Pokaż pełną wersje : Film pożegnalny *****
Jak w tytule zostałem haknięty straciłem 200k więc odchodze oto link do filmu
http://rapidshare.de/files/6061267/Kasgandar*****.html
życze miłego oglądania
Comment plax
jonek 1989
09-10-2005, 14:08
ładnie ładnie ^^
Shaboinker
09-10-2005, 14:35
filmik ładnie wykonany, współczuje hacka.
Pomyliłeś troche tytuł piosenki powinno być "Numb", a nie "Meteora 13"
Meteora to tytuł płyty, a 13 to pozycja piosenki na płycie, ale i tak jest spox :D
Gratuluje filmu, współczuje hacka. Ładnie wykonany film i Świetna muzyka. GZ ;) . Nie można się załamywać jednym hackiem, gdyby każdy po takim hacku kończył grać światy były by puste. Mam kumpla który po hacku stracił Magic Sworda, MPA, Golden Legi, 5x BOHY i wiele więcej a mimo to się nie poddał. Szczerze ci doradzam kontynuować dzieło i kto wie może nawet dokończyć świetny film. DECYZJA NALEŻY DO CIEBIE. B)
Nie poddawaj się nigdy, ja choć padłem nieraz, powstałem. Los mnie skarcił wiele razy. Prawdziwych męszczyzn poznaje się nie po tym jak zaczynają tylko po tym jak kończą. ;)
Ja się niepoddaje mam nową postać postanowiłem pokazać ludzią że po updacie wcale nieskonczyla sie Era pallków (po 6 dniach mam 60/50) niemówie nikomu nicku bo Haker troche nabluźnił na wysoko levelowców (pozdo dla Liinka )
Po pierwsze Świetny Film ;)
Po drugie nie poddawaj się graj dalej nie warto kończyć wszystko odrobisz :D
Jeszcze raz GZ Filmu aha i jakbyś mógł to powiedz mi jak moge zrobić film wmv jestem noobkiem w tych sprawach :P
Lord Dreathan
09-10-2005, 15:16
Nie poddawaj się nigdy, ja choć padłem nieraz, powstałem. Los mnie skarcił wiele razy. Prawdziwych męszczyzn poznaje się nie po tym jak zaczynają tylko po tym jak kończą. ;)
Jestem dla Ciebie pełen podziwu. Po zbanowaniu Twojej postaci nie załamałeś się i zrobiłeś drugą, którą teraz wymiatasz, naprawdę godne podziwu :)
Thristen
09-10-2005, 16:00
Filmik ladnie wykonany i podoba mi sie ;p
Nie poddawaj sie stary tylko graj !!
Widziałem dużo lepsze filmiki wmv no cóż mi się nie podobało...
Elite Knight Luki
09-10-2005, 18:24
a mnie sie podobało :)
Querix of Ice
09-10-2005, 18:26
Masz grac !! (xD)
tylko nie na pandorii bo duzo nowych tematow powstaje ze ten swiat pelny jest PA i wojen ... wspólczuje hacka
mam nadzieje ze hacker nie byl takim HU*** (zreszta i tak jest -.-) ze Ci chara zrookowal badz spadl o pare lvli
Zobaczcie co sie na danubi dzieje
Eros de'vrie - hacked - do 28~ lvla zjechany X(
Palladyn Gary - również X(
Graj mi innego chara 2 razy zhacka i jakos gram
Nemtor tylko szkoda ,ze zepsoles szczescie mojego kolegi ktory przestal grac bo ty i masa zaczeliscie go huncic ;/ ;(
Rav Dominantes
10-10-2005, 15:10
Gis PAmietaj masz zawsze przyjaciol filmik jest za***isty sory za bluzgi :P ale Kasgandar znasz mnie ::) zawsze ci sluze pomoca:):))))
P.S To ja sid :P
Musze Ci powiedzieć kolego że zaimponowałeś mi. Po hacku nie zachowałeś się jak jakiś newbie i nie zacząłeś krzyczeć: Bueee haknęli mnie!! już nigdy nie zagram w tą głupią grę!!! bueee!!! mamo!!! Tylko podniosłeś się i grasz dalej. Wielkie GZ!! i życze ci miłych chwil spędzonych przy nowej postaci. Filmik fajny aczkolwiek widziałem lepsze. Ale i tak fajny filmik :]
Koronowany rycek
10-10-2005, 15:33
Heh zadko komentuje filmy lecz ten zrobil na mnie wielkie wrazenie
Dobre motto masz na zycie
Swietne dobranie muzki
Good luck w zyciu i oby tak dalej..:)
ponury demon
10-10-2005, 16:04
Ja się niepoddaje mam nową postać postanowiłem pokazać ludzią że po updacie wcale nieskonczyla sie Era pallków (po 6 dniach mam 60/50) niemówie nikomu nicku bo Haker troche nabluźnił na wysoko levelowców (pozdo dla Liinka )
Ja też zaczołem grać palkiem, jeżeli byś mogł powiedzieć jak zrobiłes tego dista to wyślij mi PW
A co do filmu to ładnie wykonany i współczuje hacka
MAM PYTANIE !!!???
Masz zamiar skończyć czy nie bo na końcu napisałeś że hack cię nie powstrzyma ???!!! ;] jak moge to rozumieć !!!??? :evul: :evul: :evul:
Gram dalej inną postacią ten sam świat bo chce się zemścić na paru noobkach Nick dlatego pozostanie tajemnicą lv też bo by się co poniektórzy domyślili a skille wpisze za tydzień
ile wynosi ten zasrany limit?! tj. ile np moge sciagacf filmów na dzien czy jak? odpowiedzcie bo mnie trafia :S
Diamonic
11-10-2005, 08:35
Gratuluje filmu, współczuje hacka. Ładnie wykonany film i Świetna muzyka. GZ ;) . Nie można się załamywać jednym hackiem, gdyby każdy po takim hacku kończył grać światy były by puste. Mam kumpla który po hacku stracił Magic Sworda, MPA, Golden Legi, 5x BOHY i wiele więcej a mimo to się nie poddał. Szczerze ci doradzam kontynuować dzieło i kto wie może nawet dokończyć świetny film. DECYZJA NALEŻY DO CIEBIE. B)
xero plx?
Fajny film, szkoda, ze cie hakneli :/
Ten film to dziadostwo muzyka wogule niedobrana coto wogule malo byc jakis nóóbek lata i go white skull bije szydera i jestes ńóóbem koles zamiat grac dalej ta postacia ta niegra jaki d...ebi...
Nie wiem czy ktos juz to pisal ale ... stary ... 200k to nie duzo :/ przestan bawic sie w dzieciaka i beirz sie do odrabiania strat -.- ludzie o wiele wiecej nie raz stracili :P
Pozatym ... Linkin Park (a nie Linking Park) i Numb (a nie meteora 13 ... meteora to nazwa plyty a 13 to nr utworu :P )
palladin Vieniox
11-10-2005, 12:35
Rehost plz Limit mam wyczerpany plz rehost :o :o :o
@up up up
śmieszny jesteś sam byś lepiej niezrobił mówisz na mnie że debil jestem a po paru minutach wysyłasz mi priv zebym ci dał passy noob pliz?
@up up
sry pomylka z muzyką przyznaje się
NIGHTSHADE
11-10-2005, 15:25
Fajny naprawde fajny:DDDD
Ale co ja ci bede o tym mówił!!:P
Filmik jest fajnie wykonany.
Ale nie za to chce cię pochwalić. Tylko za to że ten filmik może dać dużo do myślenia dla graczy że w życiu nie warto się poddawać.
Tak trzymaj!!!
Knight Patryk
11-10-2005, 16:34
Ja też zaczołem grać palkiem, jeżeli byś mogł powiedzieć jak zrobiłes tego dista to wyślij mi PW
A co do filmu to ładnie wykonany i współczuje hacka
Jak zrobil skilla chyba wiem mowil ze gra dalej na tym swiecie wiesz moze mu kasy troche zostalo i kupic se speary i trenil...
Walekifa
12-10-2005, 01:28
Współczuje ci hacka itp. :( gry załąmują......Pozatym filmik fajny,miło jest zobaczyć w takich meidiach trochę znajomych twarzy xD
@up up up
śmieszny jesteś sam byś lepiej niezrobił mówisz na mnie że debil jestem a po paru minutach wysyłasz mi priv zebym ci dał passy noob pliz?
@up up
sry pomylka z muzyką przyznaje się
dziadek cie niekocha mutancie lej** spoleczna nóób 200K uzbieram w 2 tygodnie
200k w dwa tygodnie ciekawe czemu twój pallek 13 chodzi bez UHów noobie hahahahaha
:) Wypas ziomus pioseneczka filmik piekny jaki miales najwyzszy lvl ? ta postacia ?
--- wspolczuje hacka ;[ale coz tak to bywa w tej grze !
ale sie nie podaj ! nigdy 3m sie ;]
Mysta Krecik
12-10-2005, 20:22
Prawdziwych męszczyzn poznaje się nie po tym jak zaczynają tylko po tym jak kończą. ;)
no no loku prawdziwy z ciebie "męSZczyzna" jestes taki męszny ( mężny )
że boki rwać
Magik van Kamikadze
12-10-2005, 20:23
nie poddawaj sie mnie tez schakowali dam edita jak sciagne :D
RESPEKT
Matiz666
12-10-2005, 22:10
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Szkoda mi cie taka postac stracic w trzy .......
Po za tym muzyka swietnie dopasowana.
Ps: Linkin Park: Numb tak powinno byc ale to szczegol...
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Kurde glupio bo limit przekroczylem...i nie moge zassac filma :( moze sie uda jutro :P bo po komentach widac ze jest fajny :D
dziadek cie niekocha mutancie lej** spoleczna nóób 200K uzbieram w 2 tygodnie
no to naparawde jestes kozak -.-' ja jak jeszcze gralem tibie mialem 50-60k dniowki na expieniu (64 EK)... czasami jak doszedl hunt udany to ohoho...
@Topic: wspolczuje Ci hacka, ale nie mozesz sie poddawac .. graj dalej TYM CHAREM i pokaz hackerowi i przede wszystkim sobie, ze potrafisz grac i radzic sobie w trudnych sytuacjach.
Film ladnie wykonany.
Świetny film. Zgadzam się z Nemtorem, należy się nie poddawać ponieważ światy będą puste. A co do Nemtora to kumple mówili mi o nim wiele dobrych rzeczy (jego rl kumple).
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.