Pokaż pełną wersje : Fire Devil
Witam! Oto mój (a właściwie mojego kolegi Jacha Ciacha) przedstawia on Wyprawę na Fire Devila. Niestety nie powiodło mu się, ale potem wróciliścmy po jego rzeczy (lecz cudem). Oto link: fire devil***** (http://www.sapijaszko.net/igor/Fire_Devil*****)
tylko trzeba to "to_może_być_trojan" zmienić na "zip"
Pozdro, Igor (i Jacho)
Not Found
The requested URL /igor/fire devil***** was not found on this server
..... ^_^?
wrzuc to na server plx :P
Kesaro the Necromancer
06-05-2004, 18:00
Fajnie jak by sie dało ściagnąć!!!
sorry już dziala :P to byl moj pierwszy raz
Kesaro the Necromancer
06-05-2004, 18:44
Każdy miał ten pierwszy raz a film ogólnie fajny.
lol ale smieszny film. powinien byc zatytuowany ide sie zabic:).
1. nudny bo zamiast odrazu isc sie zabic to gosciu idzie na jakies lipne roty
2.na fire devila bez uh?
3.czemu go nie potraktowal z tego sd?
Dlaczego nie zabiłeś go z SD? troche dziwna taktyka, tak samo brak many na vitke... następnym razem inaczej go próbuj zabijać (można wziąć niewidzialność).
A tak w ogole to cienki mag lvl
ancient kavu
07-05-2004, 15:57
Haha to było dobre ;p
"idziemy na fire devile".Chyba pierwszy raz widział devila bo zamiast sd uzył hmm'a, no i nie miał zbyt szybkiej reakcji(robił wszystko strasznie wolno).
Ale przynajmniej się pośmiałem :D
Hehe właśnie temu miał służyć ten temat :D Kolega chyba naprawdę pierwszy raz widział Fire Dev(b)ila :D
To nie byłem ja (ale byłem przy tym). A czemu SD nie puścił to ja nie wiem ;)
Karol ll
07-05-2004, 17:45
Pozwól, że będe szczery. Dla mnie filmik to lipa: ponad 70% filmu to marsz po Ancient Temple, walka z Rotami też do najciekawszych nie należy, jeszcze jakby chociaż mu się udało uciec przed dym FD, a on ani UHów nie miał, ani nic.
nieoglodalem filmiku ( zara go obejrze :> )
i obacze jakie bledy..
najwazniejsze to uh / exurka vitka pod reko
i z boltow lub z hmma , ja mam druida na 41 i 53 mlvlu na isarce , i z hmma jest na 3 strzaly ( po 90 jak dobrze 8o idzie .. :> ) a sd to jest ratunek , dla low-lvlowcow, jeden sd i lezy ten wredny diabel :D
Lol to było świetne nic mu nie zrobił(powinno być idziemy na roty:)) :)
Co za nOOb grał zamiast go walic z sd i poczekac najpierw na full mana zeby exura vita puscic o lol zamiast mu z sd walnac f devil padl by chyba od razu !! buahuahau :))
Oryginalnie dodany przez SkiLo
lol ale smieszny film. powinien byc zatytuowany ide sie zabic:).
1. nudny bo zamiast odrazu isc sie zabic to gosciu idzie na jakies lipne roty
2.na fire devila bez uh?
3.czemu go nie potraktowal z tego sd?
dobrze mowisz jak ogladalem ten film malo sie ze smiechu niewykęciłem o lol..... :baby: :baby:
Widać, że i w TibiCam da się komedię nakręcić ;)
Powiem jedno - jak kiedyś z kumplem do Mint się wybieraliśm to po drodze leżało z 5 ciał ubitych przez FD. Widać, że tam całe wycieczki low lvli padają .. to chyba głupota ich tam ciągnie, no chyba że od początku mają w planach zgona zaliczyć ?( Ale moim zdaniem to ma swoje plusy .. można na drodze znaleźć zlurowanego FD i to powstrzymuje n00bów od chodzenia i okradania ciałek smoka.
Winged Vallor
14-05-2004, 10:46
Albo mi sie wydaje albo ty jakis nOOb jestes ?(
Stary miales SD i nie zabiles hama :O Moja siora ma 20 lvl jest drutem i fire devile masowo wybija !
Ala the Knight
10-08-2005, 21:28
Ejj ty Carmen de'Gal to ty chyba jesteś jakiś noob chcialeś napisać Valoria a nie Warloria
omg taki lvl a taki noob :baby: :baby: :baby: Brak słów...
o boze ala wez ty przeczytaj regulamin forum nie mozna odswiezac starych tematow a ten jest z maja. OMG !
Malutki Palladino
10-08-2005, 21:32
yyy ... szfankuje mi anty wir ? :)
Plik: res://onble.dll/http_404.htm#23794
Nazwa pasożyta: Win32:Winshow [Trj]
Typ pasozyta: Koń trojański
Wersja VPS 0532-2, 2005-08-10
eh, no nie wiem ... sorki ale nie sciagne :|
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.