Pokaż pełną wersje : Domek bk
Chiałbym was prosic o mapke jak dojsc do domku bk poniewaz chce sobie poskilowac na slimach :( i jakie sa tam podrodze potworki ?? z góry thx
Apticer's
08-10-2005, 21:17
Wiesz jak się idzie z venore do amazon camp? Tam po drodze na bagnach jest taki zrujnowany domek, tam na dole są slime...
no nie zabardzo ja znam tylko cały teran od carlin do mostu krasnali :p
no nie zabardzo ja znam tylko cały teran od carlin do mostu krasnali :p
To spójrz na mape respawnu by Hege. Tam wszystko jest wyjaśnione.
jejku jak znasz tylko koło carlin to poszukja slimóiw koło carlin proste chyba....
Wydaje mi się, że droga do domku BK jest pokazana na filmikach Cichego :] ale nie jestem pewien :)
carlos_pl
08-10-2005, 22:06
Aaaa... wiesz gdzie jest Folda?? tom tez sa slimy a jeśli chodzi o domek Bk Pościągaj fimiki albo tak jak już mówili mapka by Hego :) i wszystk jasne:D
Pawlikusiin
09-10-2005, 13:18
W kopolniach dwarfów są jaskinie slimów, ale nieajpierw trzeba powybijac pare guardow zanim tam dojdziesz ;)
Thin Dorn
11-10-2005, 10:51
Co do trenienia na bk ville to zgóry odradzam, ponieważ jest to miejsce łatwo dostępne przez co przychodzi tam masa nOObów i poprostu zabija slima (160expa to dużo dla nooba na 10 lvl xD) sam osobiście mieszkam w venore ale nigdy tam nie trenie zregóły trenie w jaskini gdize jest 1 resp beholdera i slima (nooby tu nie laza bo boja sie bh) albo też fajnie sie treni ze slimami na wyspie koło bk ville, albo skorzystaj z miejsca do trenienia, które polecali Ci moi przedmówcy
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.