Pokaż pełną wersje : Swe i polacy zdrajcy pokazuja na co ich stac
Dzisiaj na skilowaniu trapneli mnie :
Tie Pogromca 87 rp (Frajer ktory zabil Gonzalez de'Brava)
Pendragon Ginewra (Rasta Arline)
Nareli 111 rp
Splaash 79 ek
Rhaldus 59 rp
Sir Doll 85 ek
Decoy Kalluce 93 rp
A jaki mieli powod??
20:15 Liinek: for??
20:15 Decoy Kalluce: you owe him cash
20:15 Liinek: £Ó£
20:15 Liinek: proof
20:16 Decoy Kalluce: I dont give a shit
20:16 Decoy Kalluce: about proofs
20:17 Liinek: so i dont pay if you dont give me proof
20:17 Liinek: and you lie!!
Thaldus 129 ms obecnie rzadzi na Pandorii i napisal do mnie ze zabilem Spirytus Santus ( Druid Rasty Arline)
20:12 Liinek: Tell me when i kill Spirytus Santus
20:13 Liinek: so?
20:13 Thaldus: you didnt pay back to Rasta ether
20:14 Liinek: but for what =/
20:15 Thaldus: i dont know
20:15 Liinek: -.-
To tylko potwierdza ze na Pandorii nie ma co grac .
Na Pandorii to standard - zero dowodów jakiejkolwiek winy a padasz bo blabla bla ukradłeś duciaki do wyszywania babci Decoya etc. Ich wymyślone "rizony" są głupsze niż autorzy którzy je wymyślili. Też padłem za kradzież kasy i za pkowanie. Najdziwniejsze jest w tym to, że kradzież nie mogła nastąpić, bo od tego czasu gramy na arcanii i nie logujemy się. Co do pkowania to jeszcze bardziej bzdurny powódni niż w tym pierwszym - na pandorii miałem tylko raz injusta (na 2mln expa) i do tego na polaku który zaczął mnie wyzywać a jak miałem mniejszy lvl to atakował mnie. Niestety widziałem, że odszedłeś z serva i wróciłeś na niego - to był twój największy błąd.
Szanse przeżycia zwiększają się na pandorii jeżeli umiejętnie wchodzisz ważnym osobom w dupe, albo wychwalasz ich pod niebiosa (do dzisiaj mam w pamięci jak Bodum i sp.z.o.o krzyczeli razem "Hail Rhaldus"). Hehuhue.
BTW nie łam się i zmieniaj serva szkoda nerwów i czasu. Cya~
+------------+
[Edit] Ciekawe co zrobi Gonzo~ w końcu to twój przyjaciel. Niby jego bbrother to Rhaldus, więc wybierze ciebie kolege którego zna bardzo długo czy Rhaldusa który jak już wspomniałeś również cię bił.
Duza czesc polakow to przydupasy :). Ale w sumie na wiekszosci swiatów tak jest - chcesz byc kims (na danym swiecie) musisz trzymac sie ze Szwedami lub miec cholerne szczescie i nie wejsc im w droge.
@Dwik
Z Gonzem rozmawialem i on tez zmienia server bo nie ma sensu z tymi debilami sie meczyc a wchodzic im w dupe to juz wogule.
@Up
Nie mam zamiaru szwedom w dupe wchodzic jak jakis noob.
Gonzalez
06-10-2005, 22:57
@Dwik
Z Gonzem rozmawialem i on tez zmienia server bo nie ma sensu z tymi debilami sie meczyc a wchodzic im w dupe to juz wogule.
@Up
Nie mam zamiaru szwedom w dupe wchodzic jak jakis noob.
Tak dokonca to nie zmienie serva powiedzialem ze pojde na nowy swiat zrobie ms pogram ale Gonza tak szybko nie zostawie :) Troche pogram ms zobacze jak to jest :PP Zobaczymy co czas pokaze ! A powod jak to powod na naszym swiecie ... banalny ... :confused:
Cashigus
07-10-2005, 09:09
X( Polacy nie umieją się zjednoczyć... Liżą dupe szwedom...
Nie wszyscy, ale większośc.
Radgos_jr
07-10-2005, 09:19
Tak zgadzam sie pandoria to troche dziwny swiat...
liinek slyszalem ze dostales hacka ale wszyscy mowili ze to nie prawda :confused:
no ja juz sie nie orientuje...
swoja droga czy uwazacie ze nastanie wojna miedzy illusion a myller mafia?? jesli tak moze dla ciebie liinek bedzie szansa oddegrania sie na tych szwedzkich przydupasach?? 8o
Knight mathoff
07-10-2005, 16:07
heh... a wiecie co... wlasnie mialem napisac ze na Antice tak nie ma...
Ze nie proboja cie zabic za byle co.
Jednak przypomnialem sobie, jak ostatnio trapowalo mnie ze 20 osob w venore (prawie sami szwedzi) tylko ze nikt za bardzo nie mogl okreslic powodu... Uratowali mnie kumple, sprawa rozwiazana pokojowo.
Tam licza sie znajomosci... Jako ze jest sporo wysokolvlowych Polakow :p ... raczej nie ma otwartej wojny no swe vs pl czy cos w tym stylu...
Ciara lae
07-10-2005, 20:04
Thaldus 129 ms obecnie rzadzi na Pandorii i napisal do mnie ze zabilem Spirytus Santus ( Druid Rasty Arline)
Mnie sie to nie zdarzyło a w ogóle 2 razy o niczym nie świadczą X( Nie znasz sie na tibi, bo chodzą tam nooby ale nie gadają tak do ciebie raz dziennie. To że akurat tobie się dwóch dupków trafiło to tylko ironia a poza tym pandoria jest spoko
PANDORIA ŻĄDZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
Mnie sie to nie zdarzyło a w ogóle 2 razy o niczym nie świadczą X( Nie znasz sie na tibi, bo chodzą tam nooby ale nie gadają tak do ciebie raz dziennie. To że akurat tobie się dwóch dupków trafiło to tylko ironia a poza tym pandoria jest spoko
prosze ciebie..wyjdz!!13 lvl mowi do 60+ ze sie nie zna na tibi...
To juz twoja 4 Baardzo glupia wypowiedz w ostatnim czasie..(i wszystkie pamietam^^)
Walekifa
07-10-2005, 20:22
OMG,zmiana servera? To jest to czego najbardziej nie nawidze....Smak porażki...Niechciał bym (co prawda ja naszym kochanym PA góno zrobie) ale niechciał bym aby te mendy miały świadomość że to one rządza na tym servie,i że przegnali wszystkich,zapewniając sobie wygodne miejsca...
A teraz czas na noobowski tekst:
Polacy muszą się Zjednoczyć!!!!!! ALe to jest prawda,mamy dużo h lvlowych graczy,i wiele h lvlowych postaci jest po naszej stronie,gdybyśmy wszyscy się zgrali to NAreli itp.nie stanowili by żadnego problemu.....cuż niestetty zjednoczyć się jest tak trudno... =='
Wiesz on isie ciebie nie czepiaja, bo sie boja twojej 1337, 666 postaci. :)
A tak na serio to po cholere maja sobie zawracac glowe jakims 13 levelem?? Ile bys im zaplacil ?? 200 gp? 600 gp ? Oni ci nic nie robia, bo jestes dla nich zerem. Zrob sobie kiedys 60-80 level na swiecie z mocnym PA (np. Isara, Pandoria) to zobaczysz jak bedziesz mial fajnie :). To dopiero bedzie wyczyn :)
Polacy muszą się Zjednoczyć!!!!!! ALe to jest prawda,mamy dużo h lvlowych graczy,i wiele h lvlowych postaci jest po naszej stronie,gdybyśmy wszyscy się zgrali to NAreli itp.nie stanowili by żadnego problemu.....cuż niestetty zjednoczyć się jest tak trudno... =='
Na Pandori Polacy probowali walczyc :) Przez pierwszy tydzien wygrywalismy (do czego Szwedzi sie sami przyznali), ale potem nasze niezorganizowanie dal osie we znaki. W bitwach kazdy strzelal w kogos innego, zero zorganizowania. Potem wiekszosc zaczela sie przenosic.
A ciagle zmienianie serva to tez sposob na zycie :)
up@...
taa pamietam to:
1.zebranie okolo 30 polakow nad thais i pomaranczowe barwy.
2.polacy miedzy soba sie na*******aja i leje z gfb/hmm/piesci
3.wyruszamy do ab..w kazz zawracamy do thais..
4.za 5 min znowu idziemy do ab..most kolo mt.sternum..zawracamy..
5.idziemy do ab..stoimy tam 2 godziny
6.stoimy
7. nic nie robimy
8.budze sie na 2 dzien rano..patrze wchodze na tibia.pl posluchac info z pandori:shinjix pieprzy dalej glupoty ze wygrywamy ze ab i carlin jest opanowane..
8.wchodze na tibie pelny szczescia ..widze: 23432 swe przed swiatynia,w dp..leja nedveda.leja all polakow...daje loga..
9.kolejny dzien...polacy sie przenosza na inne serwy,inni placa...ja zabijam29 pala i 20-ktorys knajta z demonius..po czym ide z red skullem na poh ginac na dl..gs..dragonach..zdelejtowalem chara
Nosso Mc'Furry
07-10-2005, 20:50
Nareli 111 rp
Splaash 79 ek
Rhaldus 59 rp
Sir Doll 85 ek
Decoy Kalluce 93 rp
A jaki mieli powod??
HahahHAHauHAAU
Wlasnie tak !
Thaldus to Ambellyn z Azury jeden ze szwedow z ktorymi prowadzimy obecna wojne i sam widzisz i jest do dowod jacy sa szwedzi (wiekszosc ich) i tak bylo na Azurze ale Polacy sie postawili zycze wam zebyscie i wy sie im przeciwstawili bo za duzo sobie pozwalaja ;)
Walekifa
07-10-2005, 23:05
Omg,Z tym trzeba skończyć,innaczej całą gra wszystkich nas pójdzie na marne....Dzisiaj szwedzi cię nie huntują.Ale jutro padniesz bo bedziesz przechodziłakórat koło nich....Wykończą wszystkich jeżeli nie ruszymy głową i nie wymyślimy planu odsieczy.....Ilu polakó zaprzestało gry?Moge wymieniać nicki dziesiątkami.....Ilu szwedó opuściło pandorię? Znacznie mniej,czuję że zapowiada się kolejna wojna mająca na celu wybicia polaków z pandorii.Oni tylko czekają na odpowiedni moment....
OMG,zmiana servera? To jest to czego najbardziej nie nawidze....Smak porażki...Niechciał bym (co prawda ja naszym kochanym PA góno zrobie) ale niechciał bym aby te mendy miały świadomość że to one rządza na tym servie,i że przegnali wszystkich,zapewniając sobie wygodne miejsca...
A teraz czas na noobowski tekst:
ojojoj widac ze masz duze doswiadczenie w zmianie servera skoro masz 20 lvl :):) tak na powaznie to liinek slyszalam ze dedles bo wyzywales jednego z czlonkow gildii Tie pogromce neiwiem po co gadacie ze jest zdrajca on ma prawo grac tak jak mu sie podoba skoro ma 85 + to znaczy ze faktycznie umie grac a wy macie 10, 20 + i co wy gadacie ze on jest noobem omg wy jestescie noobki bo zamiast isc bic lvle to piszecie wielkie glupoty :baby:
Dziękuje Wasza Ariama
Smutny Misiaq
08-10-2005, 08:56
To raczej nei jest możliwe...A co do zabijania high lvlow to tez sie nie zgadzam...Po co zarabiac na pocztakujacych :] Dzis okolo 7 chcialm mnei dednac jeden typek..A ja do niego czemu zabija male lvle,tio niech sproboje z wiekszym od sibie :] I sie odczepil i preprosil... CHociazj jeden pomyslal... A zjednoczenie...Polacy mi nawet nei dali ropy jak prosilem :] Bo nei bylem z tamtego miasta... Jest pare hlvl ale oni raczej dbaja tylko o siebie...Zgadzam sie aby poczekac na to co czas pokaze...Wszytko moze sie jeszcze zmeinic...I jesczze jednoi zmiania serva moze dac im satysfakcjeze sie ich wystraszylismy...Wiec nabijac lvl i NA SZWEDA :D :D
ragafewee
08-10-2005, 09:57
taaa kolego poczekamy jak ci sie uda wbic tam 60 lvl ciekawe czy nadal tak bedziesz mowil. powodzenia...
Największą wine ponoszą Polacy! Nie umiemy po prostu żyć w zgodzie bo uważamy że jesteśmy świetnością.
Offtopic: Z tego co mi wiadomo Polska jest najbardziej niezadowolonym państwem w UE. Główny powód: Polityka. Ale to tak za nawiasem.
Walekifa
08-10-2005, 11:29
ojojoj widac ze masz duze doswiadczenie w zmianie servera skoro masz 20 lvl :):) tak na powaznie to liinek slyszalam ze dedles bo wyzywales jednego z czlonkow gildii Tie pogromce neiwiem po co gadacie ze jest zdrajca on ma prawo grac tak jak mu sie podoba skoro ma 85 + to znaczy ze faktycznie umie grac a wy macie 10, 20 + i co wy gadacie ze on jest noobem omg wy jestescie noobki bo zamiast isc bic lvle to piszecie wielkie glupoty :baby:
Dziękuje Wasza Ariama
Niepatrząc na to że to moja 4 postać na tym serverze i gram na nim prawie od początku.Pozatym Jestem facc,a wiele facców dochodzi do 20-30 lvlu i expienie staje sę tak monotonne że robią max 5k expa na dzień..... Pozatym niechodzi mi o moją zmianę servera tylko Gonzaleza...Ja niemówie że tie jest noobem,bo kto to jest noob każdy dobrze wie......Ale zdracił polaków Zabijając Gonzaleza za nic(bo osobiście nic do niego nie miał) tylko "Pomagał kolegom" ..i to mi nie pasuje :l
up@...
taa pamietam to:
1.zebranie okolo 30 polakow nad thais i pomaranczowe barwy.
2.polacy miedzy soba sie na*******aja i leje z gfb/hmm/piesci
3.wyruszamy do ab..w kazz zawracamy do thais..
4.za 5 min znowu idziemy do ab..most kolo mt.sternum..zawracamy..
5.idziemy do ab..stoimy tam 2 godziny
6.stoimy
7. nic nie robimy
8.budze sie na 2 dzien rano..patrze wchodze na tibia.pl posluchac info z pandori:shinjix pieprzy dalej glupoty ze wygrywamy ze ab i carlin jest opanowane..
8.wchodze na tibie pelny szczescia ..widze: 23432 swe przed swiatynia,w dp..leja nedveda.leja all polakow...daje loga..
9.kolejny dzien...polacy sie przenosza na inne serwy,inni placa...ja zabijam29 pala i 20-ktorys knajta z demonius..po czym ide z red skullem na poh ginac na dl..gs..dragonach..zdelejtowalem chara
haha pamietam ta wojne(smieszna byla)
Najlepsze bylo jak naszych sie zbieralo ponad 50 osobz czego polowa to byly lvle mnie jsze niz 20.a w tym samym czasie wpadal stygging,fenza,itp.(kilka osob)i wszyscy ucieczka...
Dokladnie pamietam ze bylo tak podczas akcji w venore.I ta wojne sie przegralo tym ze to jak z demoniusa wpadalo kilka osob to nasi tylko siedzieli w pzach.Moze powedzialem polowe glupot bo mialem wtedu chyba 30 sorca zaczelem 20 dni po wszystkich bez pacca...
Dark Brozyn
08-10-2005, 22:20
Nareli 111 rp
Splaash 79 ek
Rhaldus 59 rp
Sir Doll 85 ek
Decoy Kalluce 93 rp
A jaki mieli powod??
nie chcę nic mówić ale podobno zostałeś zabity za coś innego. I dobrze wiesz za co i dobrze wiesz z kim idziesz na nowego serwa i dobrze wiesz że rasta jest przez to w****iony więc po jakiego c.h.u.j.a ten temat!
nie chcę nic mówić ale podobno zostałeś zabity za coś innego. I dobrze wiesz za co i dobrze wiesz z kim idziesz na nowego serwa i dobrze wiesz że rasta jest przez to w****iony więc po jakiego c.h.u.j.a ten temat!
Normalnie nic dodac nic ujac :)
No i co fajnei jest jak sei deda nie?? A tak mnie miales huncic....Ginia ce zabila omg;p to moaj qmpela;]
1.Kolejny śmieszny temat o Polakach "zdrajcach" lmfao.
2.Zostales udupiony za co innego, powinienes wiedziec.
3.Gonzalez nie zrobi nic bo sie boi o swoja dupe...
4.Nawet najwieksze zjednoczenie Polakow nic tu nie da bo wiekszosc PLi na Pandorii nie ma pojecia o pvp, Ci ktorzy mieli odeszli dawno :)
5.Jesli chodzi o Thaldusa to znalem go jako Ambellyna i teraz jest napraaawde inny :)
I nikt nikogo nie huntuje za to ze jestes polakiem/brem/ukraincem czy obywatelem demorkatycznej republiki konga. Jestes idiota/troublemaker wtedy padasz.
/zikk
Mondragon
09-10-2005, 01:06
@Up
Tak ale rowniez mozna pasc od miecza Dolla!U niego przewaznie ma sie deda za nic.I przez takich ludzi wlasnie nie chce sie grac na Pandorii-.-
Nareli 111 rp
Splaash 79 ek
Rhaldus 59 rp
Sir Doll 85 ek
Decoy Kalluce 93 rp
A jaki mieli powod??
Witam.
Ten wasz Thaldus to nikt inny jak Ambellyn na Azura-jeden i ten sam owner. Ambellyn walczyl kiedys zemna na Azura ale spierniczyl jak kazdy inny "Swe" na new world.To jest cieniak jakich malo tak samo jak Fenza-Elanoz na Azura.
Wracajac do tej waszego placenia-zawsze tak bedzie swe nie odczepi sie od was zaplacisz raz bedziesz placil all time poniewaz stwierdza ze jestes debilem ktory za wolnosc zaplaci a to nie tedy droga wiec ja z mojego miejsca nie zaplacilbym i walilbym jakis smiesznych swe..
I po 3 co do "niby polakow"-to nic innego jak nooby ktorzy boja sie przeciwstawic swe player-nie zasluguja wogole na miano ludzi ktorzy moga uwazac sie za mocnych bo to sa NOOBY ze masakra
Hail Wanted in Azura
Yours Franco de'lago-Gunman of Wanted
Hail
Dark Brozyn
09-10-2005, 10:22
Witam.
Ten wasz Thaldus to nikt inny jak Ambellyn na Azura-jeden i ten sam owner. Ambellyn walczyl kiedys zemna na Azura ale spierniczyl jak kazdy inny "Swe" na new world.To jest cieniak jakich malo tak samo jak Fenza-Elanoz na Azura.
Wracajac do tej waszego placenia-zawsze tak bedzie swe nie odczepi sie od was zaplacisz raz bedziesz placil all time poniewaz stwierdza ze jestes debilem ktory za wolnosc zaplaci a to nie tedy droga wiec ja z mojego miejsca nie zaplacilbym i walilbym jakis smiesznych swe..
I po 3 co do "niby polakow"-to nic innego jak nooby ktorzy boja sie przeciwstawic swe player-nie zasluguja wogole na miano ludzi ktorzy moga uwazac sie za mocnych bo to sa NOOBY ze masakra
Hail Wanted in Azura
Yours Franco de'lago-Gunman of Wanted
Hail
po co się odzywasz jak nawet nie wiesz o co chodzi ?
liinek po prostu odbił dziewczynę raście i rasta się chciał zemścić i nie dać grać liinkowi na pandorii. Decoy to bloodbro rasty to mu pomógł. A liinek ostro wyzywał Tiego, więc ten usłyszawszy że liinek ma zostać zabity, poprosił kumpli z myler mafia (nareli itp) i pomógł zabić liinka.
można zamknąć
dlatego wybralem berylie :evul:
Dark Brozyn
09-10-2005, 12:16
o boże berylia wcale nie lepsza tylko takiego lola na 16 lvl to nawet nikt nie rusza
Murderer
13-10-2005, 17:28
heuahauha niezle sie usmialem czytajac ten temat ;]
Walekifa
13-10-2005, 22:15
@ UP
Lol,teraz się obudziłes? :p
Dark Brozyn
14-10-2005, 00:21
sprzedawał chyba chara i się teraz obudził :p
Dobrze Thaldus z ekipa robi ze was wy*******a z Pandorii... Bo im mniej "polakuf" tym lepiej.
Gdyby mi chara nieskasowali, dzis pewnie bym robil to samo.
Walekifa
14-10-2005, 01:04
Dobrze Thaldus z ekipa robi ze was wy*******a z Pandorii...
CO ty chciałeś przez to powiedzieć?bo niezrozumiałem....Zrobię ci przykrą neispodziankę i powiem ci ze thaldus stoi po zupełnie innej stronie.....
Gdyby mi chara nieskasowali, dzis pewnie bym robil to samo.
Tak.....To był pewnie char na 15 lvlu któym dużo byś zdziałał......
Bo im mniej "polakuf" tym lepiej.
Skoro tak myślisz to niegraj w te gre..będzie lepiej......
Sting_Ninja
14-10-2005, 03:52
@Topic:
Czemu mowisz ze Polacy to zdrajcy? Ze co ze wola szwedow od ciebie to juz zdrajcy? Czlowieku to jest tylko gra albo ktos cie lubi albo ktos cie nienawidzi.
Jestes kolesiem albo wrogiem. 90% polakow zabija sie wzajemnie a ty o zdradzie mowisz. Pomysl...
Dark Brozyn
14-10-2005, 10:03
@Topic:
Czemu mowisz ze Polacy to zdrajcy? Ze co ze wola szwedow od ciebie to juz zdrajcy? Czlowieku to jest tylko gra albo ktos cie lubi albo ktos cie nienawidzi.
Jestes kolesiem albo wrogiem. 90% polakow zabija sie wzajemnie a ty o zdradzie mowisz. Pomysl...
po co się udzielasz jak gówno wiesz lolq
nie wiem o co chodzi ale dzisiaj w Thais MM bilło Relyta który niewiadomo jak i skąd(przynajmniej dla mnie) znalazł się w LCN
Walekifa
16-10-2005, 18:09
a ja chciałem jeszce dodać że wczoraj NAreli,drotter i troche innych znanych nam postaci ;] .Byli w Ab sobie popkować...Troche fragó było...Jak zwykle zaco? Za chęć do życia i miłość do Ojczyzny....
@Topic:
Wreszscie ktos normalny, chyba zaczne wierzyc w Boga. Szkoda ze ostatnie zdanie twojej wypowiedzi jest tak abstrakcyjne.
@Brozyn: taka wypowiedz nie wymaga jakiejkolwiek znajomosci sytuacji na serverze. Uwazaj na swoje du p sko lepiej.
siema. masz dla Thaldusa zaplacic zeby nie byc hunted???
Umm nie gram na pandorii od 24 października, po co mam placic skoro i tak nie potrafi zabic >_>
/Zikk
Derkases
27-10-2005, 19:15
Pandoria to dziwny server....nic nie zrobisz masz hunta :( Jesli nie znasz szwedow mozesz latwo pasc nie rozumiem innych po co liżą dupe szwedą jak naprzyklad Tie =\
Pandoria to dziwny server....nic nie zrobisz masz hunta :( Jesli nie znasz szwedow mozesz latwo pasc nie rozumiem innych po co liżą dupe szwedą jak naprzyklad Tie =\
hunted without payment option, enjoy your game now :)
btw. nie jestem hunted "za nic"
Dark Brozyn
27-10-2005, 19:28
pff a za co? i napisz nick chara
zikk?:D:D
napisalem na forum pandorii w temacie o twoim duelu z cetimusem ze Clastor to pała :P:D
Pandoria jest tak nudna ze tylko pkowanie mnie bawilo :)
btw. gratz deada
Tomeczek
31-12-2005, 23:02
powiem tylko jedno (tzn. napisze :P), za przykład podam trenowanie w mieście, psu wytłumaczysz, małpie wytłumaczysz ale polakowi nie wytłumaczysz żeby nie zabijał np. bugów, badź summonów, więc sami sobie jesteśmy winni :)
wspolczucia teraz na kazdym swiecie mozna zlapac hunta za nic :/
Nareli 111 rp
Splaash 79 ek
Rhaldus 59 rp
Sir Doll 85 ek
Decoy Kalluce 93 rp
A jaki mieli powod??
Haha :) Trafilem na ten temat przypadkowo szukajac innego :)
Ale beka. Spiritus~ nigdy nie byl moim charem tylko mojego rla.
Od czasu jak byl retired to sie wykozystywalo jego name do PA.
Ginewra nie ja cie zabilem bo bylem w szkole wtedy tylko ziomek z novej. I wcale nie za to ze Arlinka byla z toba jak to powiedzial Brozyn bo za to to Dreycler padal... Ty padles za to ze ziomek z novej cie nie lubil i po hydra huncie z Decoy`em Sia powiedzial "idziemy zabic liinka?".
Myller Maffia pomogla bo tez cie nie lubili i dlatego ze to rle Decoya. No i padles ;/
Hehe... Niezla odp po 3 latach ale czasem dobra opcja jest powspominac akcje ze szczytu swietnosci Pandorii.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.