Pokaż pełną wersje : STALKER!!!!
Filia the dragon1
07-05-2004, 21:57
Mam malutkie pytanko.Ostatnio z kumplem natrafilem na 1 stalkera(zostalo nam 10HP :D ).Ale popatszylem na www.tibia.pl i zobaczylem ze ma on tylko 120HP i ze na poczatku widac ze jest normalna postacia.I to moje pytanka:
1)Czy na samym poczatku(gdy nie jest jeszcze niewidzialny jest na okienku'Battle'?????
2)Czy mozna mu szybko z SD walnac jak ma sie rewleks????
Wystarczy użyć naprzykład GFB na chwilę się pojawi i wtedy go dopaść. Naprzykład SD tak jak wspomniałeś.
Main Vegeta
07-05-2004, 22:15
Zależy jaki masz lvl bo dobrym sorcom wystarcza tylko jeden strzal gfb :] poza tym po strzale gfb zostanie mu jakies... 60hp jak masz maly lvl wiec nie oplaca sie uzyc sd na 60 hp... uważam ze dobrym rozwiazaniem byloby dokonczyc hmmami lub 2 strzalem z gfb :))
Moja historia wchodzę se na wieżę(nieważne gdzie) ghoule otem dsy i potem ghoule i dsy to żeby zmieśc ghoule użyłem gfb i gdym zdecydował się użyć do tego celu hmm nie wiem czy bym żył głupim farem bo na samym końcu gfb zahitowałem dwa stalkery także fart jakich mało bo normalnie zniszczyłbym ghoule i zabrał się za dsy ale ja mam farta ale zauważyłem że stalker pojawił mi się dosłownie na czas wybuchu gfb(czyli jakas sekunda) więc mi się zdaje że go można tylko z bronie obszrowych rozwalić
Stalker ma zwyczaj odpalac niewidzialnosc od razu po tym jak jakis gracz wkroczy w pole jego wzroku, w czasie walki puszcza taka niewidzialnosc srednio co 3 sekundy, wiec u knightow jest tak, ze najpierw odkyrwamy go gfbem, a pozniej jak najszybciej dobijamy z broni ( najlepiej dwurecznej ).
Artuditu
07-05-2004, 22:29
Tak samo jak ja raz bylem na stalkerach kolo thais wchodze do dziury a tu cos mnie bije i wysysa zycie wiec odrazu zajarzylem ze to stalker no to ucieklem bo nie mialem gfb ani fb :( taka byla moja przygoda ze stalkerem :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.