Poka¿ pe³n± wersje : Szko³o ty szko³o moja :)
Green Ninja
05-10-2005, 19:49
Razem z kolegami z B4 wypocilismy taki oto filmik pokazuj±cy co siê dzieje w szko³ach. Wiem ¿e to nic specjalnego ale mo¿e warto go zobaczyæ i podziwiaæ "ewolucje powietrzne" :D
http://rapidshare.de/files/5912067/Film*****.html
Wielki thx Mastherowi on jako 1 zrobi³ taki film B)
Powiem jedno gdybyscie wy widzieli co u nas jest to normalnie byscie zesrali sie ze smiechu. ;)
Green Ninja
05-10-2005, 19:59
Powiem jedno gdybyscie wy widzieli co u nas jest to normalnie byscie zesrali sie ze smiechu. ;)
A u nas :P to tylko owoc 2 dni z cyfrówk± w szkole. :p
cos sie nie scionga czekam 10 min na rapradishie i dupa:P
Film do dzialu filmy, a rozmowy o szkole raczej w OWION jest juz temat do tego:]
Green Ninja
05-10-2005, 20:09
Niemia³em nigdze indziej wzucic ni¿ na rapidshare :confused:
Niemia³em nigdze indziej wzucic ni¿ na rapidshare :confused:
przeslij mi to na
[email protected]
Green Ninja
05-10-2005, 20:12
da siê pu¶cic na maila 20 mb ??
Mi ¼dziera z rapidshare z speedem 11kb/s ;)
da siê pu¶cic na maila 20 mb ??
nie pomyslalem ej a ten co sciongnol ile to trzeba czekac!
Mi sie sciagalo ~80kb/s. Co do filmu to ciekawe byly tylko napisy koncowe -.- Zalosne bylo to jak biliscie tego goscia.
Green Ninja
05-10-2005, 20:49
a pocz±tek filmu i te kicki :)
Angel of Death
05-10-2005, 20:55
Dobre by³y tylko te salta reszta by³a ¿a³osna w szczególno¶ci bicie tego typa ... -_-
Green Ninja
05-10-2005, 21:03
zdradzê wam sekret :p
mówice ¿e lali¶my tego typa to zobaczcie w 65 sekundzie ¿e sie smieje tak samo jak ma buta na plecach to mówi ¿eby jewszcze chwile potrzybaæ ;) Ale to co ucieka³ i le¿a³ pod kaloryferem to by³o na serio :evul:
Przekopa beznadziejna widac ze nie na serio ale pocz±tek fajny mam podobna bluze.
Green Ninja
05-10-2005, 22:31
Szczerze to on troche butów dosta³ takich z ca³ej pety :) ale on jest dziwny i sie tym nieprzejmuje :D
Ja znam tego go¶cia co napocz±tku by³ :P Mieszkam w tym samym bloku co on :P:P:P
Green Ninja
06-10-2005, 08:25
Przyznasz ¿e jest sporozciagany nie¼le :p
Eeee...yy...no nie¼le nie¼le ;D
Tego ch³opaczka to na serio sklepali¶cie czy do filmu zatrudnili¶cie jako manekin?! :D
Camoorcha
06-10-2005, 15:33
Phii...
To jest nic :P
Green Ninja
06-10-2005, 16:31
Phii...
To jest nic :P
To sam zrób lepsze wigibasy ;)
@ 2x Up
No to go tak troche na serio skopalismy :) na koncu sie rozrycza³ i uciek³ <lol>
To sam zrób lepsze wigibasy ;)
Omg, co wcale ma³± samoocena...;P
Co do filmu...
Zaczyna sie fala takich filmików...
Green Ninja
06-10-2005, 20:00
Omg, co wcale ma³± samoocena...;P
Co do filmu...
Zaczyna sie fala takich filmików...
Nic z tego co napisa³e¶ nie rozumiem :D
ppowtarzam pytanie ILE CZEKAC ABY SIE ZROBIL SIE LINK NA KTÓRY KLIKNE I SIE ZACZNIE SCIONGAC
Green Ninja
06-10-2005, 20:25
zazwyczaj 20 sekund robisz to tak
1. klikasz na link :p
2. Zje¿dzasz na dol strony i klikasz free (chyba ze masz platne konto :evul: )
3.Czekasz ~20sec !
4. klikasz na link
5 Sci±gasz
hmm
po pierwsze primo
Mashter nie zrobi³ tego filmu do projectu wl±czona spory sztab ludzi a on by³ w sumie g³ównym aktorem :P
po drugie primo
Mashter zrobi³ 1 taki film? on zrobi³ inny film... nasz film mo¿e czego¶ uczyæ i wogle nabija sie z patologii tego ¶wiata itp. twój film pokazuje jedynie zastosowanie akrobatyki w praktyce a bicie tego czego¶ w czerwonym by³o jakie¶ sztuczne i wogle
po 3 primo
muzyczka niedopasowana i wogle
Nic z tego co napisa³e¶ nie rozumiem :D
chodzi mi o to, ¿e co¶ tam "sam zrób lepsze wygibasy"
Wyda³o mi siê to w pewnym sensie "chwaleniem jaki to ja jestem dobry"
Green Ninja
07-10-2005, 21:03
Tylko to nie ja robi³em te wygibasy tylko kolega z klasy B) a tak pozatym to ju¿ krencimy 2 czê¶c na pt. " Na lekcji " :D to bêdzie akcja 8o
W Kwidzynie krêcili jak bili jakiego¶ go¶cia, te¿ zamie¶cili to w necie. Ich rodzice mieli fajne uczucie potem w s±dzie...
Green Ninja
09-10-2005, 12:47
tylko my to robimy na jaja a nie naprawde :)
Skoki ok, ale kopanie tego kolesia to lekka przesada. Banda kretynow znecajaca sie nad jednymy kolesiem. I jeszcze mi tu pisze:
No to go tak troche na serio skopalismy :) na koncu sie rozrycza³ i uciek³ <lol>
Dziwne? NIE!!! Ciekawe jakby ciebie postawic w takiej sytuacji, czy tez bys sie nierozplakal.
Szczerze to on troche butów dosta³ takich z ca³ej pety :) ale on jest dziwny i sie tym nieprzejmuje :D
Moze sie boi, ze zostanie odrzucony od grupy?
Az nasowa sie tutaj cytatat "Medalionow" Na³kowskiej: "Ludzie ludzi± zgotowali ten los". Zezwierzecenie wsrod gimnazjalistow/licealistow sie szerzy. Chcecie miec powtorke z rozrywki, kiedy to czlowiek sie nieliczyl. A¿ mnie skrzywia, jak ogladam ten film (maby police?)
Green Ninja
13-10-2005, 21:03
To co¶ w czerwonej bluzie zosta³o przeproszone :D. Szydze
Tak naprawdê sam siê zgodzi³ na rolê worka. Rozrycza³ siê bo go niehconcy ( to nie my) kto¶ popchno³ na sciane ale doszed³em do wniosku ¿e goscia szkoda o¶mieszaæ i dawaæ tej scenki. Teraz to on siê nawet cieszy ¿e jest w filmie 8o. Co do pomys³u z krêceniem na lekcji dalismy sobie spokuj po tym jak dyr zabra³e jednemu z nas cyfrówke :confused: , wiêc zostali¶my tylko z 1 wiêc bedziemy kreæic co¶ spokojniejszego np. Akrobatyke. Wiêc wkrótce pojawi± siê nowe czê¶ci.
Powiem jedno...
¦MIECH!
Jak zobaczy³em jak kopali¶cie tego go¶cia w czerwonej bluzie to my¶l mi siê nasunê³a "Chia³bym tam wtedy byæ".
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.