PDA

Pokaż pełną wersje : Dragon solo by Turizel

Tarny
05-10-2005, 19:46
Witam.
Przyszedł czas, że i ja chciałem pokonać dragona solo. Chcesz zobaczyć jak mi poszło? Sprawdź->

http://rapidshare.de/files/5911914/dragggon.rec.html

Tylko mam dwie prośby:
1) wiem, że mam małe skille i nie musicie mi tego mówić. Staram się, żeby były w miarę, niestety nie zostawiam sesji na noc, więc nie będę miał skilli 90/90 na 20 lvl ;)
2) Bardzo zły ekwipunek.. Jak wiecie (a jeśli nie to właśnie Wam mówię) Vinera to nowy świat, więc o dobry eq trudno i... drogo.

Chciałbym, abyście się skupili na walce i wskazali moje ewentualne błędy (wiem, że było ich kilka).

Ps: Na początku mała wpadka- nie spodziewałem się, że jest on zlurowany tutaj no i na początku bylem lekko oszołomiony (walka bronią jednoreczna.. ).

//Edit:
Ale głupi film, weź idź do przedszkola pobawić się z maluchami może nakręcisz coś lepszego

Nie ma to jak konstruktywna krytyka co? ;) Na takich jak Ty, na Twoje nieszczęście, niestety nie zwracam uwagi.

NinJa
05-10-2005, 20:58
Ale głupi film, weź idź do przedszkola pobawić się z maluchami może nakręcisz coś lepszego.

Masterrr
05-10-2005, 22:33
Wez Ninja zamkni pape lepszego pewnie nie umiesz zrobić -.-" a propo fajny film :) mi sie podobał ;)

Kertoipp
05-10-2005, 23:18
Ostatnio tylko same filmiki drag solo ... juz troche nudne to zaczyna byc

Grajper
05-10-2005, 23:31
znawcą nie jestem ale powiem to co ja zauważyłem. brakowało ci runek strzelających, zszedł ci prawie bp uhów a powinno max 10~~. na skille już tak nie narzekaj, jak przełamałes 1 draga to już z górki ;] uhałeś się dobrze, przy 200 hp, dostałeś 1 combosa czy nie wiem jak to nazwac, zeszło ci do 132 hp ale widać było ze chyba jesteś opanowany. ten drag rzeczywiście mógł zdziwić, nie do przewidzenia jest czy ktoś padł na nim przed tobą lurując go. nastepnym razem wcześniej przygotowywuj się na takie właśnie zdarzenia by uniknąć takiej sytuacji. jakiś rażących błędów dla mnie nie było... spróbuj tylko inaczej zmieniać swoje ustawienie w stosunku do draga-jak on sie przesuwa i skończy przechodzić to odrazu musisz zejść na dół bo zdarza się że nagle się obraca stoi do ciebie pyskiem i nie wiesz nawet skąd a tu dead i lecisz po ciało tak jak tamten kolo. jak dla mnie bylo nieźle, na dragach może i się nie znam ale swoje wiem i powiedziałem co o tym myśle. a tak na przyszłosć nie bądź taki samokrytyczny.