PDA

Pokaż pełną wersje : Koniec Wojny

Rosus
06-10-2005, 19:36
Wymczasowy koniec wojny,
Najlepszy gracz na serwerze Sikews (101 Royal Palladin) dostal bannished lub delleted.
Najbardziej waleczny Polak, Drasen (75 Royal Palladin) dostał bana za mass killing, podajże 2 dni temu znikł mu ban.
Wszyscy, najmniejsze lvle odeszły z Holligans Army, a Fanta miała wielka przewage! W Holligans Army była żałoba jedni z nielicznych zostali.
Lecz, kto wie, może będzie rewanż!

P.S
Wiadomość Sikewsa na Tibia.Com -> Forum -> Thoria
Niemiał jeszcze bana, i myslał że wszyscy mu zapłacą.
Hunted forever : Jariaz,Drasen,Karajakataka,Leman Niiszczyciel,Lenku Ad'Miral,Vladimir Harkonnen,Mabi

150 k payment : Tirynock,Vener de'Galx,Xarturo,Zderawko Shirx,Yazonix,Warmdusher,Steelzin,Rojal Destrojer,Neuzz,Magnifiqus,Lisolosek Ad'Miral,Hallvor,Ducioryt,Alvelan Serin

50 k payment : Chkauu,Boolt faltan

Chciał wygonić, najlepszych z serwera, by niemiał konkurencji.

P.S To moja 1 wiadomość w tym dziale, prosze o litosc.
;)

Pramus
06-10-2005, 19:42
Tez jestem z Thorii ;] i napisalem juz jeden temat, a mianowicie o banie Sikewsa. racja narazie jakby przycichlo i wyglada to na koniec wojny. Sikews niepotrzebnie pisal takie rzeczy, bo wiadome od dawna bylo, ze prawie nikt nie zaplaci (tak jest na wiekszosci serwerow). dziwi mnie tylko jedna rzecz dlaczego Xarturo mialby placic mimo, ze nie bral udzialu w wojnie, a wczesniej Sikews pozwolil mu byc "neutral". czyzby blad, albo niedopatrzenie ze strony Sikewsa? :P

Maniack
06-10-2005, 22:25
Po pierwsze Drasen nie miał bana za zabijanie tylko za "Reklamowanie żeczy nie związanych z grą o.0" chyba chodziło o to że na forum Thori
napisał coś w stylu "OTS - Open Thoria Server. GM Sikews"
ale dokładnie nie wiem. Natomiast z tego co wiem Drasen gra na Saphirze
Wojna toczy się.. lecz w formie snake ataków

Co do Xartura niewiem nic :> ale wydaje mi sie że to chciwość sikewsa.

Maniack
07-10-2005, 11:59
Chica Lionarth - Oct 07 2005, 06:26:35 CET Killed at Level 75 by Drasen.
Gratz.

Elfind
09-10-2005, 14:35
Nie będe komentował twojej wypowiedzi

Korzystając z okazji chciałbym sie dowiedzieć ile osob przeszło na retried

Rosus
09-10-2005, 21:28
Drasen, prubuje znów rozbić Fantę, choć ich jest więcej, i są silniejsi, bez strategii nie mają szans !

Pramus
09-10-2005, 21:40
Po pierwsze Drasen nie miał bana za zabijanie tylko za "Reklamowanie żeczy nie związanych z grą o.0" chyba chodziło o to że na forum Thori
napisał coś w stylu "OTS - Open Thoria Server. GM Sikews"
ale dokładnie nie wiem. Natomiast z tego co wiem Drasen gra na Saphirze
Wojna toczy się.. lecz w formie snake ataków

Co do Xartura niewiem nic :> ale wydaje mi sie że to chciwość sikewsa.

Xarturo poki co chodzi wolny i nikt sie do niego nie czepia - oby tak zostalo jak najdluzej, pewnie dlatego go nikt nie rusza, bo jest rlem Damera :) On nic nie zrobil i nie powinien nic placic :p Zobaczymy co zacznie robic Sikews po banie :D

Rosus
09-10-2005, 21:46
Xarturo poki co chodzi wolny i nikt sie do niego nie czepia - oby tak zostalo jak najdluzej, pewnie dlatego go nikt nie rusza, bo jest rlem Damera :) On nic nie zrobil i nie powinien nic placic :p Zobaczymy co zacznie robic Sikews po banie :D

A może delleted? ;)

Mhm, nowym leaderem Fanty jest :
Sikevs, podajże 31 MS, new char Sikewsa? :/

Pramus
10-10-2005, 17:47
A może delleted? ;)

Mhm, nowym leaderem Fanty jest :
Sikevs, podajże 31 MS, new char Sikewsa? :/

Po 1. Sikews nie dostal deleta -,- dajcie sobie ludzie spokoj. Nie wierzycie to spojrzcie na Sikourse-2 postac Sikewsa na tym koncie.

Po 2. Postac Sikevs istniaja juz dawno i gral ja kolega Sikewsa. Nie wiem co teraz :P Sharuja znowu czy co? :)

dixi wojownik
15-10-2005, 02:24
heh Jariaz i dużo wiary wraca na thorie