Pokaż pełną wersje : Scaraby
Czy z moimi skillami, lvlem ( <<< tu jest :D)
i sprzetem :
Dragon Lance/ Fire Axe + Vampire Shield, C arm, W helm, P legs, P ammy, Leather boots (r0x)
Bedzie sie chociaz zwracalo za uhy expienie na scarabach ?
no jasne, nawet może wyniesiesz jakieś 210~ gp na 1 uh
Fire Necromacer
04-10-2005, 22:09
Gdzieś taki temat był i gostek miał podobne dane co ty wiec chyba dasz rade... :) jak się myle to sorry, ale mi się wydaje, że expienie bedzie miłe i przyjemne, a napewno opłacające się. Myśle, że jakbyś dobił do 70\70 to byłoby o niebo lepiej i zasówałbyś na scaraby jak na roty....
Dzieki za pomoc :)
na 30 zamierzam dobic 70/70 bo juz rzygam trainem :P
Tematu nie moglem znalesc ( sam pamietam ze byl taki ale nie moglem znalesc jakos [chwilowe uposledzenie umyslowe :D])
dasz rade, moze nawet zarobisz. Scaraby daja w zasadzie tylko gp (czasem small ametyst czy emerald lub scarab coin) i nie ma miejsca z naprawde duza ich iloscia. osobiscie polecalbym raczej cyclopoles lub cycki na poh - lepszy exp, loot w zasadzie podobny (z szansa na battle shield czy halabarde) bija slabiej niz scaraby (nie trafiaja z trucizny).
malyjanek
05-10-2005, 14:03
i nie ma miejsca z naprawde duza ich iloscia.
bez przesady w dolnych partiach na Ankrahmun sa miejsca gdzie wyskakuje po kilka naraz.Także sa dobre miejscowki z tymi potworkami.Ja tam expilem od lvl 45-50 i zrobilem te 5 lvl w 5 dni tylko na samych scarabach.Loot moze nie jest jakis boski bo zloto,scarab coiny i jakies kamienie ale za to nie spotykalem tam wielu ludzi jak na cyckach czy guardach także ja osobiscie polecam scaraby :)
a co do topicu to rowniez radzilbym nabic 70/70 i biegnij z D-lance je siekac.Na tych skilach pewnie dasz rade rowniez...
skile axe 71+ shield 68+ i moZesz expic nawet na scrabach na respie przed ancietami ;)
Wlasnie chcialem sie tez spytac od jakiego lvlu i skilli mozna sprobowac jednego zatluc?
Wlasnie chcialem sie tez spytac od jakiego lvlu i skilli mozna sprobowac jednego zatluc?
Sprobowac mozesz na 8lv ze skillami 10\10 ...a tak zeby Ci sie udalo to mysle 40lv~ skill axe 70~ oczywisice moga byc mneijsze wspolczynnniki ale ebdzie duzy uh waste ^,.,-
Sprobowac mozesz na 8lv ze skillami 10\10 ...a tak zeby Ci sie udalo to mysle 40lv~ skill axe 70~ oczywisice moga byc mneijsze wspolczynnniki ale ebdzie duzy uh waste ^,.,-
Śmieszny jesteś :) duży uh waste na skillach 45/45 jestem w stanie utłuc 5 scarabów bez uha ( ale trzeba potem szybko wiać) :P
Pawlikusiin
06-10-2005, 21:26
Dać rade to z loozikiem dasz rade, ale moim zadaniem jak jesteś w ank na scarabach to bardziej się opłaca isc na tomby i loota między innymi robic z rzeczy to o wile wiecej Ci się spłaci :]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.