Pokaż pełną wersje : Hacked & Deleted
Flaa jeden z przewodcow Excessum zostal shakowany
Flaa, will be deleted at Dec 06 2005, 11:09:50 CET
Spadl ze 129lev na 90..
Excessum sie rozpadlo
ciekawe co bedzie z wojna...
eeee I dobrze mu tak... bylem hunted u niego ; >.Humm zrobie liste tych ktorzy chca mnie zabic ..:)
Liczmy na cud...
ostatnia szansa uwolnienia valori od boundu: polaczenie swiatow ktore powstaly w tym samym czasie: Dczyli valoria z...isara?nie wiem co powstalo rowno z valoria..
eeee I dobrze mu tak... bylem hunted u niego ; >.Humm zrobie liste tych ktorzy chca mnie zabic ..:)
Liczmy na cud...
ostatnia szansa uwolnienia valori od boundu: polaczenie swiatow ktore powstaly w tym samym czasie: Dczyli valoria z...isara?nie wiem co powstalo rowno z valoria..
Powiem ci jedno chłopcze: jestes j***nym frajerem jak mozesz powiedziec 'dobrze mu tak' zastanowiles sie?! czlowieku pomysl co by sie stalo gdybys mase czasu poswiecil doskonaleniu chara 129 lvl to bardzo dobre osiagniecie ...a nagle w ciagu kilku(nastu?) minut tracisz prawie all...chocby byl super wrogiem współczuje mu..taka strata eh J**AC HAKERÓW!!! 4EVAH
up@
Tia..jak nie ma sie do czego przyczepic to najlepiej zwrocic uwage na wiek i powiedziec ze jestem ***anym frajerem..smutne:(
>>pomysl co by sie stalo gdybys mase czasu poswiecil doskonaleniu chara 129 lvl to bardzo dobre osiagniecie <<
Powiesilbym sie-.-j/k
Nigdy nie osiagne takiego poziomu i doskonale o tym wiem.
>>chocby byl super wrogiem współczuje mu<<
A ja bym zyczyl milego i dlugiego zycia w rl...
Nie masz racji itachi!! Excesum istnieje ale jest nowy leader :)
Hail Excesuum
Gdy pisalem posta excessum nieistnialo ;) Sformowali sie odnowa :)
up@
Tia..jak nie ma sie do czego przyczepic to najlepiej zwrocic uwage na wiek i powiedziec ze jestem ***anym frajerem..smutne:(
>>pomysl co by sie stalo gdybys mase czasu poswiecil doskonaleniu chara 129 lvl to bardzo dobre osiagniecie <<
Powiesilbym sie-.-j/k
Nigdy nie osiagne takiego poziomu i doskonale o tym wiem.
>>chocby byl super wrogiem współczuje mu<<
A ja bym zyczyl milego i dlugiego zycia w rl...
czlowieku mi chodzi o to ze pisząc dobrze mu tak ośmieszasz sie tyle.
aha i powiedz gdzie jest moja wzmianka na temat twojego wieku? :|
Podroznik
09-10-2005, 14:09
Flaa jeden z przewodcow Excessum zostal shakowany
Flaa, will be deleted at Dec 06 2005, 11:09:50 CET
Spadl ze 129lev na 90..
Excessum sie rozpadlo
ciekawe co bedzie z wojna...
Valoria stracila juz wiele legend...kolejnom jest Flaa :/
Nielobialem go ale Respect...
Z wojnom co ma byc ? Dawno juz jest pzegrana :(
Obecnie powstala nowa gildia ktora chce zrzeszyc najlepszych polakow na serwie i wykupic sie .Fajny pomysl lecz zapozno zbyt duzo polakow oposcilo ten serwer.Po zatym tam i tak polacy niemajom szans na wolnosc.
> i tak polacy niemajom szans na wolnosc
Chłopie ty wiesz ile ten kraj przeszedł powstań? : )
Zamiast się załamywać i biadolić o jak mi niedobrze bo ten duży mnie bije, doskonale się bawię noobską postacią kąsając troglodytów z czerownymi czachami : D
Naprawdę można wiele zdziałać, jak przeciwnik ma związane ręce przez groźbę bana, trzeba się tylko zorganizować. Napadać tuzinem low leveli. Uderzać w czułe punkty:
-wrzucać śmiecie do domków
-zasypywać spamem depoty
-blokować kapitanów na statkach
-blokować na kładkach i atakować do śmierci lub bana
-łazić za nimi i wrzeszczeć paszkwile : )
A najważniejsze to nie siedzieć na tyłkach i jęczeć że się grać nie da.
Da się.
AmonRudth
09-10-2005, 17:52
@up
I te zachowanie mi się podoba a nie podawać się.Kiedy jeszcze jest szansa na wygraną.
Eny the Noob
09-10-2005, 17:55
Szkoda bo byl jeszcze cien szansy ... Chociaz i teraz jakis pewnie jest :/
> i tak polacy niemajom szans na wolnosc
Chłopie ty wiesz ile ten kraj przeszedł powstań? : )
Zamiast się załamywać i biadolić o jak mi niedobrze bo ten duży mnie bije, doskonale się bawię noobską postacią kąsając troglodytów z czerownymi czachami : D
Naprawdę można wiele zdziałać, jak przeciwnik ma związane ręce przez groźbę bana, trzeba się tylko zorganizować. Napadać tuzinem low leveli. Uderzać w czułe punkty:
-wrzucać śmiecie do domków
-zasypywać spamem depoty
-blokować kapitanów na statkach
-blokować na kładkach i atakować do śmierci lub bana
-łazić za nimi i wrzeszczeć paszkwile : )
A najważniejsze to nie siedzieć na tyłkach i jęczeć że się grać nie da.
Da się.
stary ty chyba nie grales na valorii... podroznik zna polityke valorii i mowiac ze wojna jest przegana wie co mówi -.- sam tam gram wiec takze moge powiedziec ze wojna jest ehh..przegrana ://// moze szansa by bylo gdyby wszyscy którzy odeszli powrócili ale na to jest szansa równa 0.
AmonRudth
09-10-2005, 19:14
@up
Wojne można byłoby wygrać ,gdyby wszyscy się zorganizowali.I by robyli hunty na pojedyncze sztuki.Tak samo robił Bound atakowali najczęsciej grupą i zabijali pojedyncze osoby.Coś trzeba zrobić ,bo jak widze jak ludzi z Boundu przed dp ,a ludzie pod protekcją po prostu nawalają sobie 10-15lvl postacie.I znacznijcie działacz po płacz nic nie da.I tak jak się wykupicie to myślicie że długo będziecie wolni.
Metal Master
09-10-2005, 22:48
@up Święte słowa polacy muszą sie zebrac i razem sie dobrac z jaka inna gildia bo sami nie damy rady za mało jest h-lvl polaków na Valorii
> stary ty chyba nie grales na valorii...
do apitova strzelałem z hmmów a kumpel z sd, bezkarnie
blokowaliśmy kapitana niebieskią jagodę doprowadzając do furii choleryków z bound, bezkarnie
chodzimy pod ich gildię obrażając ich ludzi i bezczelnie trenując Distance na ich redskulach, właściwie bezkarnie : )
wysłaliśmy dwa tysiące listów (postman quest się przydaje czasem huehue) do jednej takiej żeby jej uprzykrzyć grę jak ubiła mojego kumpla, bezkarnie
reakcje ludzi są często pozytywne, wystarczy wspomnieć jak zupełnie spontanicznie banda kochanych nobków otoczyła pod depo ich hi levela i nie puszczała : )
nie trzeba tak wiele żeby było dosyć śmiesznie, trochę wygłupów, trochę zmarnowanych run, i trochę organizacji
to nie jest jakaś abstrakcja
Podroznik
10-10-2005, 11:20
> stary ty chyba nie grales na valorii...
do apitova strzelałem z hmmów a kumpel z sd, bezkarnie
blokowaliśmy kapitana niebieskią jagodę doprowadzając do furii choleryków z bound, bezkarnie
chodzimy pod ich gildię obrażając ich ludzi i bezczelnie trenując Distance na ich redskulach, właściwie bezkarnie : )
wysłaliśmy dwa tysiące listów (postman quest się przydaje czasem huehue) do jednej takiej żeby jej uprzykrzyć grę jak ubiła mojego kumpla, bezkarnie
reakcje ludzi są często pozytywne, wystarczy wspomnieć jak zupełnie spontanicznie banda kochanych nobków otoczyła pod depo ich hi levela i nie puszczała : )
nie trzeba tak wiele żeby było dosyć śmiesznie, trochę wygłupów, trochę zmarnowanych run, i trochę organizacji
to nie jest jakaś abstrakcja
Mueheh i tym ze sobie walisz hmm czy tam sd po Apitovie myslisz ze wygrasz albo cos zdzialasz ? :baby: Co najwyzej "doprowadzając do furii" Bound, ale wscieklosc ich niezabije :p
Ja , My tez im uprzykszamy czasem zycie i niemosze miec do tego low lvli...
wystarczy jak mamy pzewage liczebnom i ganiamy za nimi :]
To twoje pzeszkadzanie jest ok i oby tak dalej ale tym sie wojny niewygra
I czasem niemozna wygrac......czeba wiedziec kiedy jest koniec :(
Niemowie ze sie podaje czy cos ale........Mimo iz wiemy ze niewygramy walczymy.....
Mueheh i tym ze sobie walisz hmm czy tam sd po Apitovie myslisz ze wygrasz albo cos zdzialasz ? :baby: Co najwyzej "doprowadzając do furii" Bound, ale wscieklosc ich niezabije :p
Ja , My tez im uprzykszamy czasem zycie i niemosze miec do tego low lvli...
wystarczy jak mamy pzewage liczebnom i ganiamy za nimi :]
To twoje pzeszkadzanie jest ok i oby tak dalej ale tym sie wojny niewygra
I czasem niemozna wygrac......czeba wiedziec kiedy jest koniec :(
Niemowie ze sie podaje czy cos ale........Mimo iz wiemy ze niewygramy walczymy.....
dokladnie taki dzialaniem jak wymienil tamten kolega nic wielkiego sie nie zrobi a pozatym cos mi sie nichce wierzyc zebys mial okazje sobie strzelac do apitova z sdków i hmmów because on nie stoi pod dp tylko ciagle jest w ruchu expi albo go nie ma :PPP wiec nie probuj przytaczac beznadziejnych pomysłow...i powiedz czy grales wogole na tej Valorii
Podroznik
10-10-2005, 11:32
@up
I te zachowanie mi się podoba a nie podawać się.Kiedy jeszcze jest szansa na wygraną.
Rolf :] optymista hihi
Podroznik
10-10-2005, 11:34
Paxxx mozes sie zemnom skontaktowac na Furoze -> Zwierz
[> a pozatym cos mi sie nichce wierzyc zebys mial okazje sobie strzelac do apitova z sdków i hmmów
blokada statku w thais robi swoje, ty defetysto
w sumie nie wiem czy na blokowanie się zdecydujemy raz jeszcze, bo żaden gm raczej nie będzie wnikał po czyjej stronie jest moralna racja, tylko walnie ban za pragraf 3b.
>Mueheh i tym ze sobie walisz hmm czy tam sd po Apitovie myslisz ze wygrasz albo cos zdzialasz ?
jakby nas tam było więcej to facet albo by musiał wzywać swoich pretorian do pomocy albo pożegnałby się na miesiąc z graniem - to nie jest mało
po za tym nie uważam za właściwe zmiany świata bo 'tu się grać nie da' i tak dalej, nigdzie się da jak będziemy się dawać traktować jak owce
Podroznik
10-10-2005, 12:41
<>jakby nas tam było więcej to facet albo by musiał wzywać swoich pretorian do pomocy albo pożegnałby się na miesiąc z graniem - to nie jest mało
Ej albo ty jestes newbie albo noob.
Bo mozecie atakowac Apitova w 20 osob a on was moze zabic wszystkich.
Wiesz czemu ? Znasz te paragrafy :baby: Hahaha...
A no powiem ci czemu bo jesli wy go zaatakujecie pomimo ze on ma red skola to wam sie pojawiajom yellow skule ktore widzi osoba atakowana w tym pzypadku tylko Apitov, wy ich niewidzicie. I wiesz co?, on moze was tam pocwiartowac bo wedlug paragrafu ktorego nieznasz ma prawo sie bronic bez zadnych konsekwencji .
> I wiesz co?, on moze was tam pocwiartowac bo wedlug paragrafu ktorego nieznasz ma prawo sie bronic bez zadnych konsekwencji
ok, więc dlaczego nie poćwiartował? staliśmy tak sobie na kładce zużywając systematycznie runy, a on jednak nie poćwiartował, mimo paragrafu którego ja nie znam a który dawał mu prawo do samoobrony, hmmm
hmm, i dlaczego jeden pretorian chował się przede mną po całym thais zamiast po prostu po raz CZWARTY ubić natrętnego nooba nieznającego się na paragrafach?
Podroznik
10-10-2005, 12:54
[QUOTE=narwik][> a pozatym cos mi sie nichce wierzyc zebys mial okazje sobie strzelac do apitova z sdków i hmmów
blokada statku w thais robi swoje, ty defetysto
w sumie nie wiem czy na blokowanie się zdecydujemy raz jeszcze, bo żaden gm raczej nie będzie wnikał po czyjej stronie jest moralna racja, tylko walnie ban za pragraf 3b.
Chyba niegrales w tibie od ostatniego update. X(
Bo teraz na statkach jest pz, wiesz co to pz ? 8o
Pz to protection zone tam nieda sie atakowac inych graczy.
"W ryj Ci napluje a Ty nawet niepoczujesz co zujesz"
Wes sie zastanow co piszesz :p
Podroznik
10-10-2005, 12:57
> I wiesz co?, on moze was tam pocwiartowac bo wedlug paragrafu ktorego nieznasz ma prawo sie bronic bez zadnych konsekwencji
ok, więc dlaczego nie poćwiartował? staliśmy tak sobie na kładce zużywając systematycznie runy, a on jednak nie poćwiartował, mimo paragrafu którego ja nie znam a który dawał mu prawo do samoobrony, hmmm
hmm, i dlaczego jeden pretorian chował się przede mną po całym thais zamiast po prostu po raz CZWARTY ubić natrętnego nooba nieznającego się na paragrafach?
A co ty mozesz ? zuzyjesz pol bp hmm a Apitov uzyje raz exure vite.
Temu was niezabijom bo my robimy takie podpochy, atakojemy ich noob charami jak zabijom, to majom wtedy pz lock pzez 15 minot, tzn ze niemogom wejsc do pz pzez 15 minot, i jak zabil nam noob chara to my logowalismy sie w 10 + osob.... i albo uciekl albo zginol :]
Wiesz juz czemu niezabijom jakiegos noobka ?
Podroznik
10-10-2005, 13:17
Narwik bardzo dobze ze prowadzicie takom dzialalnosc :)
Ale niezbywaj sie zemnom bo niemasz racji ;)
> Wiesz juz czemu niezabijom jakiegos noobka?
wyjaśnij mnie ty taką rzecz:
red skull zaatakowany przez kogoś zabija atakującego bezkarnie ('ok') czy nie ('unjustified)'?
na moją logikę ma 'unjustifa' bo inaczej by takie anioły cierpliwości z apitova i reszty nie były?
api sprowadził nam obu wtedy na kładce hp niemal do ostatniego piksela, ale nie zabił, mimo że runy jeszcze nam się nie skończyły - no to przecież MUSI mieć jakąś karę za zabijanie, nie?
Podroznik
10-10-2005, 15:27
" wyjaśnij mnie ty taką rzecz:
red skull zaatakowany przez kogoś zabija atakującego bezkarnie ('ok') czy nie ('unjustified)'? "
Zabija go bezkarnie na 100%.
Np jakby apitov cie raz udezyl i od tego momentu bys go bil caly czas a on cie zabil to by mogl dostac bana i by byloby wliczane to w zabojstfa Unju~~
Popytaj kogos o yellow skole to ci wytlomaczy X(
na moją logikę ma 'unjustifa' bo inaczej by takie anioły cierpliwości z apitova i reszty nie były?
Ile mu wzioles hp ? lolq jego to gzeje bo go codzienie tak ktos wkorwia....
"api sprowadził nam obu wtedy na kładce hp niemal do ostatniego piksela, ale nie zabił, mimo że runy jeszcze nam się nie skończyły - no to przecież MUSI mieć jakąś karę za zabijanie, nie?"
Jedynom karom bylo by to ze niewszedl by do pz. A gdyby to byl nasz char czyli podpocha bylo by ostro.... Niemogl by ze statku kozystac....
I on ma tego swiadomosc....
co się czerwienisz, wystarczyło zacytować manuala
damn, nie wiem jak mogłem to przeoczyć : / cały plan na nic
Paxxx mozes sie zemnom skontaktowac na Furoze -> Zwierz
Podroznik Xexix to ja :P jak mi sie skonczy ban to sie spotkamy :P
co się czerwienisz, wystarczyło zacytować manuala
damn, nie wiem jak mogłem to przeoczyć : / cały plan na nic
ej a moze ty zacząłeś kiedys grac w tibie cos kiedys zobaczyles wyczytales i sie teraz mądrzysz?? moze jestes super wojownikiem którego taktyki zna caly swiat?? odpowiesz?? prosze jestem ciekawe twojej imponującej osoby aha i napisz ku....a w koncu cczy grales na tej je...nej valori!!!!!!!!!!!!!!!! X(
> aha i napisz ku....a w koncu cczy...
sorry, ale tak nie będziemy rozmawiać
Ale gorliwa dyskusja sie rozwinela :D
Dajcie juz se spokuj z wojna :P
Wyczytalem na forum ze sa prowadzone rozmowy pokojowe :)
Pokuj moze i bedzie cale czy nadlugo? heh
AmonRudth
10-10-2005, 19:26
Na to wygląda ,że naprawde próbuja dojśc do poruzumienia.Ale coś czuję,że długo pokój nie potrwa długo.Szybko znajdą pretekst do wojny.Wątpe by Bound zrezygnował z dominacji nad serwerem.
Metal Master
10-10-2005, 20:15
a mnie to juz teraz ****a gówno obchodzi dzisiaj mnie shackowali stracilem caly dorobek mojego zycia *******e tibie ale moze kupie postac z allegro albo zaczne od nowa na jakims innym servie
[QUOTE=narwik]> aha i napisz ku....a w koncu cczy...
sorry, ale tak nie będziemy rozmawiać[/QUOTE
boze takie fochy to wiesz -. odpowiedz szczerze czy grales na valori i nikt sie nie bedzie czepial -.-' bo jesli nie grales to jakim prawem sie udzielasz?? sry ale to mnie smieszy..
Ksztan WWO
27-10-2005, 14:20
Ale gorliwa dyskusja sie rozwinela :D
Dajcie juz se spokuj z wojna :P
Wyczytalem na forum ze sa prowadzone rozmowy pokojowe :)
Pokuj moze i bedzie cale czy nadlugo? heh
Nie będzie pokoju na Valori a napewno nie za darmo
Gracze Excessum płacą nie małe sumki za wolnosc .
A gracze Plutonu którzy sa ***** warci wyciagaja haracze od innych np: za to że masz w domku g-arma to potem juz go nie masz bo trzeba oddac albo wpier*** X(
Arek Dozamet
27-10-2005, 20:48
Nie będzie pokoju na Valori a napewno nie za darmo
Gracze Excessum płacą nie małe sumki za wolnosc .
A gracze Plutonu którzy sa ***** warci wyciagaja haracze od innych np: za to że masz w domku g-arma to potem juz go nie masz bo trzeba oddac albo wpier*** X(
Czlowieku jesli nie wiesz jak jest to sie nie wypowiadaj X(
Na Valorii juz jest prawie spokoj i znacznie zmniejszyla sie liczba PA :]
Duzo osob walczy o to zeby Valoria byla taka jak kiedys i kazdy mogl normalnie grac.
Czlowieku jesli nie wiesz jak jest to sie nie wypowiadaj X(
Na Valorii juz jest prawie spokoj i znacznie zmniejszyla sie liczba PA :]
Duzo osob walczy o to zeby Valoria byla taka jak kiedys i kazdy mogl normalnie grac.
d o k l a d n i e
Arek Dozamet
28-10-2005, 13:29
d o k l a d n i e
a co?? moze jest inaczej??
ja se gram nagle log out i czekaj 5 minut czekam wchodze i patrze a tam zrombali mi konto ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
@up
no i? współczujemy, a teraz czy możesz przestać spamować? <reported>
a co?? moze jest inaczej??
popieram ;] pokoj jest na Valorii i tyle.
Podroznik
07-11-2005, 10:57
popieram ;] pokoj jest na Valorii i tyle.
Wojna sie zbliza duuzymi krokami :)
Tym razem sami sie wykonczom :D :D
Trucido vs Cleano obaj maja duze poparcie... i silne gildie
ps padl Searomir (Bound) i Dragon Kurtty (wczesniej w gildi podleglej bound)
Wojna sie zbliza duuzymi krokami :)
Tym razem sami sie wykonczom :D :D
Trucido vs Cleano obaj maja duze poparcie... i silne gildie
ps padl Searomir (Bound) i Dragon Kurtty (wczesniej w gildi podleglej bound)
Cleano nie ma szans poniewaz Hikahuza i Interfernal są retired a po stronie trucido jest cale legionarius (przypominam ze w legionarius sa wszyscy czlonkowie Caelestis,Plutoon i Legionarius) wiec Cleano ma male szanse..
Witam (elo podroznik) gralem dosc dlugo na valorii (hail BSE :}) i zrezygnowalem jak odszedl hutch'net puki on byl to apitov i reszta sie tak nie panoszyla jak odszedl zaczelo sie masowe PA ze strony Here i coraz wiecej ludzi zaczelo uciekac z servera. Kilka dni temu z ciekawosci zalogowalem sie i nie wiem czy cos mi grozi, jaka jest sytuacja itp. Chialbym zeby wrocila stara dobra valoria a razem z nia gracze ktorzy cos wnosili na ten server pozdro dla bse (niestety juz nie istnieje :/)
Podroznik
19-11-2005, 19:46
Heh liczy sie lojalnosc i wytrwalosc czego niema Legionarus a ma Bound
Ludzie w Legionarus to w wiekszosci mat*ly zaraz po rozpoczeciu wojny odeszli od Trucida... tak wiec Bound zadzi :(
siema Aryell say me Your name plx :)
Heh liczy sie lojalnosc i wytrwalosc czego niema Legionarus a ma Bound
Ludzie w Legionarus to w wiekszosci mat*ly zaraz po rozpoczeciu wojny odeszli od Trucida... tak wiec Bound zadzi :(
siema Aryell say me Your name plx :)
dokladnie ^^ teraz kolejna Gildia ma Hunta XD tym razem Mistic Circle - nie podaje powodu bo wiadomo ze takowego nie ma .
Arek Dozamet
01-12-2005, 14:51
dokladnie ^^ teraz kolejna Gildia ma Hunta XD tym razem Mistic Circle - nie podaje powodu bo wiadomo ze takowego nie ma .
To jest bardzo dobry przyklad na to ze PA powrocilo na
Valorie ;/ Bound znowu zaczynaja wymuszac pieniadze od innych graczy ;/ Wiem to bo Apitov kazal placic mojemu kumplowi z RL za...... NIC -.- powiedzial mu ze jak nie zaplaci to bedzie HUNTED i nie bylo innego wyjscia jak oczywiscie zaplacic ;/ ciekawe jak dlugo jeszcze tak bedzie X( moze znajda sie osoby ktore sie temu sprzeciwia i beda walczyc z PA ale w to bardzo watpie ;/
To jest bardzo dobry przyklad na to ze PA powrocilo na
Valorie ;/ Bound znowu zaczynaja wymuszac pieniadze od innych graczy ;/ Wiem to bo Apitov kazal placic mojemu kumplowi z RL za...... NIC -.- powiedzial mu ze jak nie zaplaci to bedzie HUNTED i nie bylo innego wyjscia jak oczywiscie zaplacic ;/ ciekawe jak dlugo jeszcze tak bedzie X( moze znajda sie osoby ktore sie temu sprzeciwia i beda walczyc z PA ale w to bardzo watpie ;/
w takim razie twoj kumpel jest noobem.
Nigdy sie nie placi -.-'
... mi szkoda jak kogoś hackują ... grałem na infernie i było fajnie , nie lubiłem tylko tego szwedusa SS(man) z jego gildią ("armory" bodajże) , myślałem że jakby tak on zaliczył deda to by miał za swoje ... Blood of Kaina na mnie nasyłał ... ale jak zobaczyłem , że stracił wciągu jednego dnia wszystko (80lvl->23lvl) to zrobiło mi się go żal ... szkoda , że Cipy nie cofnęły serwera , kiedy to się stało ...
PS. fajnie jakby każdy , który hackuje , zrobił to , co zrobił ten od Coronela Bornegio ...
Arek Dozamet
01-12-2005, 16:48
w takim razie twoj kumpel jest noobem.
Nigdy sie nie placi -.-'
Jestem ciekawy co ty bys zrobil jakbys mial 60lvl i Apitov kazalby ci zaplacic X( wolalbys juz przestac grac na Valorii i zrobic nowa postac sobie bo ta mialaby juz hunta?? -.-
Jestem ciekawy co ty bys zrobil jakbys mial 60lvl i Apitov kazalby ci zaplacic X( wolalbys juz przestac grac na Valorii i zrobic nowa postac sobie bo ta mialaby juz hunta?? -.-
na 56 lvlu kazal mi placic Quexx zagadalem do kogo trzeba i sie zalatwilo ; ]
a btw. podaj mi nick twojego kumpla ;]
Arek Dozamet
04-12-2005, 16:24
Sorki ale niestety nie moge :p A ty grasz nadal na Valori czy juz nie?? :>
Sorki ale niestety nie moge :p A ty grasz nadal na Valori czy juz nie?? :>
juz daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawno nie gram :P
bo sie nie oplaca chociarz mam plecy to niechce tam grac ;p
Gandalf of Gray
23-12-2005, 20:13
wreszcie na Valorii ludzie wzieli sprawy w swoje rece nowa gildia i ubili apitova :D :D
Bjoern Shu
23-12-2005, 21:33
i nic im to nie dalo b Chullo,Kamoli i Quexx maja bany : P teraz trzeba na nich czekac a Huggers siedza w pz :}
HYH
Szkoda że Chullo dostał bana, boudy za bardzo kozaczom.Ostatnio sam bylem światkiem jak jeden 30drut z bound skakał do 110 knighta i *** ten go raz tylko walnoł i zaraz cała ekipka trach na niego 5 min i go nie ma.
Czy to nie jest chamskie kozaki wielkie hugersi powinni im dowalić
koniec transmisji
PIP PIP PIP
ps. pozdro dla DOZAMET :)
Ksztan WWO
25-12-2005, 09:50
Ba Bound to sa kozaki i sa dobrze zorganizowani bo jak wlacza to wszyscy razem
w pzreciwienstwie do Hugersów, czy ich poprzednoków Excessum.Po za tym kilku z graczy wczesniej nalezacych do Boundu przejzalo na oczy ,z czego sie bardzo ciesze.Luc Aybara,Quexx czy Hika to jest zawsze wieksze wsparcie.Jest także PROBLEM
prze duze "P".Simek of Cook, Lord of Mexites,Kloo Fairlane,Muchie czy Arthanian przeszli na "złą stornę"
:p a Karolinka the Evil ,Nahh The Evill ,Blah The Evill czy Podroznik loguja sie "odswieta" czyli na 10 minut "pobiegac po dp"
A dla takich idiotów jak Legrian Searomir i Kanejo nalezy sie deleted jak dla Sergia za "mass Pk" gdzie bija kogo popadnie tzn. nie zupelnie kogo popadnie ale 35+ aby "cos zloocic"
@
co do "Flaa" to szkoda bo byl jednym z lepszych graczy na Valori.
@@Gandalf of Gray
Apitov juz padl wczesniej i to z reki polaka :]Harvestman (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Harvestman)
Podroznik
25-12-2005, 10:43
8o
Pewnie ze wolalbym przestac grac.Zaplaciles mu raz to zaplacisz i druigi i trzeci.... Ja ani 1 gp niezaplacilem i niezaplace a mam o wiele wiencej dostracenia niz twoj kolega... jest tez cos takiego jak Honor :) .
Bjoern Shu
25-12-2005, 13:52
HYH
Szkoda że Chullo dostał bana, boudy za bardzo kozaczom.Ostatnio sam bylem światkiem jak jeden 30drut z bound skakał do 110 knighta i *** ten go raz tylko walnoł i zaraz cała ekipka trach na niego 5 min i go nie ma.
Czy to nie jest chamskie kozaki wielkie hugersi powinni im dowalić
koniec transmisji
PIP PIP PIP
ps. pozdro dla DOZAMET :)
sry ale takie bajeczki wymyslone to sobie wsadz swoim "ziomkom"
z podworka a nie pisz na forum
noob.
Ksztan WWO
25-12-2005, 17:41
Racja Podroznik, nie warto im placic.Mój brat Shark The Evil zapłacil dal Chullo 15k
za nic a wczesniej padl za to ze byl na OF i szukali z qmplami old bp, którego tam znalazl.Chullo bez slowa podbiegł i Sd,sd bolt i ded.I terz dalej musi placic .....
@
A co dotego 110 knigha to pewnie wkret koles ile ty masz lat 10??
Ale jednak to prawda NOOby kozacza dwaj 20 drutu podbiegly do mojego kolegi
R.I.P. (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Titans-Mage)
mysleli ze afk ten u***al i poszedl expic na necro wpadl Flaa,Legrian i Anjo Evil combo SD+SD+EXORI=Ded 13bp hmm i bohy.
Zreszta mnie samego to spotaklo lecz to byli amatorzy i zaplacil bp uh za zabicie dwuch 10 drutów bo mi w trenienie sie w***ali i ghula i monka u***ali. :p
Ksztan WWO
25-12-2005, 17:43
Sry za ten post net sie z*****.
sry ale takie bajeczki wymyslone to sobie wsadz swoim "ziomkom"
z podworka a nie pisz na forum
noob.
Jesteś tego pewnien że bajeczki. i mów dokładniej, o co ci chodzi, a nie mówisz żę tu bajeczki kłade. Jak nie wiesz to nie mów człowieczku sprawdż se na tibia.com bardzo mądra stronka
bobasku :baby:
Racja Podroznik, nie warto im placic.Mój brat Shark The Evil zapłacil dal Chullo 15k
za nic a wczesniej padl za to ze byl na OF i szukali z qmplami old bp, którego tam znalazl.Chullo bez slowa podbiegł i Sd,sd bolt i ded.I terz dalej musi placic .....
@
A co dotego 110 knigha to pewnie wkret koles ile ty masz lat 10??
Ale jednak to prawda NOOby kozacza dwaj 20 drutu podbiegly do mojego kolegi
R.I.P. (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Titans-Mage)
mysleli ze afk ten u***al i poszedl expic na necro wpadl Flaa,Legrian i Anjo Evil combo SD+SD+EXORI=Ded 13bp uh i bohy.
Zreszta mnie samego to spotaklo lecz to byli amatorzy i zaplacil bp uh za zabicie dwuch 10 drutów bo mi w trenienie sie w***ali i ghula i monka u***ali. :p
Mam odpowiedz do twojej bezprecedensowej odpowiedz o tym 110 lv. Jak nie wieżysz to weś se zrób postac na valori i zapytaj takie osoby jak arek dozamet, lord shred byli ze mna przy tym. Działo sie to w carlin w sklepie gdzie kupuje sie blank jesli wiesz co to sam sie zachowałes jak mlodzik chlopczyku X(
Ksztan WWO
26-12-2005, 12:16
@mam postac na Valori
45 knighta niku nie podam bo typy z Valori huntuowali mnie za posta na forum :p
a dokładniej Behehuh.
Bjoern Shu
26-12-2005, 13:12
Jesteś tego pewnien że bajeczki. i mów dokładniej, o co ci chodzi, a nie mówisz żę tu bajeczki kłade. Jak nie wiesz to nie mów człowieczku sprawdż se na tibia.com bardzo mądra stronka
bobasku :baby:
jestes zalosny a co strony tibia.com
jest paru knightów 110 lvli Adrian Vorner -nie gra od pol roku na valo
reszta jest w bound
wiec wstrzymaj sobie te bajeczki i idz pograj sobie swoim 22 lvlem ..
jak bedziesz gral tyle co Podroznik lub inni to wtedy mozesz cokolwiek mowic na temat valorii >.>
Sillent Assasin
26-12-2005, 13:53
@mam postac na Valori
45 knighta niku nie podam bo typy z Valori huntuowali mnie za posta na forum :p
a dokładniej Behehuh.
Dokładnie to samo mi się kiedyś przytrafiło. Tylko, że ja pokazałem swoje sreeny na forum i Behehuh kazał mi płacić. Wyglądało to mniej wiecej tak:
Behehuh: Czy to ty pokazywałeś screeny na tibia.pl?
Ja: Tak
Behehuh: To niestety musze cię zabić
Ostatecznie zakończyło się naszczęście nienajgorzej. Musiałem mu sprzedać 10 bp uh za 25k. Ale sam fakt takiego PA jest już denerwujące i często demotywujące.
~~Peace~~
Bjoern Shu
26-12-2005, 15:29
Dokładnie to samo mi się kiedyś przytrafiło. Tylko, że ja pokazałem swoje sreeny na forum i Behehuh kazał mi płacić. Wyglądało to mniej wiecej tak:
Behehuh: Czy to ty pokazywałeś screeny na tibia.pl?
Ja: Tak
Behehuh: To niestety musze cię zabić
Ostatecznie zakończyło się naszczęście nienajgorzej. Musiałem mu sprzedać 10 bp uh za 25k. Ale sam fakt takiego PA jest już denerwujące i często demotywujące.
~~Peace~~
no bo Behehuh to pól Polak pól Szwed =)
Bjoern Shu
27-12-2005, 15:25
I po wojnie :] Bound wygralo,co bylo wiadome :P
Ksztan WWO
29-12-2005, 18:20
Cala wojna nie ma sensu kto by nie wygral bo to bedzie ten sam SYF tylko inaczej nazwany :p
@@
A mi pomógł Wagojim i zaplacilem 2 bp uh
:P
Bjoern Shu
29-12-2005, 19:01
Cala wojna nie ma sensu kto by nie wygral bo to bedzie ten sam SYF tylko inaczej nazwany :p
@@
A mi pomógł Wagojim i zaplacilem 2 bp uh
:P
podaj twoj nick w grze
Widze że można powiedzieć żę strona wygasła szkoda bo było sobie co poczytać.
Może by się zmieniło temat rozmów.
Niestety ja nie mam głowy do wymyślania tematu moze ktoś zaproponuje
:p
Bjoern Shu
14-01-2006, 21:43
Widze że można powiedzieć żę strona wygasła szkoda bo było sobie co poczytać.
Może by się zmieniło temat rozmów.
Niestety ja nie mam głowy do wymyślania tematu moze ktoś zaproponuje
:p
no coz Bound panuje niepodzielnie i nie zmieni sie to raczej : P
hahahahhahahahhahahahhahaha
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.