Pokaż pełną wersje : sd UH I INNE W SKLEPACH !!! PO ILE SĄ W SKLEPACH ???
:D Witam !!!
Ściągam filmik o pk i nagle patrze a knight kupuje SD UH oraz EXPLOZION w sklepie nad depo w ankh oO zaskoczyło mnie to totalnie bo nie wiedziałe o tym do tej pory ??? :baby:
20 sd kupil za 6.5k
Macie jakiś link do tego ile kosztują w sklepach albo wiecie ile reszta kosztuje ???
Ten sklep to był ten gdzie można kupować czyste blanki itp. Czy można w każdym sklepie kupić ??? Nawet w Ab np.
:evul: Odpowidać !!!
Tak. Runy można kupićw każdym sklepie magicznym. Jest tak od update'u, kiedy to trudniej robić runy przez sp. Osobiście uważam, że one wcale nie utrudniają gry uczciwym graczom.
A ktoś zna ceny ???
Bo 6.5k za bp sd to nie wielka różnica zależy od świata 5k-5,5k a tu w sklepie 6.5k hmm ciekawe ile uh ;] i explozion ??? :evul:
Heliwurab
04-10-2005, 10:10
SZUKAJ!!!
Jezuu co za ludzie! Po co wchodzisz na forum jeśli szukać nie umiesz?? A wystarczy zobaczyć za ile mozna kupic jedną runke czegoś i se obliczyć ile bedzie za bp. OMG wiecej nie powiem, bo chcem zebyś się leniu napracował :evul:
Leniu jak nie chcesz odpowiadać to nie gadaj :p ale szukałem i znalazłem ;] ale na forum ;] cena bp uh koszt 3,5k na nowym serwie w askara za tyle sprzedawali albo 3,0 k to można bez problemu iść do sklepu ;] :cup:
Moze gdybys chodzil do szkoly, i rozumial newsy z tibii.com to bys niemial takich niespodzianek...
Osa Rumun
04-10-2005, 17:00
Zgadzam się w zupełsości z większoscią. Jak chcesz wiedziec ceny to idz do sklepu i mów
ty:hi
NPC:elo ziom
ty:ultimate healing rune
NPC:to kusztuje xxx, czy napweno chcesz??
ty:Nie dziękuje, n00by nie używają uhów
NPC:to zbijaj z mojego sklepu
http://www.tibianews.net/runeprices.asp
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.