Pokaż pełną wersje : Pomoc
Siemka!!!
Potrzebuje maluuutkiej pomocy:)
Jestem z HIBERNY mieszkam w AB moj nick to Luzukike(Jestem ( :lucznik: ,skille 37/27, 11lvl, 4mlvl) reszta statystyki niepotzrebna:)
Przejdzmy do rzeczy:
potrzebuje pomocy jakiehgoś kompana miłego kolegi/koleżanki( lepiej koleżanki :P ) do pomocy w EXPieniu:) i żeby ze mną poszedł/a na jakieś mocniejsze potworki:)
Z góry WIELKIEI DZIĘX wszystkim którzy pomogą, aha piszcie na gg:2230383 bo forum cos często siada:/X
lol ale po co odrazu sonda???
Już po raz trzeci dzisiaj bezmyślna sonda.
Lepiej pros w grze. Tu żadko ktoś sie umawia na hunta. I raul ma racje. Po co ci sąda?
huh... arrowki, i ab ghoule/slimy itp
popraw skile do 50-60 i idz sobie na dwarfy, potem dwarfy soldiery
[OT]
Umiesz liczyć?
Licz na siebie!
Oryginalnie dodany przez egg
popraw skile do 50-60 i idz sobie na dwarfy, potem dwarfy soldiery
A ja się chce zapytać... czy ty se jaja robisz? :P skile 50 na dwarfy? :P z nizsyzmi spokojnie zabija sie dwarfy.
Sorry RaulMAdryt:)
takj jakoś wyszło
zapamietam na przyszlosc aby nie robic sand:)
Monoskar
08-05-2004, 13:57
Słaby temat, słaba sonda, wogóle -> chore pytanie :D
Co Ty człowieku niańki szukasz na forum ?
Weź się lepiej do expienia i napewno poznasz kogoś w grze z kim będziesz śmigał na wycieczki :)
A o silniejszych potworkach to możesz narazie zapomnieć, bo 4 roty Cię otoczą i będzie po klockach 8o
Ja bym ci pomogła ale niestety gram na Titanii :)
A co do sondy:
Po 1: Po co ta sonda (ale ja ci nie zabraniam :P)
Po 2: Coś masz 7 głosow na NIE a 0 na TAK :D
ok, wybaczcie to mój pierwszy POST chciałem coś napisać:) myślałem, że uda mi się jeszcze stworzyć fajną grupke przyjaciół którzy sobie bedą pomagali.
Coś na zasadzie takie "lewej" Gildii:) bez niczego zapisanego, bez obowiązkó, po prostu po koleżeńsku:)
nie udało się no trudno
Matheous
08-05-2004, 17:40
E tam no zrozum 3/4 ludzi z forum ktorzy graja w tibie to tacy, co sami do wszystkeigo dochodzili blablabla a ty se chcesz bezproblemowo 'wykupic' blokera i isc na costam...A teraz jeszcze gadasz 'Chcialem miec kolege...'
Po 1:Nie kazdy tu gra na Hibernie, wiec wprowadzasz w blad 80% forumowiczow(tj mysla ze jakis wartosciowy temat a tu... Np mnie)
Po 2:W TIBII SE KOLEGOW SZUKAJ, bo takie cos nie ma sensu...Albo popros rl kumpla(moj kolega juz ma blokera na dwarf guardy tylko skille ma do 70 wytrenowac:)
Po 3:Wez se skille potrenuj bo ja na 9 lvlu mam lepsze...
Po 4:A po co od razu na cos mocniejszego...MMORPG's to sztuka cierpliwosci i poznawania ludzi...Bez tego nie masz przyszlosci...
a)Cierpliwosc-NIE MA TAK ZE PO MIESIACU GRANIA W MMORPG IDZIESZ NA DEMONA CZY INNEGO SILNEGO STWORA
b)Charyzma-BEZ KOLEGOW DLUGO NIE POZYJESZ...
Po 5:GRATZ za sonde-14 glosow na NIE, 0 na TAK...Zakladajac ze zaden modek tego nie usunie, jakie beda staty jutro wieczorem?:]
Po 6:Zycze milego grania w tibie;)
Oryginalnie dodany przez kagan
A ja się chce zapytać... czy ty se jaja robisz? :P skile 50 na dwarfy? :P z nizsyzmi spokojnie zabija sie dwarfy.
ehh... nie wiem ile czasu koles gra w tibie, nie wiem jakimi postaciami wczesniej gral... nie wiem jakie posiada umiejetnosci... odrazu najlepiej rzucic go na demony. Co sie bedzie chlopak cykał? zginie to trudno...
mysl zanim cos napiszesz...
lepiej byc ostroznym niz deadowac. http://www.l4m3egg.republika.pl/o.gif
Main Vegeta
08-05-2004, 20:04
Tak wogule to sobie sam na razie poexpuj. Po co ma Ci jakiś 20 knight 3/4 expa zabierać z.... nie wiem.. Soldów? Lepiej nabij 50 dista (mimo wszystko u palla szybko to idzie), zakup sobie bp uh czy bag uh na wszelik wypadek (Mino Archery) i smigaj na PoH na cyckach!! Ja na Twoim lvl juz po pohu smigalem i mi niezle szlo (mialem troche wieksze skille). Wiec moja rada zebys nie szukal blokera na razie bo to tylko opuźni Ciebie i Twoją postać w poznawaniu tej gry.
Sorcerer Maciek
08-05-2004, 22:54
:sword: Oj, coś Ci nie chcą pomóc. A jak chcesz znaleźć kogoś do pomocy, to na pewno łatwiej bedzie to zrobić w grze, nie na forum. I nie spiesz sie tak na "mocniejsze potworki" , ale potrenuj i pamiętaj, że im masz wyższy level, tym łatwiej znaleźć kumpli w Tibii. (Po co ja to pisze, chyba logiczne, nie?!) :2handed:
------------------------------------------------------------------------
Mogrim Korotir ---> Titania ---> Sorcerer ---> 15 lvl
ok:)
THX za rady.
A teraz sformułuje to inaczej czy nie chcelibyście Stworzyć takie bandy i razem po "sznureczku do kłębka" dojść na hight lvl, w kilku zawsze raźniej, podkreślam że jeśli o mnie chodzi to Na HIBERNIE:)
Monoskar
09-05-2004, 14:26
Taka banda, jak to nazywasz, to może jedynie ryby nad wodą wspólnie połowić 8o
Lepiej już polatać samemu, nabić expa, wykręcić niezłe skille, w międzyczasie poznawać ludzi i zacząć sie bawić we wspólne, poważne łowy od 20lvl.
Oryginalnie dodany przez Jabatop
czy nie chcelibyście Stworzyć takie bandy i razem po "sznureczku do kłębka" dojść na hight lvl
stala ilosc expa dzielona na wieksza ilosc osob oznacza ze ta twoja droga do "high" lvla sie wydluza
Oryginalnie dodany przez Jabatop
poznawać ludzi i zacząć sie bawić we wspólne, poważne łowy od 20lvl.
expisz sam, huntujesz z kolegami
Oryginalnie dodany przez Monoskar
Taka banda (...) to może jedynie ryby nad wodą wspólnie połowić
to też nie, bo 3 osoby w jednym miejscu to juz w tibii tlok - jesli chodzi o miejsca do lowienia ryb
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.