, 01:07
Watpie zeby Gonzalez potrafil ubic muche w kiblu. Jak dotknie Tie, jak dotknie kogokolwiek jest skonczony, juz jest skonczony nie ma zadnej wladzy.

Zamknij dupe

Lambasta
07-10-2005, 13:30
bardzo fajny filmik smiesznie to zrobiles :D

Rolas
07-10-2005, 16:03
Jaki *** z tie pogromcy zdrajca jak *** niech s*******a..... X(

Rolas
07-10-2005, 16:05

ehh szkoda gadac... gonzalez to spox ziom w przeciwiestwie do ciebie bo tie pogromca to zdrajca (...) az zal bylo na to patrzec ;(

Neho
07-10-2005, 16:46
Witam wszystkich ;]

Miłego ogladania B)

zle ci sie wydaje, szwed szweda zabije, przykladem tego jest titania gdzie unit wybil heat (obie gildie to szwedzi)

07-10-2005, 18:06
Sluchaj sobie bo w****ia mnie juz Twoje gadanie. Chcesz wiedziec za co rodzinka Twoja ma hunted ? Bardzo prosze : mr.Lyan Mac'Clay zrobil fake name mojej postaci i robil nia przekrety i wyc***al nie ta osobe co trzeba mianowice Planetobusa na 30k . Napisal to na guildi Occultus i wszyscy stwierdzili ze all Mac'Clay sa hunted za tego Lyana bo on napisal ze tak naprawde to Martin Mac'Clay jego druga prawidzwa postac. I nie mow tylko ze wlasnie Ty mnie zabijesz ?ROTLF !

Thx all ;)
Słuchaj k**** kto ci taka scieme j***** , drugi mój char to tylko Immortal Mirinda,wszyscy ci to potwierdza.Tera wymyślasz błache powody bo ostatnio o to oskarżałeś Kaspara...Taka pipe jak ty to jeszcze nie spotkałem nigdy żal mi ciebie... i powtórze jeszcze raz ,że LYAN MAC'CLAY TO NIE JEST MÓJ SECOND CHAR!!Mój second char to tylko Immortal Mirinda popytaj się wszystkich np.Slynda,Brożyna...

Kapix
07-10-2005, 18:31
Co prawda sir Gonzalez konwersacja z Toba nie jest przyjemna, ani nie stoi na wysokim poziomie. Choc musze Ci cos powiedziec. Po 1 primo to, ze jest jakis Lyan Mac'Clay dowiedzialem sie od Ciebie w tym wlasnie momencie. Po 2 primo jesli masz zamiar patrzec na 9 lvlowe postacie i przez takie oto postacie zabijac innych, niewinnych ludzi to jakos nie widzi mi sie Twoja dluga kariera na Pandorii. Po 3 primo po co mielibysmy z Martinem badz innym Mac'Clayem wyludzac kase skoro mamy jej po dziurki w nosie. Po 4 primo nie chce mi sie Tobie na sile to tlumaczyc bo jestes taki beton, ze drugiego takiego to szukac tylko na gruzowisku(dzieki Diego za pomysl ;)).

Yours or not yours, Kaspar Mac'Clay.

Gonzalez
07-10-2005, 19:50
Co prawda sir Gonzalez konwersacja z Toba nie jest przyjemna, ani nie stoi na wysokim poziomie. Choc musze Ci cos powiedziec. Po 1 primo to, ze jest jakis Lyan Mac'Clay dowiedzialem sie od Ciebie w tym wlasnie momencie. Po 2 primo jesli masz zamiar patrzec na 9 lvlowe postacie i przez takie oto postacie zabijac innych, niewinnych ludzi to jakos nie widzi mi sie Twoja dluga kariera na Pandorii. Po 3 primo po co mielibysmy z Martinem badz innym Mac'Clayem wyludzac kase skoro mamy jej po dziurki w nosie. Po 4 primo nie chce mi sie Tobie na sile to tlumaczyc bo jestes taki beton, ze drugiego takiego to szukac tylko na gruzowisku(dzieki Diego za pomysl ;)).

Yours or not yours, Kaspar Mac'Clay.

Haha.****a cala byla guildia Occultus huntowala was no to jak hunted to hunted . I niepamietam juz czy Kaspar czy Martin powiedziaal ten noob nie moja wina ze jakis koles mial dopisek Mac'Clay . To powinno was jednego nauczyc ze nie warto robic rodzinki o tych samych name.. A powyzwyac to mozecie sobie kolegow z podworka.. ! :baby:

Rutass
07-10-2005, 20:01
Powidzenia Gonzalez teraz ubij tego -.- tie cos tam :P

Mastersasek
07-10-2005, 20:07
Moim zdaniem dobrze że cie trapnęli hahahaha

Murderer
07-10-2005, 20:15
Powidzenia Gonzalez teraz ubij tego -.- tie cos tam :P

gz... myslisz?

koolton
07-10-2005, 20:47
Dobra roboota i iwdze ze jestes z Thaldusem w guild'i ten typ na azurze tempi polakow... Ale ogolnie spoko koles Wielkie gratz levelka :P

07-10-2005, 21:44
Haha.****a cala byla guildia Occultus huntowala was no to jak hunted to hunted . I niepamietam juz czy Kaspar czy Martin powiedziaal ten noob nie moja wina ze jakis koles mial dopisek Mac'Clay . To powinno was jednego nauczyc ze nie warto robic rodzinki o tych samych name.. A powyzwyac to mozecie sobie kolegow z podworka.. ! :baby:
A to nie raczyłeś się nas zapytać czy to jest nasz ziom czy my go nasłaliśmy myśl troche tempa dzido ,że głównymi liderami Mac'Clay są Kaspar,Diego i ja...Jak to powiedział Kaspar~ jak będziesz taki pochopony to "pewnie" daleko zajdziesz...Poza tym równie dobrze mogłeś sobie to zmyślić...co za problem zrobić chara na 9 lvlu

Kapix
07-10-2005, 22:14

Szczerze mowiac moi koledzy z podworka sa bardziej rozsadni i nie ulegaja czyims wplywom, czego nie mozna powiedziec o Tobie. Co do rodzinki to byla nasza sprawa i niech Ciebie glowa o to nie boli, a swoja droga jeszcze uwazaj i nie badz taki pewny siebie, bo moze sie zdazyc, ze to my Ciebie zabijemy za to, ze masz w nicku "De'Brava". Z kolei jestes na tyle falszywa osoba, ze drugiej takiej to w zyciu nie spotkalem(zachowujesz sie jak L. Kaczynski przed wyborami). To, ze niektorzy ludzie sa ze Toba to swiadczy tylko o ich dupolizostwu. Zaloze sie, ze jakbys nie mial tego lvlu to by Cie mieszali z go.wnem. Na szczescie sa ludzie, ktorzy potrafia sie na Tobie poznac sa to Nareli, Tie~ etc. I pamietaj jestes tylko jedna mala rybka w ogromnym morzu. Nie poczuwaj sie za bardzo, bo zle ci to wychodzi(zreszta nie tylko to). W filmiku powiedziales do Tie, ze jest frajerem. Tu sie mylisz to ty jestes frajerem i na dodatek falszywym. Jestes zupelnie jak latawiec, lecisz tam gdzie mocniej zawieje wiatr. To bylo kilka szczerych slow o Tobie i o Twoim postepowaniu. Musisz wiedziec, ze my Toba gardzimy i zapewne nie tylko my.
Hail And Kill~!_/

Pozdro, Kasp~

Gonzalez
07-10-2005, 22:15
A to nie raczyłeś się nas zapytać czy to jest nasz ziom czy my go nasłaliśmy myśl troche tempa dzido ,że głównymi liderami Mac'Clay są Kaspar,Diego i ja...Jak to powiedział Kaspar~ jak będziesz taki pochopony to "pewnie" daleko zajdziesz...Poza tym równie dobrze mogłeś sobie to zmyślić...co za problem zrobić chara na 9 lvlu

****a ale Ty mnie draznisz nie pytalismy sie nikogo czy to wasz char czy nie bo znalismy juz odp na to wiec walilismy all guildia . I to jest glowny powod hunta . Fajne pogrozki jestes cool !! :baby:

Mastersasek
07-10-2005, 22:17
Właśnie oglondam film (poraz 10 )gdzie cie ubijają hahahah dobre ciongle mnie cos zaskakuje hahahah nooob u sucks

Borysek
07-10-2005, 22:56
To ja Bill Pickett Selnolem tego chara na 66levie <ale gonzo wiesz o co chodzi zawsze cie lubilem !!!!!!!
Pamietaj 6k moje :D;]

07-10-2005, 22:58
****a ale Ty mnie draznisz nie pytalismy sie nikogo czy to wasz char czy nie bo znalismy juz odp na to wiec walilismy all guildia . I to jest glowny powod hunta . Fajne pogrozki jestes cool !! :baby:
Jaka odpowiedz?!JAKA K**** ODPOWIEDZ?!A ja jestem Bubble... wierzysz mi?-.- I nie ,że ja cie drażnie poprostu mówie szczerą prawde,więc z łaski swojej przestań kłamać...

Deko(z)
08-10-2005, 00:49
Pozdro Gonzi ....

Tiger mielec z tobą :)

Gamez
08-10-2005, 02:33
To dla odmiany pogratuluje :p

GZ Gonzo!

_talen_
08-10-2005, 03:19
Dobra roboota i iwdze ze jestes z Thaldusem w guild'i ten typ na azurze tempi polakow... Ale ogolnie spoko koles Wielkie gratz levelka :P

'tępi' jak już Misiu Ortografku :)

chrzanisz Misiu Ortografku :)

najlepszy przykład tępienia polakerów przez Thaldusa widać na Slyndzie i jego golden legach, Misiu Ortografku :)

jak nie wiesz co mówisz, to nic nie mów, Misiu Ortografku :)

Cheers.

Rolas
08-10-2005, 11:03
Moim zdaniem dobrze że cie trapnęli hahahaha

Zamknij dupe.

08-10-2005, 13:13
Zamknij dupe.
Jeżeli chcesz napisać tylko 2 głupie słowa to sie lepiej nie wypowiadaj...btw.też się ciesze ,że go trapneli i niech go trapuja dalej :)

tibia_tylko
08-10-2005, 20:01
to ty,ogladalem filmik jak z 5 wlasnie cie dednelo ten 111 elite i reszta xD

Murderer
08-10-2005, 22:27
hmmm "dednelo"? to byl 111 rp-.-" bo od kiedy knight strzela z x-bowa?

Wepn
08-10-2005, 22:50
Jeżeli chcesz napisać tylko 2 głupie słowa to sie lepiej nie wypowiadaj...btw.też się ciesze ,że go trapneli i niech go trapuja dalej :)

Jezu wez siedz cicho :)ocen filmik fajny-zly czy cos a nie gadasz niepotrzebnie ^.-

08-10-2005, 23:21
Jezu wez siedz cicho :)ocen filmik fajny-zly czy cos a nie gadasz niepotrzebnie ^.-
Filmik juz ogladalem xD nice trap i w miare ładne wykonanie ;)

Sargoro
09-10-2005, 12:16
Szwed Szweda nie zabije?
Sir Doll, zabity przez Luciusa~, Thaldusa i Fenze?
Jesli ma dobry powod to zabije
Pamietasz Crutha, Marbola? Nie, oczywiscie Szwed Szweda nigdy
Gratz lvlu, chlopcy