Pokaż pełną wersje : Thunder Hammer
jak mozna zdobyc thunder hammera ?? :] bo widzialem a tibi ... a ludzie mowia ze go niemozna miec ... wiec jak to jest ????? :evul:
-=HuRu=-
08-10-2005, 14:36
Thunder hammer nie jest jeszcze dostępny przynajmniej nie na Globalu ;d
jedyna znana możliwość na zdobycie go to chyba przysłużenie się GM'ą np. znalezienie jakiegoś BUG'a powinno załatwićsprawe
Słowniczek:
BUG: błąd w grze.
Kiedys mozna bylo zdobyc go z questu i stad niektorzy go maja.
P.S. Chyba ze spoconym cyklopem, ale teraz nie ma tego questu.
Demon_2210
08-10-2005, 14:49
Możliwe że da sie go zdobyć ale trzeba wykryć jakiegoś buga B) co do łatwych żeczy nie zalicza sie :) na ots (Open Tibia Serwer) tego jest bardzo dużo ale to inna żecz ;)
Jest wiele miejsc, ktore wydaja sie byc potencjalnie zwiazane z jakims questem, wiec nie mozna powiedziec, ze na pewno quest na TH nie istnieje. Przeciwnie, biorac pod uwage, ze w anni~ nie jest dostepna bron klasy club ( co w bardzo powazny sposob zaburza rownowage broni ), a Cip nic w tym kierunku nie zmienia, mozna sie domyslac, ze gdzies jednak mityczny mlotek sobie lezy. Tyle ze nikt na razie go nie znalazl.
Demon_2210
08-10-2005, 15:06
Jest wiele miejsc, ktore wydaja sie byc potencjalnie zwiazane z jakims questem, wiec nie mozna powiedziec, ze na pewno quest na TH nie istnieje. Przeciwnie, biorac pod uwage, ze w anni~ nie jest dostepna bron klasy club ( co w bardzo powazny sposob zaburza rownowage broni ), a Cip nic w tym kierunku nie zmienia, mozna sie domyslac, ze gdzies jednak mityczny mlotek sobie lezy. Tyle ze nikt na razie go nie znalazl.
Wsumie masz racje :) bo są dziwne miejsca do ktorych niemożna sie dostać bo trzeba mieć jakiś klucz którego nikt niema ;) więc tam może być jakiś quest nawet z takimi żeczami jak magic longsword czy thunder hammer ale to wszystko tylko przypuszczenia :) bo żaden z tibijczyków tego niewie :]
maciek555
09-10-2005, 11:52
ej a co wiecie o warlord sword bo mówie co spoconego "warlord sword" a on ze czy sie wymenie ja ze tak i jakis stuff trzeba miec
Luiz Fernandez Don Juan
09-10-2005, 11:54
Przy większym szczęściu można go wylosować na Anihilatorze w prezencie.
Nie wiadomo, może istnieje tylko nikt nie odkrył. Może trzeba poprostu rozkopać kilofem jakąś dziurę i położyć na ołtarz: labela, fish, fire sword'a i mana fluida (:D). Nic nie wiadomo :P
LORD DIABLO
09-10-2005, 12:30
Przy dużym szczęściu można go wylosować w prezencie
Stary niewiesz to niemów w prezencie jest zawsze to samo (ale niemoge powiedzieć co bo to QS) Ale jest to baaaaardzo cenna żecz.
Lol poczytali byscie troche forum... byl juz temat o TH i byl dostepny w quescie... trzeba bylo robic wiele misji... zwiazene jest to z wiezieniem w thais... tyle moge powiedziec... ale po update chyba juz nie da sie go zrobic(chyba!!)
Demon_2210
09-10-2005, 18:14
ej a co wiecie o warlord sword bo mówie co spoconego "warlord sword" a on ze czy sie wymenie ja ze tak i jakis stuff trzeba miec
Możesz go wylosować w anihilatorze w prezencie bo inaczej go niezdobędziesz ;) chyba że napiszesz do Gm'a i on ci go sprzeda ale to jest nierealne :( a co do stuffa to są 2 elementy jakiś rubin lub gem i rozwalony miecz :D i 100 lvl :] ale chyba ten quest chyba został zlikwidowany :(
Demon_2210
09-10-2005, 18:16
Stary niewiesz to niemów w prezencie jest zawsze to samo (ale niemoge powiedzieć co bo to QS) Ale jest to baaaaardzo cenna żecz.
Mylisz sie :) i to bardzo zapytaj sie 2 osób które wykonały ten quest i wzieły prezent co miały ? B) i wtedy zjara cie :p choć moge sie mylić :)
Vanhelsen
09-10-2005, 18:32
Możesz go wylosować w anihilatorze w prezencie bo inaczej go niezdobędziesz ;) chyba że napiszesz do Gm'a i on ci go sprzeda ale to jest nierealne :( a co do stuffa to są 2 elementy jakiś rubin lub gem i rozwalony miecz :D i 100 lvl :] ale chyba ten quest chyba został zlikwidowany :(R O T F L 8o 8o 8o
Nice... dla twojej informacji... z Prezenta leci Anihilator Bear którego u odpowiedniego NPC można wymienić na Silver Mace...
U cyca, jesli dobrze pamietam, chodziło o odpowiednią ilosć żelaza, czym bardziej ciekawsza broń, tym więcej żelaza potrzeba było zdobyć ale quest jest już od ponad dwóch lat nieczynny ;)
P.S. używaj opcji EDYTUJ....
Co do TH, są aktualnie prawdopodobnie dwie sztuki, jedna na 100%. Jak sie nie mule, jeden za zorganizowanie pierwszego konwentu tibijskiego, co do drugiego to nie wiem...
@Cacuss: nah, nigdy TH nie był z questu, tak jak MLS... są to rary które można dostac jedynie od Godów
@Luiz Fernandez Don Juan: Anihilator to nie totolotek by losować nagrody...
Demon_2210
09-10-2005, 18:37
R O T F L 8o 8o 8o
Nice... dla twojej informacji... z Prezenta leci Anihilator Bear którego u odpowiedniego NPC można wymienić na Silver Mace...
U cyca, jesli dobrze pamietam, chodziło o odpowiednią ilosć żelaza, czym bardziej ciekawsza broń, tym więcej żelaza potrzeba było zdobyć ale quest jest już od ponad dwóch lat nieczynny ;)
P.S. używaj opcji EDYTUJ....
Co do TH, są aktualnie prawdopodobnie dwie sztuki, jedna na 100%. Jak sie nie mule, jeden za zorganizowanie pierwszego konwentu tibijskiego, co do drugiego to nie wiem...
@Cacuss: nah, nigdy TH nie był z questu, tak jak MLS... są to rary które można dostac jedynie od Godów
@Luiz Fernandez Don Juan: Anihilator to nie totolotek by losować nagrody...
Mogłem sie pomylić ale ja przynajmniej nie przypisuje se Gm'a w opisie ;) więc wiesz każdy może se napisać że jest Gm a w żeczywistości to NOOB :]
Vanhelsen
09-10-2005, 18:42
Mogłem sie pomylić ale ja przynajmniej nie przypisuje se Gm'a w opisie ;) więc wiesz każdy może se napisać że jest Gm a w żeczywistości to NOOB :]1) Czy jest tam napisane "Moja postać to:" ?
2) Skąd wiesz, czy np: nie mam GM chara?...
3) Jak już to "Sobie" a nie "Se"...
4) Kto jest n00bem ten jest n00bem
5) Nie chce się kłucić i prowadzić jakiś wojen...
maciek555
09-10-2005, 22:30
no ale jak by byl nieczynny to by usuneli to z jego gadania o warlord swordzie i moze jest czynny ale ludzie nie wiedza to trzeba mu dac bo juz chyba nie te pieces of iron
Vanhelsen
09-10-2005, 23:19
no ale jak by byl nieczynny to by usuneli to z jego gadania o warlord swordzie i moze jest czynny ale ludzie nie wiedza to trzeba mu dac bo juz chyba nie te pieces of ironJest nieczynny.
Z gadania usuneli informacje o tym co trzeba znaleść...
Zawartoscie present boxa sie nie losuje, tam zawsze jest miś.
A ja mam pytanie dot. prezentu w Anni~. Co z niego wypada?? Czy są jakieś określone rzeczy czy można wylosować np. studded club ??
@up: Bylo setki razy. Szukaj
przy wiekszym szczesciu?
wylosowac?
lol?
chyba ci sie cos po*******ilo;]
A ja mam pytanie dot. prezentu w Anni~. Co z niego wypada?? Czy są jakieś określone rzeczy czy można wylosować np. studded club ??
pewnie a jak bedziesz mial niefart to wylosujesz demona ;<
PRESENT TO NIE LOTERYJKA
wiec przestancie pieprzyc kocopoły
Co do posiadacza Thunder Hammera to mi wiadomo o jednej osobie ktora otrzymala go za zorganizowanie jakiegos konwentu o tibii. ;)
A jeżeli chodzi o jego zdobycie to był on kiedyś w quescie gdzies koło thais ale większych szczegołuw nie znam.
btw. w prezencie który mozna zdobyc w annihilatorze znajduje sie annihilator bear ... aha i jeszcze 1 pytanie do typa ktory pisal ze w prezencie z annihilatora jest losowy przedmiot - czy głupota boli ?? 8o
Jest na Premii :) Mial Go Balcius i pozniej chyba Xelarus Orion :) Teraz nie wiem co sie z nim dzieje :D
Nazgul of Shadow
05-11-2005, 20:40
Thunder Hammer wypada z Orshabala
Sam zobacz filmik http://dl12.rapidshare.de/files/7218...al_elysia2.rec
Szkoda ze ja go nie mam! ;(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.