Pokaż pełną wersje : hunted przez zioma:(
Pisze bo juz nie mam pojecia co mam zrobic...
Otóż wszystko zaczelo sie pewnego dnia jak jakis kolo (28lvl sorc)zaczal mi wmawiac ze mu loot baga ukradlem(oczywiscie tego nie zrobilem).Ja wtedy bylem na 18lvl.No i mnie zatakowal.Odrazu wezwalem mego kumpla(31lvl sorc)ktory na szescie mnie obronil i zabil tamtego.Pech chcial ze tamten tez mial kumpli i sie pieklo zaczelo.Moj kumpel zaliczyl deada :(
I wtedy sie zaczely problemy.Powiedzial ze chce 6 bp z hmm w zamian za smierc.Ja jako ze glupio mi bylo ze zginal przeze mnie to mu dalem 2,6k i 4 bp.
No ale teraz kolo chce nastepne 6 bp i mi huntem grozi..
No i co ja mam teraz zrobic?????
TO przeciez byl moj dobry kumpel a teraz...
Sam niewiem co mam robic teraz
stary ja bym ci radzil na spokojnie z nim pogadac bo co innego masz robic .moze masz jakis innych kumpli ktorzy przemowili by mu do rozumu. a jezeli koles tak kozysta z okazji znaczy sie ze nie byl kumplem.szkoda bo zapanowala nad nim zla sila :P
NEVER. Dałeś mu co chciał, 2.6k + 4bp, teraz niech sobie sam zrobi. Co to ? Caritas ? Bez przesady.
Miałem podobną sytuację, ale z 19 master sorcem. Missclicknąłem w niego, on mnie zaczął wyzywać, potem przyszedł jego kolega na 51, zeszły mi na nich 2 Uh'y. Dobiegłem do Venore (z outlaw camp) i dowiedziałem się, że jestem Hunted. Za missclicka ? Musiałem zapłacić 10k + BP SD + P-set. Niech się Dzieci cieszą, że komuś grę psują.
no coz musialem uciec z mojego kochanego venore.Tylko ze on ma 11lvl wiecej ode mnie,po za tym ma mase ziomkow z high lvlami.
Tak sobie mysle ze przeciez skoro zginal w somie przezemnie to musialem mu zaplacic,wiec mu zaplacilem.No ale skoro bylismy kumplami to powinen mnie juz zostawic w spokoju!!!!!!!!!
Problem jest w tym ze on tera gra na innym servie i przychodzi specjalnie na moj swiat zeby mnie zaibc.Mowi ze to sprawa honoru
Albo mu to dasz albo bedzie cie koleś tłukł do skutku. Albo zmienić świat(najtańszy sposób) :))
Bigvirus
08-05-2004, 03:47
A na jakim sevie to bylo jesli na Danubi czy Hibernie to pomoge na innych servach nic nie moge:(
Ithelios
08-05-2004, 09:46
Nic mu nie dawaj!!!Ja swoim main charem byłem huntowany tak z 7 razy w czym 3 razy na POWAŻNIE.(zdaje się że jeszcze nadal jestem :)) )Nikomu nic nie płaciłem bo tacy ludzie traktują to jako oznake słabośći.Jak mu dasz kase to zarząda jeszcze więcej i i tak cię killnie.Poćwicz PvP!!Ja uciekłem przed grupką:70lvl knight(pozdro Qoz wymoczku twoje pvp nie jest większe od szczura),35lvl pal i 39lvl sorc.Noś przy sobie magic walle i w razie czego dąż do ucieczki podziemnymi korytarzami(najlepiej na jedną kratkę szerokości,żebyś mógł zablokować łatwo).Ja tych trzech zablokowałem zwykłym barrelem+fire field(n/c-cioty nie miały destroy fieldów a sorc miał same "pierdy"-chyba z Calmery się urwał).Pokazałem fucka i odszedłem.Jak widać nie level jest wyznacznikiem umiejętności.Należy jednak dodac że istnieją profesjonaliści,którzy cię namierzą,dorwą i zajebią w 10 minut(np.Del'Toro na Isarze :D ) nawet jak się ukryjesz w najgłębszej dziurze;)Jednak tacy żądają gigantycznych haraczy więc albo się totalnie spłukujesz albo opuszczasz serw.Jednak z twojego opisu wynika,że natrafiłeś na niedoświadczonych noobów.Nie daj się! :)
NO coz ucieklem przed nim z miasta,ale mnie znalazl.musialem glupi w depo siedziec :(
Sam juz niewiem co tera zrobic.KOlo twierdzi ze jak mu dam te 6 bp to bede mial spokoj...MPOze jest tu ktos kto gra na SOlerze???
Szkoda ze nie na titani bym pomogl chodz na titanie i dolacz do rodziny Tor :) bedzie dobrze. bo ta rodzinka ma poparcie 2 gildii.
glupota bylo ze mu zaplaciles a to ze chce wiecej z tego wyniklo ... twoja glupota naste[pnym razem bendziesz wiedzial i sie tak nie dasz:)
Ja bym poprostu go olał i jak bym go zobaczył odraszu bym zwiwał :P
Mr Logest
08-05-2004, 14:44
momencik..ja jednego nie rozumiem... skoro przyłączył się ten twój kumpel do walki, zabił tamtego kolesia i go ukarali jego koledzy, to sam sobie winien.. mógł się nie mieszać..zwłaszcza skoro nie musiał zabijać. (bo ciebie obronił i nie zginąłeś..czyli powodu do zabicia jak dla mnie nie było..najwyżej do red sciągnąć.. tak to sie zdechlak poskarzył ze go PK bez powodu i już..).
Koleś chciał się obłowić lootem niby uzasadniając zabicie kogoś..a teraz żeruje na tobie.. lej na niego...rób sobie chara na rooku nowego..albo na innym serwie a tutaj daj chwile na odczekanie..albo wręcz zacznij xpic na maxa..w tydzień dojedziesz do jego lvl i wtedy mu przejdzie.
pozdrawiam
btw 4bp hmm i 2,6 k to przeplacone 6 bp hmm.
a 6 x 20 x 5 strzałów przy dobrym mlvl to lvl jak nic do odkucia.
Sa jest wiele możliwości, oto trzy z nich:
Albo płacisz i (byc może) masz spokój
Albo nie placisz i nie masz pokoju
Albo zakładasz nową postać i masz spokój....
Wybieraj :(
Re down:
To przecież wiem że on na nim huntuje :( ja mu wcale nie każe płacić tylko mówie :D
Ithelios
08-05-2004, 15:08
Oryginalnie dodany przez czarn@
Sa jest wiele możliwości, oto trzy z nich:
Albo płacisz i masz spokój
Albo nie placisz i nie masz pokoju
Albo zakładasz nową postać i masz spokój....
Wybieraj :(
Gówno prawda.Nic mu nie da to że zapłaci.Kolo wyczuł słabego nubka(bez urazy),którego można zastraszyć i teraz żeruje na nim.Nie rozumiem jak można się było tak dać.Jestem pewien na 90% że gdyby mu po raz pierwszy nie zapłacił kolo by go postraszył,postraszył a gdyby on dalej obstawał przy swoim i się nie złamał sprawa by ucichła.To nie jest po prostu profesjonalny hunter widać od razu z twojego opisu.
Yo Ming Sou
08-05-2004, 15:12
Olej go nie dość ze dostal kase od ciebie to chce wiecej miej go w D@@@@ a jak bedzie do ciebie pisal ze jesteś DEAD to daj mu IGNORE i sie tym nie przejmuj.
no i mnie dopadl :(
Walil z sd to nawet moje exury vity nie pomogly:(
Chyba jedank trza bedzie zmieniac serva :(
TYlko na jaki????
Zonwu trafie na jakiegos debila i gra spieprzona
Main Vegeta
08-05-2004, 21:12
Rozwiązaniem może być highlvlowy kumpel lub gildia. Spróbuj dostać sie do gildii i jak kolo zobaczy napis to przestraszy się że będzie miał na karku całą Twoją gildię 8) .
napisz do Game mastera (crtl +r) przy odrobinie szczęścia gostek dostanie Bana
Mr Logest
08-05-2004, 22:58
albo poswiec sie jeszcze dwa razy dzisiaj... bez equi i bez loota laz do niego niech cie zabije..i red skull mu skoczy..bedziesz mial go z glowy :P ale to wersja hard core :P
Ja również miałem hunta z 3 razy od Sehindela , Tominho i jeszcze jeden mało ważny bo to jakaś grupa 3 kolesi z 20 lvl próbowała mnie zabic to się nie przejmowałem nimi. Lecz gdy huntował mnie Tominho ( również za missclick X( ) miałem mu zapłacić k arm + 10k na początku raz padłem ( straty odrobiłem ) póżniej zrobiłem se przerwe na tydzień ( w tym czasie robiłem sobie uhy druidkiem ) ,kiedy minął tydzień znów zaczęłem grać i Tominho chyba o mnie zapomniał :P nie zapłaciłem i teraz gdy go widzę to nawet słowem już się nie odezwie.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.