Pokaż pełną wersje : Dragon Lord by 24 druid and 29 pall
Oto film przedstawiający mój ostatni ded. Już nie gram w niestety w Tibię.
Zginołem na DL wypadły bohy itp... sami zobaczcie (moje skille was dobiją - wynalazłem nowy sposób na trenienie, stąd takie spoko skille)
link: http://rapidshare.de/files/5834959/dl_2.rec.html
Rabanbar
04-10-2005, 10:32
eeee.... wzielibyście blokera to byście go zabili (dla :)), kiepski pomysł bić w ten sposób.
Nie dziwie sie ze zdechliscie. I tak dlugo przezyliscie. Jak ogladalem ten film to sie zalamalem jak mozna byc takim noobem. Kompletna porazka. I tak miales duzo farta. Powinienes zdechnac juz przy pierwszym dragu ale ten sie zawieszal i cie nie zabil. Kompletna porazka...
Niezly hardkor. Gdyby ten drag nie przyszedl bys go zabil. W sumie miales sporo szczescia bo uhac sie na red przy niecalych 400 hp max na dlu to loteria.
Od***alo wam...Skoro macie juz bic rekordy to na slabym eq :P
Karp Di'vinci
05-10-2005, 17:50
co wy robicie to byla glupota totalna nie rozumiem gralem na forterze mialem 40 lvl ale solo z dl nie prubowalem to co wy zrobiliscie pobilo rekord totalnej glupoty :D
co wy robicie to byla glupota totalna nie rozumiem gralem na forterze mialem 40 lvl ale solo z dl nie prubowalem to co wy zrobiliscie pobilo rekord totalnej glupoty :D
Jak by nie to Ze dostałem laga to bysmy go ubili a tak to przezucil sie na mnie a ja niemoglem uciec /Adanoss/
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.