PDA

Pokaż pełną wersje : Grafa TERMbest-a

Termbest_pol
06-05-2004, 09:02
No to sie bawilem troche i zrobilem cos co uwazam ze jest takie sobie ale jest :) a wiec pokazuje :
http://termbest2.w.interia.pl/aaa.gif
http://termbest2.w.interia.pl/animation_5.gif
Coment plx :D

kotomaniak
06-05-2004, 09:56
Zabawne i pomysłowe ale kapkę zamało. Mogłeś to jeszcze dporacować ale ogólnie naprawde mi się podoba. Czekam na więcej :) .

Adaras
06-05-2004, 15:01
Hrhr, niezłe. Powodzenia. :)

p.l
06-05-2004, 15:29
Hmm jakby to łagodnie powiedzieć ...
Jakbym ja coś takiego zrobił to bym się wstydził to ludziom pokazać ... no ale cóż, każdy ma prawo pokazać swój talent ...

Czyli podsumowując
SUX

Termbest_pol
06-05-2004, 18:45
Oryginalnie dodany przez p.l
Hmm jakby to łagodnie powiedzieć ...
Jakbym ja coś takiego zrobił to bym się wstydził to ludziom pokazać ... no ale cóż, każdy ma prawo pokazać swój talent ...

Czyli podsumowując
SUX

No to zrob cos takiego czego nie chcial bys sie wstydzic bardzo chetnie zobacze a wiec stary sam SUX jestes bo ja przynajmiej mialem odwage a wiec nara X(

Vanhelsen
06-05-2004, 19:49
Niezłe te GIF'y ale też niezadobre, troszke se popracujesz i napewno niedługo nam pokażesz coś lepszego.

P.S. W czym zrobileś ten ruchomy GIF'ek ??

Matheous
06-05-2004, 20:29
Pewno w GIFanimator...Wpisz w wyszukiwarce, COS ci znajdzie... Bardzo fajny programik polecam:)

GIFy takie sobie:/

Mleczyk
06-05-2004, 20:48
le, boje sie komencic, bo widze ze p.l zostal juz zjechany za szczerosc...

nie no, spoko, ja moze bym lepszego nie zrobil ale jedna maulsienka rada - te animacje sa fajne, ale nie jako gify - polecam macromedia flasha - przez kaaze ofkorz :)

@topicmaker

btw. nie unos sie tak, jesli ktos napisze to co czuje - o to tu wlasnie chodzi, taki "zjezdzajacy" Cie koment powienien Cie zmotywowac do lepszej pracy! :) cwicz cwicz - to czyni mistrza.

pozdrawiam

Termbest_pol
06-05-2004, 22:40
[I]
btw. nie unos sie tak, jesli ktos napisze to co czuje - o to tu wlasnie chodzi, taki "zjezdzajacy" Cie koment powienien Cie zmotywowac do lepszej pracy! :) cwicz cwicz - to czyni mistrza.

pozdrawiam

Ja sie nie unosze ale jak widze kogos tak obrazajaco piszace to wiesz co sie dzieje z kazdym. ty napisales spoko i inni wiesz naprzyklad Muszisz troche dopracowac a nie cos takiego "ja bym sie wstydzil to luzdziom pokazywac" asz mnie cos bierze :D

p.l
07-05-2004, 14:55
Oryginalnie dodany przez Termbest_pol
No to zrob cos takiego czego nie chcial bys sie wstydzic bardzo chetnie zobacze a wiec stary sam SUX jestes bo ja przynajmiej mialem odwage a wiec nara X(

Oki masz racje, sorki, moja opinia była zbyt expresywna i nic nie wnosiła więc jeszcze raz:
------
- Nie napracowałeś się za bardzo wstawiając emotikony z forum
- na początku górnego gifa jest czarna linia i niewyraźne litery
- oświeć mnie co jest w drugiej klatce, bo za nic się nie mogę domyśleć? te ludki mają miesiączkę? czy zostały ciężko ranne w walce? a może to basen z krwią? :D
- wogóle w pierwszym gifie są emotikony zniekształcone podczas skalowania
- litery zupełnie stylem nie pasują
- cieniowanie bramy i dachy zupełnie myli co to ma być bo jak dla mnie z pewnością nie brama i wieżyczki
- to coś nad bramą to wogóle niewiadomo co, wygląda jakbyś się bawił w wypełnianie przykładową teksturą

podsumowując:
Cieszę się że poznajesz różne funkcje programu graficznego: wypełnianie gradientem, teksturą; że jesteś ambitny na tyle aby rzucić się na animację ...
Ale lepiej wpierw sporo poćwicz a dopiero prezentuj swoje prace

KoGuTeK
18-11-2007, 20:57
Bez komentarza :/ Słabizna...

<.<
18-11-2007, 21:20
Archeolog ;'(

Aexalven
18-11-2007, 23:53
Niesamowite o.O Wlazlenm na forum po raz pierwszy do ponad 7 miesięcy wchodze w grafikę i znajduję temat zioma, dobrego zioma, zalozony 3 lata temu, szacun xD