PDA

Pokaż pełną wersje : Wyprawa na DL-a

Nodoripu
09-10-2005, 13:00
No wiec ja i moi koledzy wybraliśmy sie na DL-a ale jednak to nie byl dobry pomysl poniewaz sami zobaczcie:

Filmik z perspektywy blokera czyli mnie: :baby:
http://rapidshare.de/files/6058769/DL.rec.html

A tu filmik z perspektywy jednego z pallkow:
http://rapidshare.de/files/6058850/DLe.rec.html

Ekipa:
-Nodoripu 36lvl :baby:
-Palek of Trimera 21lvl
-Najdzer 25lvl

Xowx
09-10-2005, 13:26
Hehehe super wyprawa :D 2 dragi i dl to powodzenia z takim lvl i taka ekipa :D ale gratz odwagi:)

cropp
09-10-2005, 13:35
Stary z ciebie jest taki bloker jak ze mnie kucharka...
I nie wiem co ci przyszlo do glowy ze na 36 lvl blokniesz 3 dragi i 1 DL'a naraz
:/ jak chciales isc bloczyc DL'a to kolo Venore na 1 a nie zaraz na 4 :/
Wogóle ci kumple powinni cie zabic za takie blokowanie idzie drag a ty dajesz dyla i na 1 z palkow sie przezucil no nie masakra..

zimne_piwo
09-10-2005, 14:07
buahahaha no to teraz mi poprawiłeś humor :D blosker? plocker? flocker? ale napewno nie blocker ;) heh plx obejrzyj kilka filmików jak się blokuje draga, potem jak się blokuje dl-a a na końcu poproś by ktoś Ci powiedział jaki trzeba lvl żeby blokować 2 dragi i dl-a naraz ;)

heh ale jedno muszę przyznać było śmiesznie i ekscytująco :D

Maniutek
09-10-2005, 14:26
Tak szczerze to filmik jest całkiem zabawny bo to raczej mi nie wyglądało na blokowanie raczej na uciekanie w panice. No ale chociaż dowiedzialem się gdzie jest resp DL'a niedaleko Thais :p

SlaYdh
09-10-2005, 14:40
hehe no mi tez sie wydawalo ze to nie blokowanie dla ;d pozatym DL ani razu nie oberwal wiec zmien nazwe na wyprawa na dragi ;d ale ogolnie bylo smiesznie :D pozdro

Palek of Trimera
09-10-2005, 14:43
Mówcie co chcecie ale mi sie tam podobalo :P Obiecalem sobie ze nie wróce dopółki nie padne :) wkocu i tak loot odzyskalem (wypadl mi p set i uhy) heh... I nie smiac sie ze skilli :P A ten knight mial lagi :) Wiec trudno mu bylo panowac na sytuacja :) Heheheheehehehehehe A kumple z klasy sa ze mnie zadowoleni :)

Golden Beast
09-10-2005, 17:50
a mi sie podobal :] tylko nie wiem czemu z takimi skilami sie szlo ;] Gratzz za odwage

Nodoripu
10-10-2005, 21:23
Nie no chcialem isc na DL-a ale cos nie wyszlo bo wylecialo za duzo dragow jak by nie bylo dragow to nie bylo by tak zle... i nie smiejcie sie ze skill pracuje nad nimi i juz je odpracowalem... :p Nie wspomnialem ze dostalem laga... ;( a Najdzer dostal kika... X(