PDA

Pokaż pełną wersje : 1 drag...

Pirko
08-10-2005, 10:58
http://rapidshare.de/files/6015133/1drag.rec.html

proshe komentowac :baby:
wiem, że napewno popełniłam sporo błędów, ale w końcu to mój 1 drag...
dla kogoś może to nie byc żaden wyczyn, wkońcu ile razy ogląda sie 10 lv solo drag... :(
jak coś to przewinąc do 38 minuty, wtedy zaczyna się moje solo!

NinJa
08-10-2005, 12:54
Oto są twoję błędy które chcę zaznaczyć:
-Straszliwie nudny film
-Cienkie skille
-1 drag na 27 żaden wyczyn (to tak jak by 1 lvl solował cave rata)
-Jesteś noobowaty

ps. ktoś ci nabił expa czy kupiłeś na allegro?

Grajper
08-10-2005, 12:56
weź się schowaj kurde żebym cie na oczy nie widział, po keidy dajesz 40 min jak szukasz draga a potem kolejne 8 jak go ubijasz?? 2 filmiki z ktorych powinno być te ostatnie 8 min tylko. co do strategi pięknie oberwałaś na koniec za 150 i szkoda że nie padłaś.... może to by się nauczyło słuchać rad bardziej doświadczonych. filmiku nie polecam bo jest poprostu denny, autor niech się cieszy z draga ale lepiej sie nikomu tym nie chwalić....

Kertoipp
08-10-2005, 13:07
27 lv i drag solo ... woooooow .... jakbys mial 15 lvl to bylby wyczyn ;]

Pirko
08-10-2005, 13:15
@ up up
lol...tej postaci nie kupowAŁAM, wogóle chciałabym zobaczyc jak wy macie po tym updacie dobre skille palem... :D
wg mnie moje skille są dobre, to sprawa indywidualna...jestem pewna, że ty palem byś nigdy takich nie miał... :P

SoBo
08-10-2005, 13:18
mogłeś go bardziej na dystans trzymać i pomóc sobie hmmkami ewentualnie

Pirko
08-10-2005, 13:24
trzymałam go tak blisko, bo myślałam że zniknie, jak go za daleko wyluruje :D

Pirko
08-10-2005, 16:18
OMG!! Zgadzam się w zupełności z NINJA. Znam ninje z rl i ty nawet mu do pięt nie dosięgasz. na 26 lvl'u miał 78 dista i 62 szilda. Co do filmu to radze Ci go wywalić z rapidashe żebyś się nie ośmieszył jeszcze bardziej. Wogóle noob jesteś i tą postać chyba kupiłeś/aś!!!!!!!!!!!!

noob plx... -.- jeżeli nie wiesh, po co sie odzywash?nie ma żadnych dowodów na to co pishesh, zreshtą...komu ja odpisuje... :P

master-pacuch
08-10-2005, 16:22
OMG!! Zgadzam się w zupełności z NINJA. Znam ninje z rl i ty nawet mu do pięt nie dosięgasz. na 26 lvl'u miał 78 dista i 62 szilda. Co do filmu to radze Ci go wywalić z rapidashe żebyś się nie ośmieszył jeszcze bardziej. Wogóle noob jesteś i tą postać chyba kupiłeś/aś!!!!!!!!!!!!

h*j ci w dupe nygusie znam morpfe z rl i gram na tym samym serwie co ona i gram z nią od początku więc stull pyskk

ps. w młodości karmili was z procy :D
btw. ciebie chyba matka kupiła na allegro :D

Mazur...^^
08-10-2005, 21:26
Cyt:
"noob plx... -.- jeżeli nie wiesh, po co sie odzywash?nie ma żadnych dowodów na to co pishesh, zreshtą...komu ja odpisuje... "

Napisze Ci cytat z pewnej baaaardzo mądrej strony:

"NeI piSHmy juSh FF ten sposUUP,OKI?"
:baby: ;( :baby:
Filmiku nie ściągam....komentarze....^^ :D

Pirko
08-10-2005, 21:40
Cyt:
"noob plx... -.- jeżeli nie wiesh, po co sie odzywash?nie ma żadnych dowodów na to co pishesh, zreshtą...komu ja odpisuje... "

Napisze Ci cytat z pewnej baaaardzo mądrej strony:

"NeI piSHmy juSh FF ten sposUUP,OKI?"
:baby: ;( :baby:
Filmiku nie ściągam....komentarze....^^ :D

to SH z przyzwyczajenia... takie pisanie tesh mnie masakrystycznie wkur...za :D

Pell Darith
08-10-2005, 22:19
27 ? No faktycznie już nie wygląda to tak efektownie, jak na np. 16 lvlu. Ale gratz i tak. Mój pierwszy drag to 19 lvl :D Tez slabo :( I mam nawet filmik ! :D

Lord-Saimon
08-10-2005, 23:12
ale mi to wyczyn ja bym sie wstydził takie cos dać na neta widać że ktoś kupił postać i nigdy niebił dragona bo myslał ze to jest h** wie co suchy film i niepolecam

master-pacuch
09-10-2005, 09:21
ale ty jesteś ciota jak cała reszta poprostu ona nigdy nie solowała dragów a wy jush że kupiłą na alegro powtarzam wam

żę to was może mamusie kupiły na allegro!!!!!

CIOTY!!!!!!!!!!