Pokaż pełną wersje : Trening by sorc?
Potworny DestruktorDolera
07-10-2005, 13:48
Moji mili Mam pytanko jaki najwyzszy skill sorcka znacie fajnie byb bylo jak by ktos pokazal na ss
Ja mam 19/23 na 23 i nadal to jakos rosnie
pozdrawiam Dolere i Wrocław
Hory portier
07-10-2005, 14:00
Ja jak na razie mam na 16 lvl 18 cluba/21 shielda i nie chce rosnac. :P
Podejzewam, ze jesli beda jakies ss'y, to i tak nie bedie tam z byt duzych skilli (22-23/24-25 - nie wierze, zeby moglo byc wiecej, chyba ze ktos trenil sorciem pare tygodni <rotfl>)
Moje skille sorcem 19(club i sword)/25
jak bedzie mi sie chcialo to wrzuce ss'a
On nie pytał o wasze skille tylko o najwyższy skill sorca..
Najlepsze skille ma chyba Will Hunting...
[o ile screen z jego photobucketa to nie fake to ma 30+/30+]
Z tego co sie orientuje to na Antice Kitiara ma cos kolo 35 shielding.
Ja sorcem praktycznie nie trenuje i po 5 miesiacach gry ma takie skille ->
http://www.members.lycos.co.uk/pangrafi/ss/skills.jpg
Ja jak kiedyś sorca miałem to skille były jakieś mniej więcej 20/25 albo cóś w tym stylu. :cup: :D :cup:
Ja mam 22/28 (planuję trenować do 25/30). Nie wiem kto ma najwyższe skille z sorców, ale wiem, że na Hibernie jest to Ancient Sonic (25/32 bodajże). Drugi jest egzekwo ze mną Bloodx (22/28).
Hesperides nie ma przypadkiem 30/36? Gdzieś tak słyszałem... poza tym, tak jak powiedział Hide, Will Hunting ma wysoko (30+)
Wedug mnie powinno być tak :
na 15lvl skile 16/20
na 20lvl skile 18/22
na 25lvl skile 20/24
na 30lvl skile 22/26
a potem to juz coraz wolnij rośnie bo tak wogule to u sorca i druta skile sie
nie liczą ale dobrze mieć takie zeby zabijać te średnie potworki jak Orc
Warior ,amazon ..... Pozdrawiam
Demon_2210
08-10-2005, 17:01
Skilowanie sorcem to tylko strata czasu druidem to jeszcze rozumiem bo mu troche szybciej lecą skille :) zamiast skillować sorcem np. sword :sword: to lepiej polowić ryby (oile mamy wędke) kupic runy i robić np. Sd lub hmm (jak możemy robić )
A jak już sie ktoś uprze to owszem może ale to mu niewiele da :mag:
@UP
Wyobraz sobie taka sytuacje:
Sa okrutne lagi. Rycek ma kumpla maga i chce trenowac. Daje mu manaski na monka i ustawiaja trening. Przy okazji tego, ze rycek trenuje mag tez moze sobie podskillowac robiac przy okazji runy.
Niestety po wprowadzeniu soul pointow taki trening jest juz troche mniej sensowny.
Nie oplaca sie robic dobrych skilli sorckiem/druidem:
-rosna mu potwornie wolno
-i tak mu sie nie przydajom, on wali z runek/czarow
Poza tym, skille sorcka i tak mu nic nie dajom. Moj kolega master sorcek ma 50/50, a kolega knight tez 50/50 i co? Sorc zadaje od 5 do 40 do rota, a knight od 10 do 65 w rota. Sorc na niskim levelu musi miec tylko silnom bron, skille mu nic nie dadzom. Roty bedzie walil prawie tak samo na skillach 15/15 z fire axe jak i z fire axe ze skillami 25/25. Prosta rada: NIE TRENOWAC SKILLI SORCKAMI
Cragmorton
09-10-2005, 00:19
Moj kolega master sorcek ma 50/50,
jasne;] Może 200/200??
Po przeczytaniu wypowiedzi pana Yanex'a postanowilem juz sie nie odzywac...
Ciezko o wieksze glupoty.
Xan Arcanist
09-10-2005, 00:21
@3Up: To jaki ma mlv ten twój kumpel sorc ze skillami 50/50 (1000?) To jest brednia tak jak twoje (specjalnie z małej litery bo cię nie szanuje :p ) wszystkie posty...
@Demon~: Drutowi i sorcowi skille rosną tak samo wolno
druidowi minimalnie szybciej.
Najwyzsze skille jakie widzialem to 23/31 u kumpla z Valorii.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.