zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pvp

Radziomistrzu
06-10-2005, 08:55
Wymiatana z kumplem. Gdybym miał 20 many więcej to bym zmiótł tego red skulla z e wave, a póżniej to już by było z górki :p

http://rapidshare.de/files/5931890/pk_z_lupa.rec.html

Mania
06-10-2005, 09:44
TAKIE SE TE PKOWANIE :baby:

Paxxx
06-10-2005, 10:07
czlowieku co ty wogóle zamieszczasz na tym Forum po1 ) twoje pvp = O!! a po2 ) atakowaly cie jakies naby ktorych pvp bylo(?) zblizone do twojego powienes ich uj**c spokojnie -.-' sry ale z takimi umiejętnościami to mozesz najwyzej isc na trole w ab moze cos zabijesz..eh

NinJa
06-10-2005, 16:50
Przestańcie! Pk może nie zapiękne , ale chłopak sie starał. Nie hlastajciego jego uczuć. To wrażliwe dziecko heehe..... ZARTUJE. Film może byc tylko RADZIU - ZAWSZE KUPUJ MANASY przed taką akcją bo się kiedyś natniesz. Masz fuxa że trafiłes na nabów bo inaczej byś padł. Ale looz więcej filmików i GZ 30 lvl. Elysia sux Obsidia rOx!!! To ja kamikadze jak cóś :D :D :D. Filmk spoksik sciągajcie bo warto oblookać.

@up WYJDŹ -.-

Paxxx
06-10-2005, 17:27
Przestańcie! Pk może nie zapiękne , ale chłopak sie starał. Nie hlastajciego jego uczuć. To wrażliwe dziecko heehe..... ZARTUJE. Film może byc tylko RADZIU - ZAWSZE KUPUJ MANASY przed taką akcją bo się kiedyś natniesz. Masz fuxa że trafiłes na nabów bo inaczej byś padł. Ale looz więcej filmików i GZ 30 lvl. Elysia sux Obsidia rOx!!! To ja kamikadze jak cóś :D :D :D. Filmk spoksik sciągajcie bo warto oblookać.

@up WYJDŹ -.-
hmm napisalem prawde poprostu :/ jestem szczery xD do bólu(?)

zimne_piwo
06-10-2005, 17:28
ogólnie fajne, choć słabo się przygotowałeś do pk :( a Twój kolega hmm coś szybko zwiał :D ogólnie miałeś szczęście, że spotkałeś noobów ... złapali Cię we czterech (chyba) w pułapce i uciekłeś....-.-" heh powodzenia w następnym pekowanku xD

Radziomistrzu
06-10-2005, 18:08
Słabo się przygotowałem bo się lognełem do Tibi Cam i Tibi, a tu już jakaś wiara ze skullami to nie było za dużo czasu na przemyślenia :p

Hellraider
06-10-2005, 23:27
Omfg 0 zgrania po obu stronach, nie wiem w ogole po co sie na nich rzucales, jesliby byli chociaz amatorami (bo nawet nimi nie byli) to by cie udupili w mniej niz 10 min i filmik bylby o wiele krotszy. Wystarczyl jakikolwiek field i juz bys nie wyszedl z tego trapa, btw po co w ogole polazles za tym red skullem, kazdy glupi by sie pokapowal ze go moga trapnac, no szok. uciekasz przed 3 knightami i nawet tarczy nie zalozysz, po co ci byly bursty jesli wystrzelales tylko 5, e wave na ludzi z green hp. Smiechu warte! Pvp noobs vs noobs, przynajmniej mozna sie posmiac :P

ps ten 30 lvl to ci ktos nabil, czy kupiles postac?

Paxxx
07-10-2005, 01:12
Omfg 0 zgrania po obu stronach, nie wiem w ogole po co sie na nich rzucales, jesliby byli chociaz amatorami (bo nawet nimi nie byli) to by cie udupili w mniej niz 10 min i filmik bylby o wiele krotszy. Wystarczyl jakikolwiek field i juz bys nie wyszedl z tego trapa, btw po co w ogole polazles za tym red skullem, kazdy glupi by sie pokapowal ze go moga trapnac, no szok. uciekasz przed 3 knightami i nawet tarczy nie zalozysz, po co ci byly bursty jesli wystrzelales tylko 5, e wave na ludzi z green hp. Smiechu warte! Pvp noobs vs noobs, przynajmniej mozna sie posmiac :P

ps ten 30 lvl to ci ktos nabil, czy kupiles postac?
BUAHAUHAHAUAHUAHAUHA XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD xDDDDD UAHAUaahauha dobre xD a tak btw. musisz sie jeszcze sporo nauczyc :Dradzio

Kele
07-10-2005, 07:51
Lamish style pk... Po 1st, jesli pkujesz sorciem.... to eq raczej nie bierzesz tylko tak jak w twoim wypadku to powinien byc luk,bursty,dwarvenka,scalak i to wszystko... Po 2nd, twoje umięjętności PvP są na poziomie doniczki.... Trafiałeś tylko i jedynie w cel ktory stal juz w miejscu ~5 sekund... 3th, jak oni Cię strapowali to nie powinienes nawalac z sd knighta bo nawet jesli on ma 10uhow to i tak i tak ma sporo hp... wiec go nie zabijesz... wtedy wali sie po palkach.... 4th, jak nie masz mfów to mogłeś w takich extreme sytuacjach roha zakładać...

Filmik kiepski.

PS: Twój podpis to dobry żart.

Nakiel
07-10-2005, 08:09
lo?! z takim pvp to daleko nie zajedziesz... bylo wziasc z bp gfb albo explo to moze bys dal rade ;]

Hellraider
07-10-2005, 10:57
Taa, zaczalby nawalac z gfb jak debil i by skulla dostal, a pod depo by padl od noobkow wiec nie sadze, ze dalby rade.

Avalanche
07-10-2005, 17:26
Co to za n00b grał

Radziomistrzu
08-10-2005, 11:09
Qrwa, wy mnie nie uczcie bo wiem jak sie pkuje tylko ze ojciec mi gadal ze mam konczyc i caly czas mi cos nadawal ze sie nie moglem skupic lolki. Chcecie zobaczyc to wam nakrece filma i sobie porownacie :p