Pokaż pełną wersje : Darconia
Potrzebuje pomocy. Jak dojść na Darconie. Potrzebuje strzegułowy opis.
Obejrzyuj sobie mapki na tibia.pl. Jesli tam nie ma to jest to na południowy wschód od Venore.
@up.
lol?
Na poludniowy wschod od Venore jest dragon lair a nie draconia :/
Draconia jest na wschod od ab'dendriel i mozna sie na nia dostac przez hellgate (poczatek jest kolo wyjscia)
Cainghorn
07-05-2004, 16:10
Hehehehe, na poludniowy wschod od Venore to jest forteca elfow;) Dragon Lair jest na poludniowy zachod:P
Już znalazłem tunel do Hell Gate. Tam trzeba kupić klucz za 5k??
ta za 5k i to jest najlepsze :] 5k to n00by sie strosza i nie kupuja klucza do raju dla palladynow :P :D :baby: a mi sie kluczyk zwrocil po pierwszym huncie w hg g-shield plx na poczatku to po 10k szlo jak zaczynalem na hibernii :berserk:
a draconia fajniutkie miejsce duzo ds'ow mumii ghuli i smoczkow :] w samym hg i gs sie znajdzie raj po prostu raj :) a an draconii zadko ktos expi wiec to raj jest
Będąc w HG musisz dojść do takiej wierzy, ktorej wejścia pilnują 2 DSy
trzeba jednego zabić czymś strzelającym (hmm, bolt/strzała) bo jakoś tam napaćkane jest PZ'tami.
Potem to już jest dłuuuuuuuuuuga droga na ktorej spotykasz poison spidery...
wychodząc w góre już na draconii będzie do zabicia smok
ahm... tam jest quest i jak chcecie go wykonać to radze wziąć ze sobą blanki i kogoś kto może robić DF'y.
btw. nie wiem jak tam można expować? wszystko jest na maxa przy wejściach, na utana vid nie opłaca sie wchodzić bo mana nie zdąrzy się zregenerować...
HG same DSy to jest expowisko... (ta wieeeeelka sala z "domkami w ktorych są beholdery i dsy)
Ja się tam na questa wybieram ale niw wiem gdzie to dokłądnie. Na jakim servie grasz?
Jak trzeba isc dalej zeby questa zrobic?
1. nie pisze sie postow jeden pod drugim
2. isara/titania
3. nie moge powiedziec bo tutaj obowiazuje no quest spoiling (choc nie wiem dlaczego http://www.l4m3egg.republika.pl/g.gif)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.