Pokaż pełną wersje : Jak kogoś zabić przez party nie miejąc czachy???
No nie wiem jak kogoś zabic przez party nie miejoc czachy? :D
Najlepiej tak jak robisz to z monsterami, tylko, że z party :D Omg...
mmm proste jeżeli zabijesz gościa przez party nie będziesz miał czachy ale przez 15 min nie będziesz mógł wejść do dp pozatym zabijanie przez party jest uznawane troche za powiedzmy nieuczciwe
Knight mathoff
06-10-2005, 08:46
i po co zadawac takie pytanie... B) Żeby narodził się kolejny polski high lvl na 19 lvlu i zabijał słabszych? :(
Po to zadawać takie pytanie, żeby się dowiedzieć, panie 'kolejny polski high lvl na 45 lvlu'. A co Pan myślał?
Knight mathoff
06-10-2005, 20:07
Po to zadawać takie pytanie, żeby się dowiedzieć, panie 'kolejny polski high lvl na 45 lvlu'. A co Pan myślał?
nigdy nie powiedzialem ze jestem high lvlowcem... jednak ostatnio w dziale "wiesci ze swiatow" czytalem artykul jak to "high lvl" przechwalal sie ze na swiecie non pvp luruje ghoule i one zabijaja mniejszolvlowe postacie... w jaskinii swampow...
Facet mial 19 lvl... B)
a ja mma prawie 14 lvl :)
@up
Prawie rządzisz.
Odpowiedzi pomogły?
...Prawie robi wielka różnice...:D
Rabanbar
07-10-2005, 00:21
@up: Dobrze powiedziane.
@topic: Zabijając kogos w party bedziesz mial skulla tyle ze zielonego i widzisz go tylko ty. Chcesz zabijac bez czachy? Zabijaj white i red skulle.
YoungLady
07-10-2005, 12:52
@up
Mając zielonego skulla(czyli party) to widzą go wszyscy -.-"
Descartes
07-10-2005, 13:22
Nieprawda. Jeżeli jesteś z kimś w party to zieloną czaszkę widzą tylko ci, co są z tobą w party.
Knight mathoff
07-10-2005, 16:10
Rabanbar @up: Dobrze powiedziane.
@topic: Zabijając kogos w party bedziesz mial skulla tyle ze zielonego i widzisz go tylko ty. Chcesz zabijac bez czachy? Zabijaj white i red skulle.
... albo nie zabijaj wcale...
Black Warior
07-10-2005, 17:28
ja mam sposób na rooku
A wiec tak musisz mieć cup (kubek) napełniony trucizną dajesz pod nogi i szukasz nooba ktury sie wrobi musisz mu powiedzieć żeby dał na ciebie
use witch... i kliknoł puźniej na siebie zatruje się i jak niewie jak się wyleczyć padnie XD
A ja zeby wedlug poradnika byc fajnym gram do levela 30 i robie nowa postac i tak w kolko :evul:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.