zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Plik CRC niedostępny

Radek 666
03-10-2005, 21:24
Otóż mam mały problem. Ściągnąłem z neta Serious Sam'a 2nd Encounter w 5 częściach po ~100 mb. Na zakończenie próby scalenia ich ze sobą pojawia się komunikat: "Scalenie z Serious Sam 2nd(...) powiodło się (plik CRC niedostępny)!" Ten plik zajmuje ~500 mb a jest w środku pusty. Czy wiecie może o co z tym chodzi? Gdyby nie to, że mam łącze 64 kb/s to bym to olał i zaczął ściągać następną grę, ale ta ściągała mi się od kilku dni, więc nie chciałbym tego czasu zmarnować.
Z góry dzięki.

Ryłek
03-10-2005, 21:50
Może się nie ściągnęło do końca (zdarzało mi się też tak kiedyś przed reinstallką systemu).
Sprawdź w której części znajduje się uszkodzony plik i ściągnij ją jeszcze raz - chyba nie ma innej rady.

Radek 666
03-10-2005, 21:57
Ekhm... Dopiero to zauważyłem. Wszystkie części są w środku puste... Zajmują sporo, ale są puste...
EDIT
Z tym "Ten plik zajmuje ~500 mb a jest w środku pusty(...)" chodziło mi o ten plik co wychodzi po scaleniu tych wszystkich części.
EDIT2
Podobno miało być do tego jakieś hasło, może to przez to...
EDIT3
Dobra, nie trzeba było tego scalać. Miałem za starego WinRara. Ale teraz jeszcze raz wyskoczył mi ten sam błąd xD.